Generacija Z je antiseksualna

Schrodinger

Elita
Poruka
17.546
Globalni trendovi neizbezno stizu i u Srbiju
Злогласна „најомраженија“ мама Карла Белучи рекла је за емисију „What's The Jam“ да она и њен муж, Ђио, имају секс „као зечеви“ — и да је забринута због тога што је генерација З „стидљива“.
„Генерација Зер више није заинтересована за секс, и то ми је јако тужно“, рекла је. „Изгледа да их је само брига за телефоне или поређење свог живота са туђим на друштвеним мрежама, што није стварно.“
„Ускоро ћемо имати гомилу робота-девичанаца који ходају нашим улицама“, рекла је 44-годишња бивша манекенка.
Белучи и њена ћерка отворено разговарају о сексу код куће — али Таниша „готово икада“ доводи момка кући, а када то учини, то није задуго.
Таниша је признала да њена генерација има „срамотну“ статистику сексуалне активности.
https://nypost.com/2025/10/02/lifes...than-her-prudish-gen-z-kids/?dicbo=v2-xP3P0x9
„Не волим авантуре за једну ноћ, то није мој тип вибрације. А моји пријатељи, ако будем искрена, не причају много [о сексу]“, рекла је двадесетогодишњакиња.
Нагласила је да је срећна због своје маме, али да јој је доста да сваки дан слуша како њени родитељи имају секс.
„Стално морам да напуштам кућу и остајем са пријатељима јер имају толико секса“, рекла је Таниша. „Знам да је то људска природа, али не желим да чујем.“

1765145026236.png

Globalni trendovi neizbezno stizu i u Srbiju
Злогласна „најомраженија“ мама Карла Белучи рекла је за емисију „What's The Jam“ да она и њен муж, Ђио, имају секс „као зечеви“ — и да је забринута због тога што је генерација З „стидљива“.
„Генерација Зер више није заинтересована за секс, и то ми је јако тужно“, рекла је. „Изгледа да их је само брига за телефоне или поређење свог живота са туђим на друштвеним мрежама, што није стварно.“
„Ускоро ћемо имати гомилу робота-девичанаца који ходају нашим улицама“, рекла је 44-годишња бивша манекенка.
Белучи и њена ћерка отворено разговарају о сексу код куће — али Таниша „готово икада“ доводи момка кући, а када то учини, то није задуго.
Таниша је признала да њена генерација има „срамотну“ статистику сексуалне активности.
https://nypost.com/2025/10/02/lifes...than-her-prudish-gen-z-kids/?dicbo=v2-xP3P0x9
„Не волим авантуре за једну ноћ, то није мој тип вибрације. А моји пријатељи, ако будем искрена, не причају много [о сексу]“, рекла је двадесетогодишњакиња.
Нагласила је да је срећна због своје маме, али да јој је доста да сваки дан слуша како њени родитељи имају секс.
„Стално морам да напуштам кућу и остајем са пријатељима јер имају толико секса“, рекла је Таниша. „Знам да је то људска природа, али не желим да чујем.“

Pogledajte prilog 1829455

Ko kaže?

1000005330.jpg

Mladi poštuju tradiciju. Ništa pre braka/udaje.

Ja čak mislim da će vremenom mladi (barem deo njih) sve više da se vraćaju nekim tradicionalnim hrišćanskim vrednostima (pa mislim ne moraju biti nužno hrišćanski mogu biti recimo i islamski ili šta god) , zašto, zato što generalno poslednjih nekoliko decenija ljudi (pogotovo mladi) su izloženi stravičnom pritisku i na sve strane su bombardovani seksom, nasiljem, materijalizmom, sve je onako napucano, seksi, prepuno adrenalina sve blješti i šljašti i stalno se nameće taj neki narativ i ta individualistička propaganda da ono moraš da budeš yebač, moraš da karaš sve što na dve noge hoda, moraš da si uspešan, pun para, da nosiš samo markiranu odeću, da voziš skup auto, bla bla bla kao i devojkama da ne znam moraju da budu ribetine, moraju da budu nezavisne ili da nađu nekog ko ne znam vozi Ferari i šta ti ja znam, a to ono na uštrb emocija, osećanja, empatije, bilo kakve duvovnosti i to sve spušta ljude na neki najniži nivo vibracija i ono prosto dehumanizuje ljude i čini da se osećaju prazno i bezvredno i jednostavno posle nekog vremena u svoj toj ludnici ljudi počinju da se osećaju bespomoćno ili da prosto traže neki dublji smisao i nešto više od toga.

