Drži je

Ne, ja sam mislio na seks, mudrost je neodredjena i metaforicka, a mozda i nije, a mozda i jeste.
A ne znam na sta si ti mislila.
Da bih dao odgovor, bitno mi je konkretno da znam na sta je pisac mislio. Zato su mudrosti zayeb, jer su univerzalno primenjive a takodje i univerzalno neprimenljive.
Mora da sam nešto loše razumela pročitaću kasnije
Generalno se pitam slažemo li se po stavovima zakonkretno pitanje
Da li je ova izreka tačna, ne mora da bude mudra uopšte

Mora da sam nešto loše razumela pročitaću kasnije
Generalno se pitam slažemo li se po stavovima zakonkretno pitanje
Da li je ova izreka tačna, ne mora da bude mudra uopšte
Ma neodredjena je covece :D ne znam sta konkretno znaci, bilo da je mudrost, izreka ili basna.
U kom smislu za kosu? Seksualnom? da je uhvati bukvalno za kosu? ili da bude grub, fazon za kosu dodji vamo, ili jel to neka dinamika odnosa , pred javnosti puno uvazavanje cak i neka nobles distanca a privatno prdi pod jorgan ili je ono: zhenou, tjuti tamo, ja muskou!? ili da joj bude neki psiholog? ona histerise a on joj zna zicu pa zna kako da je smiri i ona ko golupcic? Ili da bude asertivan i pragmatican kada je ona neodlucna i u oblacima?
alo e hiljadu zasto hiljadu zato :D

Šta je sa situacijom kada je istovremeno držiš za ruku/ruke i kosu? :think:
Treba ti još par ruku za egzibiciju mislim da ova izjava ne ide u tom pravcu
Ne mislim da žene vole tu otvorenu dominaciju
Tipa ja sam jači fizički i krupniji sam i imam alatku
To se podrazumeva.
Nego ona prikrivena dominacija koja vibrira u vazduhu od testosterona koji vrca ko vatromet

Kao sto i rekoh Perfekt. Sa kojim brate? Sta konkretno mislis pod drzanjem za kosu? Koje su to situacije? Kakva je to privatna dinamika Primeri? Imena koleginice, imena!
Haha uperi lampu u facu…i dok ne prizna ne pali svetlo
Svaka privatna dinamika ima svoje obožavaoce
To sve prema ličnom ritmu
Da ne ulazimo u te detalje

Kao sto i rekoh Perfekt. Sa kojim brate? Sta konkretno mislis pod drzanjem za kosu? Koje su to situacije? Kakva je to privatna dinamika Primeri? Imena koleginice, imena!

Pa ja nemam pojima kako to drugi kapiraju, evo kako ja kapiram uvodni post teme:

Kada smo napolju drži me uz sebe / lično, volim za ruku kada sam zaljubljena, kada nisam odbacujem ruku/. To mi je jako HOT, ništa previše, ali da pokaže da mu je stalo.

Kada smo unutra osim što živimo, radimo, jedemo, spavamo hahhahhh, dođe vreme i da bude malko čvršće ruke ! ;) ne moram baš da budem slikovita.

Međutim, ja volim i u javnosti da imam adrenalin, pa volim seks na granici da nas možda neko uhvati... tako da kod mene nije baš tako stroga granica indoor/outdoor, takođe treba da postoji faza nežnosti i unutra, to takođe niko ne treba da vidi.. Kao i što za tu divljačku fazu niko ne zna... to je ona faza kada nestanu kočnice pristojnog ponašanja, što je uzbudljivo i isceliteljski

Pa ja nemam pojima kako to drugi kapiraju, evo kako ja kapiram uvodni post teme:

Kada smo napolju drži me uz sebe / lično, volim za ruku kada sam zaljubljena, kada nisam odbacujem ruku/. To mi je jako HOT, ništa previše, ali da pokaže da mu je stalo.

Kada smo unutra osim što živimo, radimo, jedemo, spavamo hahhahhh, dođe vreme i da bude malko čvršće ruke ! ;) ne moram baš da budem slikovita.

Međutim, ja volim i u javnosti da imam adrenalin, pa volim seks na granici da nas možda neko uhvati... tako da kod mene nije baš tako stroga granica indoor/outdoor, takođe treba da postoji faza nežnosti i unutra, to takođe niko ne treba da vidi.. Kao i što za tu divljačku fazu niko ne zna... to je ona faza kada nestanu kočnice pristojnog ponašanja, što je uzbudljivo i isceliteljski
Vidis kako ste i vas dve kao zene drugacije to definisale a ja kao muskarac sada treba da definisem univerzalno za svaku zenu na ovo planetu @PerfectOne

Vidis kako ste i vas dve kao zene drugacije to definisale a ja kao muskarac sada treba da definisem univerzalno za svaku zenu na ovo planetu @PerfectOne

Pa naravno, moja drugarica Perfi se razlikuje od mene...

Svaka žena ima neki svoj osećaj, nešto što želi, šta je uzbuđuje... kao što si i sam napisao, to nije isto.

