Dusa

ma, stnco, ti tako dobro pamtiš srednjoškolsku fiziku da mi pada na pamet da se možda njome i ne baviš?! eto. a o paklu i raju - ha, videćemo, jednog dana...

.............da, valjda i tamo ima internet, pa valjda su se kompjuterizovali, tako da sv. Petar i valjda Đavo više ne vode ručnu evidenciju.:-). A sada ozbiljno, ko je evidentičar u paklu, tj. ko je kolega Sv. Petru?:D

E, to nećemo dozvoliti.
Popij jedan Red Bull (daje ti krila) i stvar je rešena.
A ako je Pakao ona diskoteka o kojoj sam pričala, možda se tamo i sretnemo.

Ne brini, ja sam u raju kada čitam tvoje postove.:-)
Kada si već spomenula Red Bull da li je dozvoljen sportistima ili u njemu ima nekih nedozvoljenih stimulativnih sredstava? Da li si ga probala?
Ovo nije van teme jer je Red Bull pravljen za dušu.:D

Ne brini, ja sam u raju kada čitam tvoje postove.:-)
Kada si već spomenula Red Bull da li je dozvoljen sportistima ili u njemu ima nekih nedozvoljenih stimulativnih sredstava? Da li si ga probala?
Ovo nije van teme jer je Red Bull pravljen za dušu.:D

:D:D:D
Nisam pila R.B. Mada, probala sam guaranu, u vidu šumeće tablete. Ništa, nikakav efekat. Kažu da ima uticaja na ljude sklone despresiji, tj. diže im raspoloženje i pospešuje koncentraciju.
Ah, "za dušu" je svašta napravljeno. Hm... kako sam sklona sitnim porocima.. vidim da ću završiti u Velikoj Diskoteci. I uopšte nisam zabrinuta.8)

O ljudi…ta ko vam brani…pustite vi jogine neka lebde, oni su zaboravili biti teski…prestali su sebi da ponavljaju Gebelsovskim metodama da je nemoguce lebdeti I hodati po vatri…neka njih. A vi, slobodno, mnozite se I sabijajte po velikim diskotekama dok god za to imate volje…od Beskraja ionako svako uzima onoliko koliko moze da ponese, svaka ptica svome jatu. Djuskajte samo, ispijajte pitja I cekajte multidisciplina tim da javi…znate, ono, za Dusu I ko je evidenticar…

Стнцо, пијеш пиво, :shock: ђускаш у дискотекама, :shock: збијен у гомиле дувана са... :oops:
Ију... још ћу постати и љубоморна а љубомора је лоша, лоша, лоша...

Стнцо, пијеш пиво, :shock: ђускаш у дискотекама, :shock: збијен у гомиле дувана са... :oops:
Ију... још ћу постати и љубоморна а љубомора је лоша, лоша, лоша...
Ma šta je ovo ljudi? Ristob mi govori o nekom skorom osvešćenju, rumena jabukica me naziva paklenim, matora83-oj je "žao što se nisam našao", alles-gut pravi neke aluzije na moje postove. E pa dosta mi je svega, odoh ja do svog psihoterapeuta.:-)

Ma šta je ovo ljudi? Ristob mi govori o nekom skorom osvešćenju, rumena jabukica me naziva paklenim, matora83-oj je "žao što se nisam našao", alles-gut pravi neke aluzije na moje postove. E pa dosta mi je svega, odoh ja do svog psihoterapeuta.:-)

Психотерапеути су за запад... Овде слободно можеш да се повериш пријатељима... :roll:
Шта те мучи Стнцо? :twisted:

.............da, valjda i tamo ima internet, pa valjda su se kompjuterizovali, tako da sv. Petar i valjda Đavo više ne vode ručnu evidenciju.:-). A sada ozbiljno, ko je evidentičar u paklu, tj. ko je kolega Sv. Petru?:D

sorry, ne mogu sa tobom ozbiljno, mnogo mi je smešno pitanje:lol::lol:

ne znam sta da ti kazem.ja obozavam i iz hobija izucavam i knjizevnost,mitologiju,psihologiju,psihoanalizu...narocito me zanima podsvest i svest,iako je moja prava struka biologija i ekologija....ali sve sto sam navela osecam fizicki toliko jako da je nemoguce ignorisati...a savrseno sam medicinski zdrava u svakom smislu.mozda nekad i sretnem tog coveka...
a ti koliko imas godina paramanand?mada godine nisu bitne,ne odrazavaju se prave godine fizicki...

Znaš, ja sam - duh; beskrajno duhovno je smješteno u meni. Tražim ga, ponirem. Živim u bezvremenu, u vječnosti. Umom star, iskusan, kao da mi je milion godina, a u duši mlad - pravo dijete. Inače, imam 49 godina.

Znaš, ja sam - duh; beskrajno duhovno je smješteno u meni. Tražim ga, ponirem. Živim u bezvremenu, u vječnosti. Umom star, iskusan, kao da mi je milion godina, a u duši mlad - pravo dijete. Inače, imam 49 godina.

tako bih ja opisala sebe....smestena sam u telo od 20 godina,do duse stvarno divno izgledam i zracim prosto :D:D:D ...fizicki izgledam ko da mi je 14 godina...samo pogled pokazuje prave godine,osecam da mi je dusa stara hiljadama godina,a sad je samo privremeno u ovom telu,prosto osecam neke ljude od danas koji su mi mozda bili prijatelji\neprijatelji nekad davno,davno :) grlim.

tako bih ja opisala sebe....smestena sam u telo od 20 godina,do duse stvarno divno izgledam i zracim prosto :D:D:D ...fizicki izgledam ko da mi je 14 godina...samo pogled pokazuje prave godine,osecam da mi je dusa stara hiljadama godina,a sad je samo privremeno u ovom telu,prosto osecam neke ljude od danas koji su mi mozda bili prijatelji\neprijatelji nekad davno,davno :) grlim.
Može li malo i o proporcijama?:smile:

Back