Vulin o Šapićevoj najavi da će izmestiti Titov grob: Prošlo je vreme DS i obračuna sa spomenicima

Рекох реципрочно иако је то данас немогуће, нема смисла да стрељамо кориснике отете имовине али им је можемо одузети.
To je druga stvar i trebalo je i ranije.

A za streljanje se ni ne pitas, ma ko da je u pitanju, jer time pokazujes da nisi bolji od onih koje kritikujes kao, tj. od komunista.

To je druga stvar i trebalo je i ranije.

A za streljanje se ni ne pitas, ma ko da je u pitanju, jer time pokazujes da nisi bolji od onih koje kritikujes kao, tj. od komunista.
Ниси у стању да разумеш прочитано? Не верујем, ближи сам веровању да си само безобразна.

Pa zasto spominjes streljanje kao vid kazne?

Ko te to nauci, gde to pise u zakonu da postoji? Jesi li ti lud covek?
Очигледно да нисам али зато ти јеси или си само опет безобразна?
Рекох реципрочно иако је то данас немогуће, нема смисла да стрељамо кориснике отете имовине али им је можемо одузети.
Ниси у стању разумети смисао ове реченице?
Ево објаснићу ти.
Први део до зареза значи да је немогуће извршити реторзију над злотворима који су то радили, стрељајући домаћине на чију су се имовину полакомили. У исто време ово ти је и одговор на подебљано из овог уписа.
Део од зареза значи да наследници нису криви за злочине предака.
Све се више изненађујем ко овде долази са жељом да нешто пише.

Очигледно да нисам али зато ти јеси или си само опет безобразна?

Ниси у стању разумети смисао ове реченице?
Ево објаснићу ти.
Први део до зареза значи да је немогуће извршити реторзију над злотворима који су то радили, стрељајући домаћине на чију су се имовину полакомили. У исто време ово ти је и одговор на подебљано из овог уписа.
Део од зареза значи да наследници нису криви за злочине предака.
Све се више изненађујем ко овде долази са жељом да нешто пише.
A eto vidis, ja rec "streljanje" ne bih ni upotrebila kao mogucnost, iako znam sta su radili.

U tome se razlikujemo ti i ja, tj, jedna zdrava Srbija od one koja je mracna i koja samo gleda da se osveti i gubi vreme u medjusobnim sporovima.

A eto vidis, ja rec "streljanje" ne bih ni upotrebila kao mogucnost, iako znam sta su radili.

U tome se razlikujemo ti i ja, tj, jedna zdrava Srbija od one koja je mracna i koja samo gleda da se osveti i gubi vreme u medjusobnim sporovima.
Немам ја никакав спор ни са ким, 'спорна' си очигледно ти.
И поред објашњења написаног поново инсистираш на стрељању, иако је јасно због чега сам га поменуо.
То о теби говори много више него што желих признати. Прикривање иза празних флоскула увежбали сте за педесет година
распамећивања овог народа. Никада ништа конкретно нисте рекли, сем кад су 'народни непријатељи' на тапети.
Никада нећу запоравити пренемагање авантуристичког хедонисте о чијем измештању разговарамо.
'Другови и другарице, поједини другови и другарице из наших редова нечасно су се понели бла, бла, бла, бла...

И поред објашњења написаног поново инсистираш на стрељању, иако је јасно због чега сам га поменуо.
То о теби говори много више него што желих признати. Прикривање иза празних флоскула увежбали сте за педесет година
распамећивања овог народа. Никада ништа конкретно нисте рекли, сем кад су 'народни непријатељи' на тапети.
Никада нећу запоравити пренемагање авантуристичког хедонисте о чијем измештању разговарамо.
'Другови и другарице, поједини другови и другарице из наших редова нечасно су се понели бла, бла, бла, бла...
Сад ће да почне да кмечи да је оставиш на миру! :lol:

Nije tacno nego govori vise o tebi. Ja ni slucajno ne bih, kao usput, spomenula streljanje, dok ti spominjes, i nije ti prvi put.

Ako si bolji od tih komunista onda nema sta ni "usput" da spominjes streljanje, ali ocigledno nisi, i time zavrsavam ovaj deo sa analizom necije licnosti koju si sam zapoceo.

