- Poruka
- 37.686
Pa to bre Andjonapolju nikakvo drzanje,ljubljenje,mazenje..mislim ok ali nije mi prijatno
unutra za kosu,guzu,vrat.. moze sve![]()
Šta ima da me ljubaka u javnosti? Za ruku je dosta
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa to bre Andjonapolju nikakvo drzanje,ljubljenje,mazenje..mislim ok ali nije mi prijatno
unutra za kosu,guzu,vrat.. moze sve![]()
Kao sto i rekoh Perfekt. Sa kojim brate? Sta konkretno mislis pod drzanjem za kosu? Koje su to situacije? Kakva je to privatna dinamika Primeri? Imena koleginice, imena!pa jesi, nisu sve žene iste
nisu svi muški isti
itd...
No, međutim, ja rezoniram sa ovim stavom.
Beskonacna petlja kurslusŠta je sa situacijom kada je istovremeno držiš za ruku/ruke i kosu?![]()
Mora da sam nešto loše razumela pročitaću kasnijeNe, ja sam mislio na seks, mudrost je neodredjena i metaforicka, a mozda i nije, a mozda i jeste.
A ne znam na sta si ti mislila.
Da bih dao odgovor, bitno mi je konkretno da znam na sta je pisac mislio. Zato su mudrosti zayeb, jer su univerzalno primenjive a takodje i univerzalno neprimenljive.
Ma neodredjena je coveceMora da sam nešto loše razumela pročitaću kasnije
Generalno se pitam slažemo li se po stavovima zakonkretno pitanje
Da li je ova izreka tačna, ne mora da bude mudra uopšte
Treba ti još par ruku za egzibiciju mislim da ova izjava ne ide u tom pravcuŠta je sa situacijom kada je istovremeno držiš za ruku/ruke i kosu?![]()
Haha uperi lampu u facu…i dok ne prizna ne pali svetloKao sto i rekoh Perfekt. Sa kojim brate? Sta konkretno mislis pod drzanjem za kosu? Koje su to situacije? Kakva je to privatna dinamika Primeri? Imena koleginice, imena!
Kao sto i rekoh Perfekt. Sa kojim brate? Sta konkretno mislis pod drzanjem za kosu? Koje su to situacije? Kakva je to privatna dinamika Primeri? Imena koleginice, imena!
Vidis kako ste i vas dve kao zene drugacije to definisale a ja kao muskarac sada treba da definisem univerzalno za svaku zenu na ovo planetu @PerfectOnePa ja nemam pojima kako to drugi kapiraju, evo kako ja kapiram uvodni post teme:
Kada smo napolju drži me uz sebe / lično, volim za ruku kada sam zaljubljena, kada nisam odbacujem ruku/. To mi je jako HOT, ništa previše, ali da pokaže da mu je stalo.
Kada smo unutra osim što živimo, radimo, jedemo, spavamo hahhahhh, dođe vreme i da bude malko čvršće ruke !ne moram baš da budem slikovita.
Međutim, ja volim i u javnosti da imam adrenalin, pa volim seks na granici da nas možda neko uhvati... tako da kod mene nije baš tako stroga granica indoor/outdoor, takođe treba da postoji faza nežnosti i unutra, to takođe niko ne treba da vidi.. Kao i što za tu divljačku fazu niko ne zna... to je ona faza kada nestanu kočnice pristojnog ponašanja, što je uzbudljivo i isceliteljski
Vidis kako ste i vas dve kao zene drugacije to definisale a ja kao muskarac sada treba da definisem univerzalno za svaku zenu na ovo planetu @PerfectOne
E ti si stvarno odvratan.Што је сигурно сигурно
Pa eto i to znaci da ta univerzalna izreka i nije tacna, tj jednostavno je neodredjena, pa ne znam ni kako i ti rezonujes s njom niti kako bih ja ili bilo ko drugi zar ne?Pa naravno, moja drugarica Perfi se razlikuje od mene...
