Društvo se moralno srušilo kada su ženu izveli iz kuće

Ti najprije imaš ružno razmišljanje o ženama koje nemaju namjeru da zivotare, da služe i da se pokore patrijarhatu

Žene danas nisu primorane da sjede u braku koji nema perspektivu
oklen tebi ovo ?

to is izvukla iz onoga sto sam napisao ? pogresno zakljucujes. nijesam li rekao da nikome ne treba spuzva, neko ko dopusta da se kinji da sve trpi, da nema svoj karakter (da recimo muz svrlja a ona sve to mirno posmatra...)

rekao sam da pamentom ne treba robinja ni neko ko nema karakter.

al opet na valja ?

ocito si pravi primjer one narode- a kako zenama ugodit, ne valja ovo ne valja ono... :per:

i objasni mi koji brak nema perspektivu tj tacnije, sta je to ženina perspektiva !

taksativno molicu!

oklen tebi ovo ?

to is izvukla iz onoga sto sam napisao ? pogresno zakljucujes. nijesam li rekao da nikome ne treba spuzva, neko ko dopusta da se kinji da sve trpi, da nema svoj karakter (da recimo muz svrlja a ona sve to mirno posmatra...)

rekao sam da pamentom ne treba robinja ni neko ko nema karakter.

al opet na valja ?

ocito si pravi primjer one narode- a kako zenama ugodit, ne valja ovo ne valja ono... :per:

i objasni mi koji brak nema perspektivu tj tacnije, sta je to ženina perspektiva !

taksativno molicu!
brak u kojem se obe strane ne trude da on funkcionise nema perspektivu! brak sam od sebe se ne odrzava. Samozivost,sebicnost,nezainteresovanost ga ruse.

muskarci su ljubomorniji na zenu nego druga zena.. smeta im ako zena sama zaradjuje,ima svoja kola,ima svoj zivot generalno :mrgreen:
a imas li ti to sve ?

imas platu ok , al u mnogih ona niej dovoljna za apsolutnu samostalnost (k oda je samostalnost cilj ljudi, pa ljudi su stvoreni za zajednice a neda budu sami)
drugo, imas i auto , ok a jel imas i svoj stan svoju kucu ?

lele, sta bi bilo da i to imas ako mislis da je to problem kod pametnog i normalnog muskarca...

a imas li ti to sve ?

imas platu ok , al u mnogih ona niej dovoljna za apsolutnu samostalnost (k oda je samostalnost cilj ljudi, pa ljudi su stvoreni za zajednice a neda budu sami)
drugo, imas i auto , ok a jel imas i svoj stan svoju kucu ?

lele, sta bi bilo da i to imas ako mislis da je to problem kod pametnog i normalnog muskarca...
Radim drzavno,radim privatno jos 3 posla. Dakle imam vise od jedne plate, imam sve nabrojano.

jer ne izgledaju prijatno,ne mirisu prijatno i ne ponasaju se prijatno :mrgreen:
Не сви. Ова моја је из добростојеће куће, сређена и дотерана.

И код њих се све своди на социјални статус, имаш и Срба и уопште белаца који су неуредни, непријатни итд. Они су исто људи, ко сви остали.

Не сви. Ова моја је из добростојеће куће, сређена и дотерана.

И код њих се све своди на социјални статус, имаш и Срба и уопште белаца који су неуредни, непријатни итд. Они су исто људи, ко сви остали.
jesu ali ih i dalje ne simpatisem.. cisti ili ne,beli ili crni jednostavno ne.

jer ne izgledaju prijatno,ne mirisu prijatno i ne ponasaju se prijatno :mrgreen:

Е, то је било некада а данас су се увукли у све сфере друштва и направили своју елиту ..наравно томе је кумовала пљачка ЕУ фондова који су намењени интеграцији Рома , на тој пљачки су прилично профитарали, те могу да себи приуште шампон , сапун ,али и милионске станове у најелитнији деловима БГ

Е, то је било некада а данас су се увукли у све сфере друштва и направили своју елиту ..наравно томе је кумовала пљачка ЕУ фондова који су намењени интеграцији Рома , на тој пљачки су прилично профитарали, те могу да себи приуште шампон , сапун ,али и милионске станове у најелитнији деловима БГ
nekada ih nisam volela ali ni sad :mrgreen: specificnog su izgleda i mirisa i ne odgovaraju mojim culima :rtfm: uvek kad zelis nekog da uvredis sta mu kazes? da je ciganstura! valjda sa nekim razlogom

Ti najprije imaš ružno razmišljanje o ženama koje nemaju namjeru da zivotare, da služe i da se pokore patrijarhatu

Žene danas nisu primorane da sjede u braku koji nema perspektivu
Koliko god se ja najčešće ne slagao sa njim ovo je odlično objasnio. I u pravu je. Propast društva je počela onog momenta kada je i muškarcima i ženama utuvljeno u glavu da u samoći nema ništa loše. Da je ok biti sam cijeli život. Da se ne treba prilagođavati nikome i ničemu. Kao rezultat toga smo dobili generacije samoživih i sebičnih ljudi. Oba pola. Da se razumijemo naravno da nasilje bilo koje vrste ne treba niko da trpi. Živi sine, ćero kad već nisam ja. Mamini i tatini prinčevi i princeze. Kojima se sve povlađuje i ugađa. Mladi ljudi ne uče da ne može uvijek eto baš kako ja hoću. Ne uče se zajedništvu, kompromisu. E zato brakovi pucaju. A ne što žene ne žele brak koji nema perspektivu.