Zato... nađu se dvoje koji kliknu za nešto

Ili.... koliko puta doživljeno - ništa, nema klik, samo pokušaj sa obe strane da to zaliči na nešto, ali ništa.

Pa naravno, moja drugarica Perfi se razlikuje od mene...

Svaka žena ima neki svoj osećaj, nešto što želi, šta je uzbuđuje... kao što si i sam napisao, to nije isto.

Zato... nađu se dvoje koji kliknu za nešto

Ili.... koliko puta doživljeno - ništa, nema klik, samo pokušaj sa obe strane da to zaliči na nešto, ali ništa.
Pa eto i to znaci da ta univerzalna izreka i nije tacna, tj jednostavno je neodredjena, pa ne znam ni kako i ti rezonujes s njom niti kako bih ja ili bilo ko drugi zar ne?

Ma neodredjena je covece :D ne znam sta konkretno znaci, bilo da je mudrost, izreka ili basna.
U kom smislu za kosu? Seksualnom? da je uhvati bukvalno za kosu? ili da bude grub, fazon za kosu dodji vamo, ili jel to neka dinamika odnosa , pred javnosti puno uvazavanje cak i neka nobles distanca a privatno prdi pod jorgan ili je ono: zhenou, tjuti tamo, ja muskou!? ili da joj bude neki psiholog? ona histerise a on joj zna zicu pa zna kako da je smiri i ona ko golupcic? Ili da bude asertivan i pragmatican kada je ona neodlucna i u oblacima?
alo e hiljadu zasto hiljadu zato :D
E sveovonabrojano, haha
Ali nemoj sad da udariš u kuknjavu kako mi žene mnogo hoċemo
Sve ovo je za ozbiljnog dasu laki kondicioni.

Poslednja izmena:
Znas sa cim mogu da se slozim i pre neko vece je bilo spomena o tome.
Da zene mahom (ne sve) vole dominantne muskarce ali najpre kako i vas dve to lepo opsiujete u smislu te energije. A to pocinje pozudom prema njoj. Eroticno. I onda ta muska energija da je uzme.
Ali i to je opet stvar raznih varijacija. Naravno, privatno najvise, cak i taj tvoj fazon da nas neko ne uhvati u javnosti to je vise malo hajde da se igramo hodanja po nekoj granici koja je postavljena od okruzenja i malo razbojamo tabue- uzbudljivo. Meni je na pr do jaja fazon u sumi u sred mraka. Ali ok, to su suptilnosti.
Ali i toj dominantnosti neke zene vole da budu pocupane za kosu, bukvalno i da budes grublji tu, a neke su osetljivije iako vole dominaciju. Nemoj kosu- to mi je limit. Ili za vrat. Jako osetljiv deo tela, neku osobu samo pomami sapat i dah iza vrata, neko voli da je uzmes za vrat dok je zestoko tucas...To su preference.

Tnx

Meni je na pr do jaja fazon u sumi u sred mraka. Ali ok, to su suptilnosti.
Ali i toj dominantnosti neke zene vole da budu pocupane za kosu, bukvalno i da budes grublji tu, a neke su osetljivije iako vole dominaciju. Nemoj kosu- to mi je limit. Ili za vrat. Jako osetljiv deo tela, neku osobu samo pomami sapat i dah iza vrata, neko voli da je uzmes za vrat dok je zestoko tucas...To su preference.

mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm u šumi u sred mraka

onda smo kao divljač!

on vuk ja srna ! on me se dočepa a ja ne mogu da pobegnem ;)

arhetipski.

Otkricu vam jednu tajnu. Aj evo, za dz ili mozete da me vodite na pice.

Muskarac koji je u skladu sa svojom seksualnom energijom. Kada ste dosle do toga sa njim, obozava kada si narcis. Ali pazi sad! Ne narcis u fazonu koke prisli kao lepa sam pa ti budi hajduk. Nego da uzivas u toj svojoj eroticnosti. Da se palis na sebe kako se on pali na tebe. I onda tu krece to mesanje boja i jedno podrazava drugo. Tu dolazi i do tog oslobadjanja.
Onda te pali kako je on erektilan, sav uzavreo, ta snaga koja hoce da te uzme i prodre. To je seks brate do jaja seks. Posle koliko tog uzimanja davanja zelis da istrazis i dokle da ide to je faktor nasih sklopova licnosti, eroticnog odrastanja, sklonosti, kako volimo da se igramo, masta 300 stvari i td.

Pa eto i to znaci da ta univerzalna izreka i nije tacna, tj jednostavno je neodredjena, pa ne znam ni kako i ti rezonujes s njom niti kako bih ja ili bilo ko drugi zar ne?
Pa jeste u pravu si
Ovo je baš terenska igra
I mi igramo kako znamo i umemo
Tržimo se i kroz ljubavnike dok ne formiramo neki ukus šta nas pre sexa odradi toliko da ga poželimo sad i odmah
Verovatno neki muški bezobrazluk
To drzanje za kosu moze da bude upravo to.
Skup malih muških bezobrazluka dok nam kolena ne klecnu :lol:

Back