- Poruka
- 693
DS u Areni?! Pa sta... i g*vna su u kanalizaciji, pa niko nije otvorio tu temu!
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
shoplifter:DS u Areni?! Pa sta... i g*vna su u kanalizaciji, pa niko nije otvorio tu temu!
shoplifter:DS u Areni?! Pa sta... i g*vna su u kanalizaciji, pa niko nije otvorio tu temu!
Како немам,где је та тема?Сад ћу да је извучем,ако није затворена или обрисана. ;-)filatelista:Pošto nisi prvi, valjalo bi da neko nekim linkom potvrdi tu storiju kako Boža ne može u te zemlje. Lako je pričati kad se ne može proveriti.
Šta bi sa onom tvojom idealnom vladom...Nemaš 50%+1
Ma sad krojim novu i staru istoriju, onako kako je baš bilo. Autentično.drbob:Како немам,где је та тема?Сад ћу да је извучем,ако није затворена или обрисана. ;-)
Иначе што се малог(великог) стручњака тиче добићете документ 22.У реду?
Нисмо стигли баш све да урадимо,јер смо освајали 50% и твој глас. :wink:
Идемо сад на виртуелну Владу.Може? ;-)
Korner zastavica:Како саопштава Информативна служба ДС, Демократској странци су се данас обратили грађани Новог Београда и Земуна са обавештењем да је онима који прате кабловску телевизију преко ПТТ-а данас искључен сигнал.
С обзиром на то да ће данас бити емитована завршна конвенција Демократске странке, имамо разлога да сумњамо да је реч о смишљеној акцији и позивамо надлежне да се не служе милошевићевским методама у обрачуну са противницима и да се омогући нормалан пријем телевизијског сигнала свим грађанима.
Tacno a ja sam video grupu ljudi sa DS zastavama bili su drogirani 100% kako na sav glas pevaju "Juru i Bobana" a onda su sreli sa grupom DS pedera sa svastikama i svi zajedno horski zapevali " Deutschland, Deutschland über alles, Über alles in der Welt, ... Deutschland, Deutschland über alles!!!!"Korner zastavica:Ja sam video zastave sa svastikama,pa sam video albanske zastave i mrske americke...sve izdajnice zastave.I pevale su se ustaske i siptarske pesme i klicalo se OVK i NDH.
Jedan siptar pored mene je pevao neku ustasku pesmu "Zamisli zivot u ritmu muzike za ples".
A jedan ***** sa moje druge strane je pevao "Pridji blize,pridji blize da budemo zajedno".
A narkoman iza mene je pevao "Prolecni dan" i to u sred januara meseca.
svetolik trpkovic:Tacno a ja sam video grupu ljudi sa DS zastavama bili su drogirani 100% kako na sav glas pevaju "Juru i Bobana" a onda su sreli sa grupom DS pedera sa svastikama i svi zajedno horski zapevali " Deutschland, Deutschland über alles, Über alles in der Welt, ... Deutschland, Deutschland über alles!!!!"
eremita:Прц Милева.......ма иди бре са тим инсинуацијама.....објављено је на сва звона да је дошло до пожара - изгорео је главни кабал - оправка је у току......
eremita:А зар ви демонократски усташоиди нисте певали ДАНКЕ ДОЈЧЛАНД ???
eremita:А зар ви демонократски усташоиди нисте певали ДАНКЕ ДОЈЧЛАНД ???
ju video sam ovu na TVu...eremita:
eremita:Прц Милева.......ма иди бре са тим инсинуацијама.....објављено је на сва звона да је дошло до пожара - изгорео је главни кабал - оправка је у току......
Ne to su prave iliti echte ustase a mi ustaski placenici odmah u srz sa himnom bre !!eremita:А зар ви демонократски усташоиди нисте певали ДАНКЕ ДОЈЧЛАНД ???
SIGNATURE 350:ju video sam ovu na TVu...
ona je i visa i sira od tadica, a on nije mali.
vidite da se sagnula
Vala bas Ursula hebe kevu kontam kad bi bilo kom nasem politicaru drmnula samar ne bi se vise digao mozda je Seselj mogao da se nosi sa njom u najboljim danima al ga sjebase rigorozne dijete ,mora da je ona poreklom Crnogorka ili HercegovkaSIGNATURE 350:ju video sam ovu na TVu...
ona je i visa i sira od tadica, a on nije mali.
vidite da se sagnula
SIGNATURE 350:e te price o proteranom bozi djelicu... manite se corava posla.
ovde ocigledno niko ne prica nemacki kolko ja vidim