brak u kojem se obe strane ne trude da on funkcionise nema perspektivu! brak sam od sebe se ne odrzava. Samozivost,sebicnost,nezainteresovanost ga ruse.
sve to stoji.

ali da se ne lazemo, danas se sve srusi sirotinjom. cim muka zakuca na vrata ljubav iskace kroz prozor. iskace jer prava i nije bila!

lepo rece mira banjac jednom prilikom o danasnjim brakovima i mladima.

e djeco moja, pa ne moze svaki dan na stolu biti kolaca!
mora da se jede i paprike i masti... tako je rekla mira i bjese u pravu.

sve to stoji.

ali da se ne lazemo, danas se sve srusi sirotinjom. cim muka zakuca na vrata ljubav iskace kroz prozor. iskace jer prava i nije bila!

lepo rece mira banjac jednom prilikom o danasnjim brakovima i mladima.

e djeco moja, pa ne moze svaki dan na stolu biti kolaca!
mora da se jede i paprike i masti... tako je rekla mira i bjese u pravu.
pitanje je dal postoji ljubav za ceo zivot? brak su i dobre i lose stvari a pitanje je ko je iz kog razloga u njemu.

Koliko god se ja najčešće ne slagao sa njim ovo je odlično objasnio. I u pravu je. Propast društva je počela onog momenta kada je i muškarcima i ženama utuvljeno u glavu da u samoći nema ništa loše. Da je ok biti sam cijeli život.
to je proizvod pogresnog tumacenja i stalnog isticanja pojma ''samostalnost''
pa vidi coveku nije dato da bude sam, ljudi su napravljeni da zive u zajednici. tako je i od pocetka mroalo da se uvede red, recimo mere represije, zakon jer kako bi bilo u anarhiji pobogu... i sto tako kao i jedinka, zar je poenta biti sam ? najgora je stvar kako mudri ljudi kazu dozivjeti biti sam...
Da se ne treba prilagođavati nikome i ničemu.
to je samozivost. a oni preokrecu to u neku samostalnost
Kao rezultat toga smo dobili generacije samoživih i sebičnih ljudi.
eto gac !
Oba pola. Da se razumijemo naravno da nasilje bilo koje vrste ne treba niko da trpi.
pa normalno. i taj koji recimo maltretira zenu je idiot.
Živi sine, ćero kad već nisam ja.
da da, ivzikana lgupost...
Mamini i tatini prinčevi i princeze. Kojima se sve povlađuje i ugađa.
tacno pogresili su mnogo roditelji. nijesu vaspitavali djecu onako kako su njih vaspitavali, aspekt postovanja prema svemu se dosta izgubio a samim tim otuda i ta samozivost, uzivaj sine jel...
Mladi ljudi ne uče da ne može uvijek eto baš kako ja hoću. Ne uče se zajedništvu, kompromisu.
ma kakvi, daj ti SAMOSTALNOST tj samozivost da bude kako meni se hoce
E zato brakovi pucaju. A ne što žene ne žele brak koji nema perspektivu.
decvrajt.

lepo je njegos rekao zenski um je smjesna rabota.

ako mu se previse dopusti i ako vidi da moze...

pitanje je dal postoji ljubav za ceo zivot?
to pitanje prije nije bilo toliko jel de ? :per: previse mozgate... naravno da postoji.
jer ako gledas po onome kao , jedem jednu cokoladu pa dosadi... ti promijeni cokoladu

e zivi stvo nije cokolada, pa i biljka je zivi stvor i nije cokolada. ako je zalivas njegujes... pa tu dolazi postovnaje vjernost odansot...sve je to ljubav.
glupetas.
brak su i dobre i lose stvari a pitanje je ko je iz kog razloga u njemu.
samo ljubav mora biti razlog. sve ostalo dovesce do klimanja...

to pitanje prije nije bilo toliko jel de ? :per: previse mozgate... naravno da postoji.
jer ako gledas po onome kao , jedem jednu cokoladu pa dosadi... ti promijeni cokoladu

e zivi stvo nije cokolada, pa i biljka je zivi stvor i nije cokolada. ako je zalivas njegujes... pa tu dolazi postovnaje vjernost odansot...sve je to ljubav.
glupetas.

samo ljubav mora biti razlog. sve ostalo dovesce do klimanja...
evo ti si iskusniji,pa objasni meni..
kako posle xy godina znas da nekog stvarno volis? zaljubljenost prodje posle 2,3 godine i sta ostaje? :aha: sta ti podrazumevas pod ljubav?

Propast društva je počela onog momenta kada je i muškarcima i ženama utuvljeno u glavu da u samoći nema ništa loše. Da je ok biti sam cijeli život
Тачно тако. А управо је самоћа најгора ствар на свету. Ничег горег нема. На крају то схвате и они који су живели у складу са тим принципом ,,вечите самосталности", па на крају пате, јер су остали сами.

Back