Не сери! Партизани су једина војска чији делегати су у сред рата шетали Загребом, посећујући породице
у току преговора са Немцима.
Mihailović je sredinom aprila 1945. slao emisare u Zagreb, pokušavajući da ostvari saradnju sa snagama NDH. Nemački diplomata Nojbaher je poticao saradnju srpskih kvislinga i Ante Pavelića, koji je izrazio spremnost da sa Srbima nađe "neki modus vivendi"

Nije tacno nego govori vise o tebi. Ja ni slucajno ne bih, kao usput, spomenula streljanje, dok ti spominjes, i nije ti prvi put.

Ako si bolji od tih komunista onda nema sta ni "usput" da spominjes streljanje, ali ocigledno nisi, i time zavrsavam ovaj deo sa analizom necije licnosti koju si sam zapoceo.
Није успут, намерно је и обавештава читаоца шта се догађало од 1944-е до 1948-е.
Мораш бити жешћа телетина да инсистираш на нејасноћи дотичне реченице или задрти, острашћени инаџија да јој дајеш супротно значење.

Није успут, намерно је и обавештава читаоца шта се догађало од 1944-е до 1948-е.
Мораш бити жешћа телетина да инсистираш на нејасноћи дотичне реченице или задрти, острашћени инаџија да јој дајеш супротно значење.
Pa spominjao si to 100 puta, nije nego ti je u krvi, a ja osvetnike ne volim, zbog takvih propadamo.

Moras da budes zesca svinja da bi olako upotrebljavao svako malo rec "streljanje".

Cek bre, jel si ti lud? "Debili isli da ubijaju Nemce" ...pa jel su Nemci dosli da nas okupiraju, sta je trebalo, da im popusimo? Da stanemo da stranu najveceg zlotvora u istoriji covecanstva i saradjujemo sa nacistima, cuje mene satanistima, nacistima....
Kmeee.. Logika i matematika ti baš nisu jača strana?? Da smo pobili 60 000 Nemaca, ne bi pobedili, ali bi Nemci streljali 60 000 * 100 = 6 MILIONA Srba! Nacrtano za one sa IQ reda broja cipela: Nemci bi tada za odmazdu POBILI SVE SRBE! :cepanje::cepanje::cepanje:

Mihailović je sredinom aprila 1945. slao emisare u Zagreb, pokušavajući da ostvari saradnju sa snagama NDH. Nemački diplomata Nojbaher je poticao saradnju srpskih kvislinga i Ante Pavelića, koji je izrazio spremnost da sa Srbima nađe "neki modus vivendi"
Титови емисари су били у Загребу и преговарали са НДХ и Немцима много пре тога . Имали су чак уредне немачке аусвајзе.

1945-а је две година после 1943-е.
Наравно то је комунистичак лаж, што знамо из Дражиног сукоба са Ђуришићем који је инсистирао на томе.
Знамо и како је несрећни Ђуришић завршио, уз свесрдну партизанску помоћ, који уместо да бране збег од усташа
нападају на Лијевче пољу са леђа у тоу усташког напада.

Pa spominjao si to 100 puta, nije nego ti je u krvi, a ja osvetnike ne volim, zbog takvih propadamo.

Moras da budes zesca svinja da bi olako upotrebljavao svako malo rec "streljanje".
Није тачно да не волиш, управо браниш гроб осветника.
Успут си провокаторка са дна каце.

A šta su bili Titovi partizani nakon oktobra 1944-e??? Krvoločni osvetnici i veći PLJAČKAŠI od Hitlera koji seljacima NIJE OTIMAO 'tzv. 'VIŠAK? imovine itd....

A šta su bili Titovi partizani nakon oktobra 1944-e??? Krvoločni osvetnici i veći PLJAČKAŠI od Hitlera koji seljacima NIJE OTIMAO 'tzv. 'VIŠAK? imovine itd....
Dosta je bilo, ne interesuju me te podele, ne sada.

A zakon o vracanju imovine postoji i treba da se sprovodi, i to je sve sto imam na ove uzaludne teme da kazem.

A posto je to sve genetski isti narod, podeljen zbog istorijskih zbivanja na ovim prostorima, znaci da smo sami sebi najveci neprijatelji. Pa niko nije sjebao Srbiju kao losi medju Srbima...

Не значи.

Одавно ми нисмо исти народи, без обзира на генетику. А то за Србе јесте тачно.највише смо сјебали сами себе, и то стварањем Југославије.

Пошто дотичне више нема, остају нам наведени, као непријатељи.

Back