Велики Комбинатор
Elita
- Poruka
- 15.198
Физичар Кавачић?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Predaje balet u luj davičo školinemam pojma ko vam je taj lompar, ali citam okolo naokolo da je krajnja desnica.
ako moze neko da prenese njegove ideje i sta on to porucuje i nudi.
Prvi srpski astronaut koji je zakoračio po mesecu, brnabićkina sestraKo je gospođa Lompar i koji udžbenik?
Elektroinžinjer, informatičar, profesor i naučnik.Физичар Кавачић?
Da li ti mogla da nam za promenu pokažeš neku ozbiljnu istorijsku kartu na kojoj se vodi gde se to Srbija u doba Stefana Nemanje “graničila sa Hrvatskom”, a i ko je nam je tada bio istočni sused?A možda da tebe neko poduči i ko je Kavačić? Čovek koji je ponudio besplatne udžbenike i to veoma kvalitetne, ali čik pogodi? Zabranjen je
![]()
To je trojanski konj Druge Srbije kog prikazuju kao “nacionalistu”, imaju ljudi problem sa predsedničkim kandidatom.
Reč je isključivo o Lomparovki i njenoj velelepnoj historijskoj karti.Sad Kežual kopa po internetu da pronađe gadosti i o Kavačiću![]()
Nemaš pojma sedi jedan za kraj školea ti si mu prima balerina.![]()
Kakve to veze ima sa mojim postom??Da li ti mogla da nam za promenu pokažeš neku ozbiljnu istorijsku kartu na kojoj se vodi gde se to Srbija u doba Stefana Nemanje “graničila sa Hrvatskom”, a i ko je nam je tada bio istočni sused?
Još jednom, pitanje je irelevantno za diskusiju.A možda da tebe neko poduči i ko je Kavačić? Čovek koji je ponudio besplatne udžbenike i to veoma kvalitetne, ali čik pogodi? Zabranjen je
![]()
Snila baba što joj milo bilo.ime mu se povlaci po netu, kazu da je desnicar.
Можда је побркала године или су помешали карте приликом штампања, узми у обзир да смо прилично аљкави кад је посао у питању. Ценим да је кикс а не намера.Reč je isključivo o Lomparkpvki i njenoj velepnoj historijskoj karti.
Nije, reč je isključivo o parama koje izdavači u saradnji sa vladom kradu od roditelja usput izdajući udžbenike koji su nefunkcionalni, često i sa netačnim podacima, neprilagođeni uzrastu i nenormalno skupi za roditelje školaraca.Reč je isključivo o Lomparkpvki i njenoj velepnoj historijskoj karti.
Ma danemam pojma ko vam je taj lompar, ali citam okolo naokolo da je krajnja desnica.
ako moze neko da prenese njegove ideje i sta on to porucuje i nudi.
Ima: skrećeš temu sa činjenice da je familija Lompar za novac u srpske udžbenike istorije sistematski ubacivala hrvatsku i velikobugarsku propagandu:Kakve to veze ima sa mojim postom??
![]()
Izvini molim te, da li je normalno da se u srpskom udžbeniku istorije nalaze karte teritorijalnih ambicija svih susednih nacionalizama?Nije, reč je isključivo o parama koje izdavači u saradnji sa vladom kradu od roditelja usput izdajući udžbenike koji su nefunkcionalni, često i sa netačnim podacima, neprilagođeni uzrastu i nenormalno skupi za roditelje školaraca.
Ma da
Ne znam ko je Madona
Ne znam ko je Željko Joksimović
Konstatujem da sam napisao post na osnovu onoga što sam sam video i što je silom štampano iako je izazvalo opšte ismevanje istoričara.Kakve to veze ima sa mojim postom??
![]()
Nije “kiks”, u pitanju je preštampana fantazija Pavla (Pavao) Ritera na kojoj se inače Hrvatska prostire do Baltičkog mora.Можда је побркала године или су помешали карте приликом штампања, узми у обзир да смо прилично аљкави кад је посао у питању. Ценим да је кикс а не намера.