Tako da recimo često vidiš pogotovo u tom bogatijem delu sveta te neke milijardere, rok zvezde ili šta ja znam kako su ne znam postali pobožni, kako meditiraju, poste, idu u džunglu među ona indijanska plemena ili putuju po Africi grade neke škole, igrališta za decu, bolnice, itd i kao teže nekom minimalizmu i što jednostavnijem načinu života i ono uprkos parama ne bleje po separima i klubovima, ne idu u skupe restorane, ne smrču belo, ne jure sponzoruše i starlete, ne kupuju skupe automobile, rolekse i kurce palce jer ono to su već odavno prevazišli i prerasli, videlo da je to sve sranje i da ne vodi ničemu, debelo se razočarali pa malo i išli po nekim terapijama i rehabilitacijama i sad ono traže neki dublji smisao i nešto više i dublje od toga.

Vera i nacija su glavno gorivo za ratove. U 21. veku je to passe. Mladi su to pročitali i zaobišli.

Naravno uvek postoji neki trulež koji će da smrdi i truje maloumnike.

Crkva i institucionalizovana religija možda ali vera ne, naprotiv, čovek je sam po sebi duhovno biće koliko i materijalno i prosto postoji ta prirodna i urođena potreba za duvnošću, za verom u nešto više i veće od njega samog i onoga što mu je vidljivo golim okom, za traženjem nekog dubljeg smisla svega, za traženjem nekih odgovora na neka ultimativna pitanja i misterije koje intrigiraju i muče ljude od kako je sveta i veka i jednostavno vera i duhovnost spadaju među primarne ljudske potrebe kao što je recimo i potreba za hranom i vodom ili potreba za interakcijom sa drugim ljudima.

Vera je tu bila samo da kontroliše maloumne ali u 21 veku je uglavnom prevaziđena kod mladih i obrazovanih.

Vera i duhovnost nisu prirodne jer se usađuju.

Samo totalni idioti i totalni balvani i totalno mogu da razmišljaju na taj način.

Možda se dogme usađuju ali vera i duhovnost ne, jer mnogo i pre hrišćanstva i pre svih organizovanih religija dok su ljudi još živeli po pećinama bavili su se duhovnošću, osećali su potrebu za nečim uzvišenijim i većim od sebe, tražili odgovore na pitanja o ne znam prirodi realnosti, svrsi života, kosmosu, načinu na koji kosmos i priroda funkcionišu, drugim svetovima, itd, jednostavno intuitivno su znali da postoji nešto što je izvan okvira njihovih 5 čula (koja su inače vrlo limitirana i ograničenog spektra) i tražili su odgovore na neka ultimativna pitanja, i to je jednostavno u ljudskoj prirodi i to se nije promenilo ni do dan danas niti će ikad (bez obzira koliko nas bombardovali materijalizmom, individualizmom, transhumanizmom, kojekakvom propagandom i koliko se trudili da to suzbiju kod ljudi) jer prosto niko ne može protiv ljudske prirode.

Ja čak mislim da će vremenom mladi (barem deo njih) sve više da se vraćaju nekim tradicionalnim hrišćanskim vrednostima (pa mislim ne moraju biti nužno hrišćanski mogu biti recimo i islamski ili šta god) , zašto, zato što generalno poslednjih nekoliko decenija ljudi (pogotovo mladi) su izloženi stravičnom pritisku i na sve strane su bombardovani seksom, nasiljem, materijalizmom, sve je onako napucano, seksi, prepuno adrenalina sve blješti i šljašti i stalno se nameće taj neki narativ i ta individualistička propaganda da ono moraš da budeš yebač, moraš da karaš sve što na dve noge hoda, moraš da si uspešan, pun para, da nosiš samo markiranu odeću, da voziš skup auto, bla bla bla kao i devojkama da ne znam moraju da budu ribetine, moraju da budu nezavisne ili da nađu nekog ko ne znam vozi Ferari i šta ti ja znam, a to ono na uštrb emocija, osećanja, empatije, bilo kakve duvovnosti i to sve spušta ljude na neki najniži nivo vibracija i ono prosto dehumanizuje ljude i čini da se osećaju prazno i bezvredno i jednostavno posle nekog vremena u svoj toj ludnici ljudi počinju da se osećaju bespomoćno ili da prosto traže neki dublji smisao i nešto više od toga.

