Zbog cega DS nije uradila lustraciju kada je mogla?

Nikola Tajland

Primećen član
Poruka
748
Da ne tupimo previse.
Posle 5. Oktobra DS je preuzela sve konce vlasti.
Kostunica je predsednik drzavne zajednice bez ikakvih ovlascenja, DSS-u (nezakonito) oduzeti svi mandati u skupstini. Podrsku DS vladi Zorana Djindjica daje SPS krilo Baneta Ivkovica. Vec 6. Oktobra Zeljko Mitrovic je finansijer DS,
DS ima ama bas SVE grane vlasti u svojim rukama. I izvrsnu i zakonodavnu i sudsku. I nista se ne desava a Beko, Tomici, pomenuti Mitrovic, Miskovic.... nastavljaju da haraju Srbijom. Niko osudjen zbog ratova, pljacke, sankcija otimacine, hiljada mrtvih..... i tadasnji gradonaceknik Bogdanovic leti u Nicu (mislim) privatnim avionom Pere Matica (MPC) , najboljeg druga Marka Milosevica, kome je par dana pre toga POKLONJENA zgrada CK, da primi priznanje za "grad buducnosti"
Posle toga, Tadic, se "istorijski miri sa SPS, pika basket sa Ivicom, preko Mikija Rakica pravi SNS ciju kicmu, uz proverene radikale, cine ex kadrovi DS....Vesic, Mali, Comic, Nedimovic....
Onda je tu i Djilas.
Kada je Vucic pokrao izbore i kada je iste noci narod poceo da "kuva", Djilas ide na kanabe i sve razvodnjava. Prosli decembarski izbori.... Djilas tvrdi da nema izlaska ako se uslovi ne promene. Nisu se promenili a on izasao i dao legitimitet. A obda stizu lokakni izbori. Djilas ih bojkotuje iako su pod istim uslovima kao i prethodni na koje je je izasao???? I zbog tog bojkota SNS, uz kradju, uzima i Beograd, Nis, Girnji Milanivac, Cacak.....
U decembru mu uslovi blii OK a u junu ti isti uslivi nisu OK?????

Da li je DS uopste sranka koja zeli da se bavi Srbijom ili SOS/radikalski prilepak kao Milica Zavetnica?

Poslednja izmena:
Da krenemo od početka tvog izlaganja :)

Da ne tupimo previse.
Nije ! Ni pola od onoga što je imao Milošević. Koalicije su uvek loša vlast, dok se namire sve (prenapuhane) želje,... a koalicioni partneri mogu da ucenjuju.
Kostunica je predsednik drzavne zajednice bez ikakvih ovlascenja, DSS-u (nezakonito) oduzeti svi mandati u skupstini. Podrsku DS vladi Zorana Djindjica daje SPS krilo Baneta Ivkovica. Vec 6. Oktobra Zeljko Mitrovic je finansijer DS,
DS ima ama bas SVE grane vlasti u svojim rukama. I izvrsnu i zakonodavnu i sudsku. I nista se ne desava a Beko, Tomici, pomenuti Mitrovic, Miskovic.... nastavljaju da haraju Srbijom.
najpre: - veći -bolji -stručnjaci - pravnici i menadžeri su bili u firmama Beka, Tomića i Miškovića, nego u novoj vladi (i vlasti). Miškovićevi advokati su znali da "mućkaju" a da se ne ogreše o zakon.
Seti se - ko je bila najvažnija karika u Al-Kaponeovoj skupini - knjigovođa. Čovek koji ume da legalno izvrda zakon. Tako je bilo i sa našim tajkunima. Domišljati su, dobro zarađuju i plate najbolje u struci.
Niko osudjen zbog ratova, pljacke, sankcija otimacine, hiljada mrtvih..... i tadasnji gradonaceknik Bogdanovic leti u Nicu (mislim) privatnim avionom Pere Matica (MPC) , najboljeg druga Marka Milosevica, kome je par dana pre toga POKLONJENA zgrada CK, da primi priznanje za "grad buducnosti"
To je samo kap u moru,.. koliko je toga bilo a da javnost nije znala. - manus manum lavat
Posle toga, Tadic, se "istorijski miri sa SPS, pika basket sa Ivicom, preko Mikija Rakica pravi SNS ciju kicmu, uz proverene radikale, cine ex kadrovi DS....Vesic, Mali, Comic, Nedimovic....
Tadić je u celoj priči kriv jedino jer je bio nesposoban. Ja ne sumnjam u njegove dobre namere,.. ali nije dorastao protivnicima, sve i sa ovlastima koje su mu pripale.
Onda je tu i Djilas.
Kada je Vucic pokrao izbore i kada je iste noci narod poceo da "kuva", Djilas ide na kanabe i sve razvodnjava. Prosli decembarski izbori.... Djilas tvrdi da nema izlaska ako se uslovi ne promene. Nisu se promenili a on izasao i dao legitimitet. A obda stizu lokakni izbori. Djilas ih bojkotuje iako su pod istim uslovima kao i prethodni na koje je je izasao???? I zbog tog bojkota SNS, uz kradju, uzima i Beograd, Nis, Girnji Milanivac, Cacak.....
Morao je da se prikloni većini,.. kompromisu. Đilas nema talenta za politiku. On je dobar menadžer, koji bi da u našoj sredini ima politički uticaj i da to iskoristi za svoje biznise. I to što ga optužuju da je Vučićev čovek je delimično tačno,.. i mnogo je Đilasa u našoj pilitici. I Čeda Jovanović je ista škola. Pričao je Saša Radulović da je Vučić aminovao veliki kredit Čedi (za Fidelinku) - uz opaski - trebaće nam.
Jedno su priče za javnost i štampu, a u realnosti, - Para vrti gde burgija neće.

