- Poruka
- 76.490
Sad ima materijala za jedno 5,6,7 postova da sebe promoviše u Adama (samo još da provalim na kojeg misli, dal onog što je zeznuo ili ovog što je ispravljao greške prvog
)

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
cega 12..da nije 12 stabala tj 12 hristosa...Takav plan, 4 Ilijade godina cekaj na sina. A treći put za još 4 pa sve tako još 4 i onda se gasi svetlo pa sve jovo nanovo
A možda ima drugi rečun a rešenje je 12
hriscani kazu da je drvo simbol hrista a sta kazu jevreji koji i napisase postanje..i jedno i drugo tumacenje ne stoji..U duhovnom svetu duhovno uyrУ духовном свету духовно узрасле особе су као дрвеће, па се каже да вукови се крију у шуми, међу дрвеђем, Што ће рећи да су вукови лажни учитељи који се представљају као да су они дрвеће кријући се међу духовно узраслим особама,
Христос је дрво Живота а Луцифер дрвопознања добра и зла. Библија када описује дрво живота каже да је у њему разум, истина и мудрост, А те ствари красе и Спаситеља. По томе разумемо о шему се ту ради
Није симбол, ти Хришћани који тако кажу инису неки хЧришћани: Христос је Дрво Живота.Када неко твори Божију вољу тада га Бог дарује Откровењима која су плодови са Дрвета живота, Али ко то не доживи то не може ни схватити, него ето прича о неким симболима.hriscani kazu da je drvo simbol hrista a sta kazu jevreji koji i napisase postanje..i jedno i drugo tumacenje ne stoji..
a sta kazu jevreji koji napisase ovu pisaniju sta predstavlja drvo zivota u raju..Није симбол, ти Хришћани који тако кажу инису неки хЧришћани: Христос је Дрво Живота.Када неко твори Божију вољу тада га Бог дарује Откровењима која су плодови са Дрвета живота, Али ко то не доживи то не може ни схватити, него ето прича о неким симболима.
Pa na šta su mislili kad reče bog da čovek postade kao MI?a sta kazu jevreji koji napisase ovu pisaniju sta predstavlja drvo zivota u raju..
12 plemena, 12 sinova, 12 apostola, 12 grana na drvetucega 12..da nije 12 stabala tj 12 hristosa...
A kad se kaže hleb i vino? Voda, put, istina, Život.... kako je to drvo u edemu, stablo sa granama?Није симбол, ти Хришћани који тако кажу инису неки хЧришћани: Христос је Дрво Живота.Када неко твори Божију вољу тада га Бог дарује Откровењима која су плодови са Дрвета живота, Али ко то не доживи то не може ни схватити, него ето прича о неким симболима.
I svih 12 sinova svakog meseca davace plod ..nista ne razumem12 plemena, 12 sinova, 12 apostola, 12 grana na drvetu
pa nisam to pitalaPa na šta su mislili kad reče bog da čovek postade kao MI?
Ako Jevreji ne prepoznaju 3 u 1 kako će prepoznati drvo. U Tori piše elohimpa nisam to pitala
Po predanju i ikonama smatraju da je drvo sa 12 grana, nije mi palo na pamet nego sam čuo. Biblija je po meni simbolika jer ako je tumačimo bukvalno ili pola-pola zavede sve do jednog, zato i ima hiljade tumačenja. Kad je pravoslavno tumačenje u pitanju navedem izvor sve ostalo je moje proizvoljno tumačenje što ne znači da je tako. Nisam od onih koji svoje tumačenje poturaju kao pravoslavno.I svih 12 sinova svakog meseca davace plod ..nista ne razumem
pa, ja pitam gde je bakonja sa vremenskom masinom, kad ono sale plovi vremeplovomEh a otkrovenje pisano pre jevanđelja, pa sad ne znam šta je lažno, dal otkrovenje dal jevanđelja.![]()
ili si ti laznjak ili jefrem sirin, nema treceg, ako nije jedno drvosale samo razotkriva lažnjake
https://svetosavlje.org/o-raju/
Насред Раја Бог је посадио Дрво познања, окружио га је страхом, оградио ужасом да би попут ограде чували његову околину. У једној од за
na pitanje sa koje strane, ti receI učini Gospod Bog, te nikoše iz zemlje svakakva drveća lepa za gledanje i dobra za jelo, i drvo od života usred vrta i drvo od znanja dobra i zla.