Svaka žena ima neki svoj osećaj, nešto što želi, šta je uzbuđuje... kao što si i sam napisao, to nije isto.
Zato... nađu se dvoje koji kliknu za nešto
Ili.... koliko puta doživljeno - ništa, nema klik, samo pokušaj sa obe strane da to zaliči na nešto, ali ništa.
Pa ne naravno hahaVidis kako ste i vas dve kao zene drugacije to definisale a ja kao muskarac sada treba da definisem univerzalno za svaku zenu na ovo planetu @PerfectOne
pa ja rezonujem čisto na osećaj i doživljajPa eto i to znaci da ta univerzalna izreka i nije tacna, tj jednostavno je neodredjena, pa ne znam ni kako i ti rezonujes s njom niti kako bih ja ili bilo ko drugi zar ne?
E sveovonabrojano, hahaMa neodredjena je covecene znam sta konkretno znaci, bilo da je mudrost, izreka ili basna.
U kom smislu za kosu? Seksualnom? da je uhvati bukvalno za kosu? ili da bude grub, fazon za kosu dodji vamo, ili jel to neka dinamika odnosa , pred javnosti puno uvazavanje cak i neka nobles distanca a privatno prdi pod jorgan ili je ono: zhenou, tjuti tamo, ja muskou!? ili da joj bude neki psiholog? ona histerise a on joj zna zicu pa zna kako da je smiri i ona ko golupcic? Ili da bude asertivan i pragmatican kada je ona neodlucna i u oblacima?
alo e hiljadu zasto hiljadu zato![]()
Ma znam da ste zayebane, sta cu ja, ne kukam ja odavno, predao sam se davno.E sveovonabrojano, haha
Ali nemoj sad da udariš u kuknjavu kako mi žene mnogo hoċemo
Sve ovo je za ozbiljnog dsu laki kondicioni.
TnxPa ja nemam pojima kako to drugi kapiraju, evo kako ja kapiram uvodni post teme:
Kada smo napolju drži me uz sebe / lično, volim za ruku kada sam zaljubljena, kada nisam odbacujem ruku/. To mi je jako HOT, ništa previše, ali da pokaže da mu je stalo.
Kada smo unutra osim što živimo, radimo, jedemo, spavamo hahhahhh, dođe vreme i da bude malko čvršće ruke !ne moram baš da budem slikovita.
Međutim, ja volim i u javnosti da imam adrenalin, pa volim seks na granici da nas možda neko uhvati... tako da kod mene nije baš tako stroga granica indoor/outdoor, takođe treba da postoji faza nežnosti i unutra, to takođe niko ne treba da vidi.. Kao i što za tu divljačku fazu niko ne zna... to je ona faza kada nestanu kočnice pristojnog ponašanja, što je uzbudljivo i isceliteljski
E pa to je asocijacija i onda se igramo asocijacija i moze da bude zabavno, a ne pitanje, jel se slazes sa ovom izjavom ili ne!pa ja rezonujem čisto na osećaj i doživljaj
ruka u ruci
vučenje za kosu
nebitno mesto i vreme
čisto lepa asocijacija![]()
Meni je na pr do jaja fazon u sumi u sred mraka. Ali ok, to su suptilnosti.
Ali i toj dominantnosti neke zene vole da budu pocupane za kosu, bukvalno i da budes grublji tu, a neke su osetljivije iako vole dominaciju. Nemoj kosu- to mi je limit. Ili za vrat. Jako osetljiv deo tela, neku osobu samo pomami sapat i dah iza vrata, neko voli da je uzmes za vrat dok je zestoko tucas...To su preference.
Pa jeste u pravu siPa eto i to znaci da ta univerzalna izreka i nije tacna, tj jednostavno je neodredjena, pa ne znam ni kako i ti rezonujes s njom niti kako bih ja ili bilo ko drugi zar ne?