Da li je DS uopste sranka koja zeli da se bavi Srbijom ili SOS/radikalski prilepak kao Milica Zavetnica?
Interes (novac) je iznad svega, jer smo siromašni kao narod i kao država (a tek o moralu, koji je skrnav i istorijski gledano - drugi put) ,.. Znači, ako se ima interes, promeniće svoju ideju (za novac i uticaj će se prikloniti vlasti).
I onda mi to okvalifikujemo ovako kao ti :) .

Posle 5. Oktobra je DS imala sve konce vlasti u svojim rukama. Kako ih je koristils?
Zasto nije razmontirala Slibine vec ih je prigrabila? Dao sam ti primere?

Odgovor za sve ostalo.... Koji onda K, kada su takvi, rade u politici????
:) Gledaj širu sliku :) .

Nisu DS niti DOS imali sve konce vlasti ! Koalicija je zeznuta rabota, ..
(i čitaj šta sam napisao) inače razgovor nema smisla. :bye:

Da ne tupimo previse.
DS ima ama bas SVE grane vlasti u svojim rukama. I izvrsnu i zakonodavnu i sudsku. I nista se ne desava a Beko, Tomici, pomenuti Mitrovic, Miskovic.... nastavljaju da haraju Srbijom. Niko osudjen zbog ratova, pljacke, sankcija otimacine, hiljada mrtvih..... i tadasnji gradonaceknik Bogdanovic leti u Nicu (mislim) privatnim avionom Pere Matica (MPC) , najboljeg druga Marka Milosevica, kome je par dana pre toga POKLONJENA zgrada CK, da primi priznanje za "grad buducnosti"
Onda je tu i Djilas.

Narodna mudrost kaze da vrana vrani oci ne vadi

Stim u vidu, imamo aktuelnu krunsku epizodu krvne veze SNS-DS u kojoj AV navodno postavlja Dragana Sutanovca, ili kako je to SNS do skoro govorio SuNATOvca za ambasadora u Vasingtonu.

:) Gledaj širu sliku :) .

Nisu DS niti DOS imali sve konce vlasti ! Koalicija je zeznuta rabota, ..
(i čitaj šta sam napisao) inače razgovor nema smisla. :bye:
Nisu ali su imali (DS) mogucnost da urade mnogo toga ali nisu....Za to sam ti dao primere.
Zar je bilo neoohodno da npr. Zeljko Mitrovic vec 6. Oktobra obuce zuti dres?

Zar nam je posle Slobe bila potrebna jos jedna represivna vlast?

Mogli su da urade mnogo ali nisu uradlii nista. Pridali su nas.

Utaliii se pa posle stvorili SNS ....
DSS je odmah posle izbora najuren iz koakicije a ruku u parlamentu su dizaki SPS poslanici Baneta Ivkovica. Nije tacno?