sa severne strane,a sirin kaze NASREDSeverne
Jesl tupson ili izigravaš forumsku ludu ili ipak jesi, ako ti tri puta kažem da su oba drveta na sred vrta ne očekuj da ti neko i četvrti put ponavlja jedno te isto.ili si ti laznjak ili jefrem sirin, nema treceg, ako nije jedno drvo
na pitanje sa koje strane, ti rece
sa severne strane,a sirin kaze NASRED
I sad ti pljujes mene?
padre je objasnio bakonji da nema govora ovo sto ti pises da je lazno otkrivenje pre jevandjeljaAvva i amma sa njihovim dopuštenjem nema Sv.duha, sina i otkrovenja.
Eh a otkrovenje pisano pre jevanđelja, pa sad ne znam šta je lažno, dal otkrovenje dal jevanđelja.![]()
gde kazes, i odakle znas, jer to tvoje vizueliziranje i sudjenje meni ne vredi nista.Jesl tupson ili izigravaš forumsku ludu ili ipak jesi, ako ti tri puta kažem da su oba drveta na sred vrta ne očekuj da ti neko i četvrti put ponavlja jedno te isto.
pod 1 moras da prestanes da sudis mene, navalio si na brzinu i necu-smecu da osudis, da uskaces u zakljucak, a ja sam trazio da idemo postepeno, pa ako je bilo ko pogresio da vidimo KAKO I ZASTO je pogresioPošto menjaš mišljenje na pola sata pa kažeš ima 2 drveta posle 1 šta dalje palamudiš. Prekini na vreme. U Bibliji ti lepo piše dva još i ponavljaš moje citiranje.
Kad si toliko pametan a ni Bog ni mi pojma nemamo reci jasno koliko je to bilo drva na sred vrta i da li su ta dva ustvari jedno![]()
jel vidis sta pise sirin, evo josОнај који је посадио Дрво познања поставио га је по средини Раја да би оно раздвајало више од нижег, светињу од Светиње над светињама.
jel vidis da sirin smesta samo 1 drvo nasred, u unutrasnjost, da tvrdi cak da je u sredistu raja, sredini nije ni prilazio adam, nije smeo po jefremu sirinuКако Адаму није био дозвољен улаз у унутарњи храм, овај храм је био чуван да би се Адам задовољавао служењем у спољашњем храму
ne mozes ti da sad da potres sirinovu logiku i da kazes oba su u sredini, kada citamo da on nije tako verovao, vizuelizirao,требало је да се боји дрвета и да осети да не сме чак ни да му се приближава.
sad ces i Boga da sudisa ni Bog ni mi pojma
Већ сам писао да кад се у духовном свету говори о духовно узрслим особама еоне се доживљавају као дрвеће. док они којису приземни су трава.A kad se kaže hleb i vino? Voda, put, istina, Život.... kako je to drvo u edemu, stablo sa granama?
И јеврејхи су људи , њихови најученији људи нису препознали Христа а ми сад треба да обраћамо пажњу на то шта они кажу.a sta kazu jevreji koji napisase ovu pisaniju sta predstavlja drvo zivota u raju..
a ni Bog ni mi pojma nemamo
mislis, mi znamo VISE, i tezimo da budemo sveznalice?а ми сад треба да обраћамо пажњу на то шта они кажу.
ja mislim da nismo sveznajuci, a u ovom slucaju u moralnom kontekstu [dobra i zla], te zato ne mozemo, ne bi trebali ni smeli da sudimo - to vam je lekcija od meneThe phrase in Hebrew: טוֹב וָרָע, tov wa-raʿ, literally translates as good and evil. This may be an example of the type of figure of speech known as merism, a literary device that pairs opposite terms together in order to create a general meaning, so that the phrase "good and evil" would simply imply "everything." This is seen in the Egyptian expression evil-good, which is normally employed to mean "everything." In Greek literature, Homer also uses the device when he lets Telemachus say, "I know all things, the good and the evil" (Od.20:309-10).[1]
However, if tree of the knowledge of good and evil is to be understood to mean a tree whose fruit imparts knowledge of everything, this phrase does not necessarily denote a moral concept. This view is held by several scholars.[1][2][3]
To dodatno saznanje, kaze - jeste, ali ono nam je dalo mogucnost da prizovemo negativne i destruktivne koncepte kao sto su stid/sram i zlo [generalno].