Generacija Z je antiseksualna

@tema Na protiv, mislim da se toj generaciji bas guraju izmesane vrednosti i stvara im se pritisak da budu i ovde i onde. Sve mora da se izanalizira. Kao i ta mama koja "otvoreno" razgovara sa cerkom od 22 godine i pomno prati sta radi s deckom kad joj dodje kuci. Freak! pusti cerku da uziva. Ako ima da ti nesto kaze, sama ce bez da joj kucas na vrata svaki cas i ispitujes: hani, tell me 'bout your feelings and sexual life. Was he deep?

Crkva i institucionalizovana religija možda ali vera ne, naprotiv, čovek je sam po sebi duhovno biće koliko i materijalno i prosto postoji ta prirodna i urođena potreba za duvnošću, za verom u nešto više i veće od njega samog i onoga što mu je vidljivo golim okom, za traženjem nekog dubljeg smisla svega, za traženjem nekih odgovora na neka ultimativna pitanja i misterije koje intrigiraju i muče ljude od kako je sveta i veka i jednostavno vera i duhovnost spadaju među primarne ljudske potrebe kao što je recimo i potreba za hranom i vodom ili potreba za interakcijom sa drugim ljudima.

У то име једна лепа ствар..

Globalni trendovi neizbezno stizu i u Srbiju
Злогласна „најомраженија“ мама Карла Белучи рекла је за емисију „What's The Jam“ да она и њен муж, Ђио, имају секс „као зечеви“ — и да је забринута због тога што је генерација З „стидљива“.
„Генерација Зер више није заинтересована за секс, и то ми је јако тужно“, рекла је. „Изгледа да их је само брига за телефоне или поређење свог живота са туђим на друштвеним мрежама, што није стварно.“
„Ускоро ћемо имати гомилу робота-девичанаца који ходају нашим улицама“, рекла је 44-годишња бивша манекенка.
Белучи и њена ћерка отворено разговарају о сексу код куће — али Таниша „готово икада“ доводи момка кући, а када то учини, то није задуго.
Таниша је признала да њена генерација има „срамотну“ статистику сексуалне активности.
https://nypost.com/2025/10/02/lifes...than-her-prudish-gen-z-kids/?dicbo=v2-xP3P0x9
„Не волим авантуре за једну ноћ, то није мој тип вибрације. А моји пријатељи, ако будем искрена, не причају много [о сексу]“, рекла је двадесетогодишњакиња.
Нагласила је да је срећна због своје маме, али да јој је доста да сваки дан слуша како њени родитељи имају секс.
„Стално морам да напуштам кућу и остајем са пријатељима јер имају толико секса“, рекла је Таниша. „Знам да је то људска природа, али не желим да чујем.“

Pogledajte prilog 1829455

Дај бре слику мале. Шта ме брига како Ђинова зечица изгледа.

Najavljeno je, odavno.
Eksperiment "svemir 25".
Treba nam neka kataklizma, da se resetujemo.
Tužno je jedino to što svedočimo o padu jedne civilizacije?
za sve je kriv zakon o seksizmu koji globalna elita gura ne sve strane. Ne smes pogledati zensku, oma te tuzi da je seksualno uznemiravas........i ode par iljada evra. Zenska te prakticno navuce na seks pa ako ne prihvatis da se i dalje vidjas sa nju, par dana kasnije dobijes od suda poziv za seksualno uznemiravanje.

Inače ja bi rekao da ne postaje niko aseksualan nego stvari malo i dolaze na normalu, mislim ne zagovaram je neki tvrdi puritanizam ili ono seks isključivo samo u braku ali brate ono zaista ne mislim da ne znam klinke od 16,17 godina treba da imaju odnose ili da su ne znam devojke pre braka izmenjale 10 ili 15 partnera ili da osobe koje su se upoznale pre 24 sata ili isto veče odma ulaze u odnos te vrste.

Back