A kada smo kod DS....pa evo ga ex preCednik u Vasingtonu. Sutanovcen sin se vec uselio u rezidenciju.....

ДС је била само једна од 17 странака ДОС-а. Мада битније је чињеница да је покушан било који вид субјективне лустрације избио би грађански рат где би ДОСманлије гадно прошле.
Ma to nije bitno.
DS je godinu dana posle 5 oktobra imala ama bas svu vlast u svojim rukama. Bez ogranicenja.

Kako je koristila tu vlast na unutrasnjem polju????

A Crvene beretke, a atentat * ? . nije to delo pojedinca,..
hajde razmisli,.. a novac ?

ponavljam: Gledaj širu sliku :)
Atentat?
Pa.... tu je, izvini, najintrigantniji Ceda. Veliko M. u DS koji je bio redovan gost u Silerovoj a koji je, bar kako se tvrdi, u danima pred atentat bio u nemilosti Zorana Djindjica. Sa druge strane, znala vlast za njih. Sto ih nisu hapsili ili nesto drugo?
Kao Vucuc... "Djilas ukrao 619 miliona" ....i nista?

Crvebe beretke.... Ceda im gostivao a one bile pid konandom ministra iz DS....
Sra "Crvene beretje"?
Sto nista nisu uradili?

Atentat?
Pa.... tu je, izvini, najintrigantniji Ceda. Veliko M. u DS koji je bio redovan gost u Silerovoj a koji je, bar kako se tvrdi, u danima pred atentat bio u nemilosti Zorana Djindjica. Sa druge strane, znala vlast za njih. Sto ih nisu hapsili ili nesto drugo?
Kao Vucuc... "Djilas ukrao 619 miliona" ....i nista?
PRAVOSUĐE !
eto demantija tvojih navoda,.. Znači ni sudstvo nisu imali. sam si sebe demanovao - nisu osuđeni (sem na Forumima), Znači nisu imali pravosuđe,... neću da ovde mlatim praznu slamu,.. izvini,...
Crvebe beretke.... Ceda im gostivao a one bile pid konandom ministra iz DS....
Sra "Crvene beretje"?
Sto nista nisu uradili?
ha-ha-ha,.. pa jel me ti to zezaš ? ne znaš za Crvene Beretke ?

PRAVOSUĐE !
eto demantija tvojih navoda,.. Znači ni sudstvo nisu imali. sam si sebe demanovao - nisu osuđeni (sem na Forumima), Znači nisu imali pravosuđe,... neću da ovde mlatim praznu slamu,.. izvini,...

ha-ha-ha,.. pa jel me ti to zezaš ? ne znaš za Crvene Beretke ?
Zasto nisu sredili pravosudje a mogki su? Imali sve mogucnisti?
Sve grane vlasti su bile u njihovim rukama.

Beretke.... pa njihov je bio i ministar?
Jedba jedinica jaca od drzave????

Daj,.... ozbiljno

Ti ponavljaš jedno, ja drugo,.. do u nedogled,.. Rekao sam šta sam mislio,.. i kraj,...
Zasto nisu sredili pravosudje a mogki su? Imali sve mogucnisti?
Sve grane vlasti su bile u njihovim rukama.
Zato treba vremena i promena svesti,... edukacije o demokratiji,.. radili su na tome, ali je spor taj proces prelaska na demokratiju koja ne podrazumeva siromašno društvo.
Beretke.... pa njihov je bio i ministar?
Jedba jedinica jaca od drzave????
Sa klonovima (više) ne diskutujem,.. izvini,.. ne citiraj me više,.. sve svoje sam rekao.

Ti ponavljaš jedno, ja drugo,.. do u nedogled,.. Rekao sam šta sam mislio,.. i kraj,...

Zato treba vremena i promena svesti,... edukacije o demokratiji,.. radili su na tome, ali je spor taj proces prelaska na demokratiju koja ne podrazumeva siromašno društvo.

Sa klonovima (više) ne diskutujem,.. izvini,.. ne citiraj me više,.. sve svoje sam rekao.
Rekao....

Jesi.

I nisi objasnio.
Ako imas svu vlast u rukama - ZASTO NE MENJAS VEC PRISVAJAS OD LOSIH PRETHODNIKA a imas mogucnost da nesto uradis.

To nisi rekao a to je jedino bitno.

Ubsvakom slucaju uzivaj

Back