Tako da recimo često vidiš pogotovo u tom bogatijem delu sveta te neke milijardere, rok zvezde ili šta ja znam kako su ne znam postali pobožni, kako meditiraju, poste, idu u džunglu među ona indijanska plemena ili putuju po Africi grade neke škole, igrališta za decu, bolnice, itd i kao teže nekom minimalizmu i što jednostavnijem načinu života i ono uprkos parama ne bleje po separima i klubovima, ne idu u skupe restorane, ne smrču belo, ne jure sponzoruše i starlete, ne kupuju skupe automobile, rolekse i kurce palce jer ono to su već odavno prevazišli i prerasli, videlo da je to sve sranje i da ne vodi ničemu, debelo se razočarali pa malo i išli po nekim terapijama i rehabilitacijama i sad ono traže neki dublji smisao i nešto više i dublje od toga.
Hajde da kazem da ovo sto si naveo mahom stoji. Konzunerizam.
Nego, sta je taj suprotni duboki smisao?

Свега тога има у многим генерацијама а сада је јавно?

Мајке,баке многе су живеле у немогућности јер је све било табу тема патријархата,табу да се нема неко,табу да се нема муж,табу да се нема дете и да би их околина прихватила све су то урадиле јер их нико ништа није питао.
Није постојао интернет некада и нису могле да прочитају шта је насиље што психичко,што финансијско а такође нису постојале емисије где психотерапеути причају о свему.
Цео живот трпеле / трпе то јер нису имале посао или нису имале код кога да се преселе ако се брак заврши,такође нису имале могућност без плата ни за развод ни да финансирају децу ако би припала њима.
Исто тако постоје те навике да је неко ту иако има скромну плату,скромну пензију сутра те оне нити знају нити морају да се правно формално запосле.
Мушки могу да раде шта хоће и нема заштите од њиховог психичког,финансијског насиља а најчешће их њихове породице подржавају или их се плаше.
Данас постоје многе трансгенерацијске трауме из тог времена које су остале дубоко у подсвести као и дубоко у свести многих.Брак се поистовећује са ропством у психичком насиљу,финансијском насиљу и сламању духа,психе.

То је довело до свега.

"Asexual
means lacking sexual attraction, while antisexual means actively opposing sex, often viewing it as wrong; they are different because one is an orientation (asexuality) and the other an attitude (antisexuality), though some asexuals can also be antisexual, and even sexual people can hold antisexual views. Asexual people just don't feel attraction, but might be sex-positive (think sex is fine for others), while antisexuals actively dislike or are against sex for everyone.

Asexual
  • Definition: An orientation characterized by a lack of sexual attraction to others.
  • Attitude towards sex: Varies; some are sex-repulsed (dislike it), some are sex-indifferent, and some are sex-positive (support consensual sex for others).
  • Focus: On their own lack of attraction, not necessarily on judging others' sexual activity.

Antisexual
  • Definition: A belief system that views sexual activity as inherently wrong, negative, or harmful.
  • Attitude towards sex: Actively against it, often seeing it as dirty, base, or immoral for everyone.
  • Focus: On the moral or psychological opposition to sex itself, regardless of personal attraction. "

"Solosexual
describes a person who has a strong, often exclusive, preference for masturbation as their primary or sole form of sexual expression, finding it deeply satisfying and fulfilling, even while potentially enjoying romantic or emotional connections with others. It's distinct from asexuality but can overlap; solosexuals often enjoy intimacy and relationships but choose self-stimulation for their sexual needs, finding it a complete sexual outlet rather than just a substitute for partnered sex.
Key Aspects of Solosexuality:
  • Preference for Self-Pleasure: The core is finding masturbation highly pleasurable and sufficient for sexual release.
  • Not Necessarily Asexual: Solosexuals can experience sexual attraction to others and desire romantic relationships, but their sexual activity remains focused on themselves.
  • Emotional vs. Sexual Needs: They may seek emotional intimacy and companionship but fulfill their sexual needs solo.
  • Distinct from Autosexual: While related, solosexuality emphasizes the act of masturbation as the preferred sexual outlet, whereas autosexuality can be a broader attraction to oneself.
In essence, a solosexual is someone who finds complete sexual satisfaction through masturbation and doesn't necessarily require partnered sex for fulfillment. "

Poslednja izmena:

Back