stnco
Elita
- Poruka
- 17.945
Pozdrav za sve pa i za paklenog stnco.
:-),:smile:,:-) Ne znam da li je paklen, ili se javlja iz pakla ali je sigurno: završiće u paklu!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozdrav za sve pa i za paklenog stnco.
:-),:smile:,:-) Ne znam da li je paklen, ili se javlja iz pakla ali je sigurno: završiće u paklu!![]()
ma, stnco, ti tako dobro pamtiš srednjoškolsku fiziku da mi pada na pamet da se možda njome i ne baviš?! eto. a o paklu i raju - ha, videćemo, jednog dana...
E, to nećemo dozvoliti.
Popij jedan Red Bull (daje ti krila) i stvar je rešena.
A ako je Pakao ona diskoteka o kojoj sam pričala, možda se tamo i sretnemo.
Ne brini, ja sam u raju kada čitam tvoje postove.:-)
Kada si već spomenula Red Bull da li je dozvoljen sportistima ili u njemu ima nekih nedozvoljenih stimulativnih sredstava? Da li si ga probala?
Ovo nije van teme jer je Red Bull pravljen za dušu.![]()
Lažu. Imaju slično dejstvo kao kafa npr. Malo te rasani a posle sat vremena već zaboraviš da si bilo šta popio ;-)
Nisam pila R.B. Mada, probala sam guaranu, u vidu šumeće tablete. Ništa, nikakav efekat. Kažu da ima uticaja na ljude sklone despresiji, tj. diže im raspoloženje i pospešuje koncentraciju.
Lažu. Imaju slično dejstvo kao kafa npr. Malo te rasani a posle sat vremena već zaboraviš da si bilo šta popio ;-)
Pa, onda to nije ništa strašno!8-)
Nije važno ako zaboraviš šta si popio(la); bitno je da ne zaboraviš šta RADIŠ!![]()

Ma šta je ovo ljudi? Ristob mi govori o nekom skorom osvešćenju, rumena jabukica me naziva paklenim, matora83-oj je "žao što se nisam našao", alles-gut pravi neke aluzije na moje postove. E pa dosta mi je svega, odoh ja do svog psihoterapeuta.:-)Стнцо, пијеш пиво, :shock: ђускаш у дискотекама, :shock: збијен у гомиле дувана са...ops:
Ију... још ћу постати и љубоморна а љубомора је лоша, лоша, лоша...
Ma šta je ovo ljudi? Ristob mi govori o nekom skorom osvešćenju, rumena jabukica me naziva paklenim, matora83-oj je "žao što se nisam našao", alles-gut pravi neke aluzije na moje postove. E pa dosta mi je svega, odoh ja do svog psihoterapeuta.:-)
Ma šta je ovo ljudi? Ristob mi govori o nekom skorom osvešćenju, rumena jabukica me naziva paklenim, matora83-oj je "žao što se nisam našao", alles-gut pravi neke aluzije na moje postove. E pa dosta mi je svega, odoh ja do svog psihoterapeuta.:-)
.............da, valjda i tamo ima internet, pa valjda su se kompjuterizovali, tako da sv. Petar i valjda Đavo više ne vode ručnu evidenciju.:-). A sada ozbiljno, ko je evidentičar u paklu, tj. ko je kolega Sv. Petru?![]()

Психотерапеути су за запад... Овде слободно можеш да се повериш пријатељима...
Шта те мучи Стнцо?![]()
Hm... Stnco, Stnco... Ti bi da prilegneš malo na nečiji kauč?
Ma sada više ne znam ko mi je prijatelj. Izgleda da bih se najradije ristobu ispovedio.:-)

Е, да га ниси толико наљутио... овако...
Остаје ти само да се исповедиш![]()
Hoćeš tebi da se ispovedim?:?
Немој молим те. :shock:
Нисам баш неки стручњак...
Кад само помислим чега бих се све наслушала... бррр...
ne znam sta da ti kazem.ja obozavam i iz hobija izucavam i knjizevnost,mitologiju,psihologiju,psihoanalizu...narocito me zanima podsvest i svest,iako je moja prava struka biologija i ekologija....ali sve sto sam navela osecam fizicki toliko jako da je nemoguce ignorisati...a savrseno sam medicinski zdrava u svakom smislu.mozda nekad i sretnem tog coveka...
a ti koliko imas godina paramanand?mada godine nisu bitne,ne odrazavaju se prave godine fizicki...
Znaš, ja sam - duh; beskrajno duhovno je smješteno u meni. Tražim ga, ponirem. Živim u bezvremenu, u vječnosti. Umom star, iskusan, kao da mi je milion godina, a u duši mlad - pravo dijete. Inače, imam 49 godina.
grlim.Može li malo i o proporcijama?:smile:tako bih ja opisala sebe....smestena sam u telo od 20 godina,do duse stvarno divno izgledam i zracim prosto...fizicki izgledam ko da mi je 14 godina...samo pogled pokazuje prave godine,osecam da mi je dusa stara hiljadama godina,a sad je samo privremeno u ovom telu,prosto osecam neke ljude od danas koji su mi mozda bili prijatelji\neprijatelji nekad davno,davno
grlim.