- Poruka
- 76.574
Зашто не волиш те дивне и честите људе?super,ja ih ne volim![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Зашто не волиш те дивне и честите људе?super,ja ih ne volim![]()
То је грешка што није свуда обавезно.тамо где је обавезна јер у нашим црквама мараме нису обавезне
oklen tebi ovo ?Ti najprije imaš ružno razmišljanje o ženama koje nemaju namjeru da zivotare, da služe i da se pokore patrijarhatu
Žene danas nisu primorane da sjede u braku koji nema perspektivu
jer ne izgledaju prijatno,ne mirisu prijatno i ne ponasaju se prijatnoЗашто не волиш те дивне и честите људе?![]()

brak u kojem se obe strane ne trude da on funkcionise nema perspektivu! brak sam od sebe se ne odrzava. Samozivost,sebicnost,nezainteresovanost ga ruse.oklen tebi ovo ?
to is izvukla iz onoga sto sam napisao ? pogresno zakljucujes. nijesam li rekao da nikome ne treba spuzva, neko ko dopusta da se kinji da sve trpi, da nema svoj karakter (da recimo muz svrlja a ona sve to mirno posmatra...)
rekao sam da pamentom ne treba robinja ni neko ko nema karakter.
al opet na valja ?
ocito si pravi primjer one narode- a kako zenama ugodit, ne valja ovo ne valja ono...
i objasni mi koji brak nema perspektivu tj tacnije, sta je to ženina perspektiva !
taksativno molicu!
a imas li ti to sve ?muskarci su ljubomorniji na zenu nego druga zena.. smeta im ako zena sama zaradjuje,ima svoja kola,ima svoj zivot generalno![]()
Radim drzavno,radim privatno jos 3 posla. Dakle imam vise od jedne plate, imam sve nabrojano.a imas li ti to sve ?
imas platu ok , al u mnogih ona niej dovoljna za apsolutnu samostalnost (k oda je samostalnost cilj ljudi, pa ljudi su stvoreni za zajednice a neda budu sami)
drugo, imas i auto , ok a jel imas i svoj stan svoju kucu ?
lele, sta bi bilo da i to imas ako mislis da je to problem kod pametnog i normalnog muskarca...
Не сви. Ова моја је из добростојеће куће, сређена и дотерана.jer ne izgledaju prijatno,ne mirisu prijatno i ne ponasaju se prijatno![]()
jesu ali ih i dalje ne simpatisem.. cisti ili ne,beli ili crni jednostavno ne.Не сви. Ова моја је из добростојеће куће, сређена и дотерана.
И код њих се све своди на социјални статус, имаш и Срба и уопште белаца који су неуредни, непријатни итд. Они су исто људи, ко сви остали.
jer ne izgledaju prijatno,ne mirisu prijatno i ne ponasaju se prijatno![]()
nekada ih nisam volela ali ni sadЕ, то је било некада а данас су се увукли у све сфере друштва и направили своју елиту ..наравно томе је кумовала пљачка ЕУ фондова који су намењени интеграцији Рома , на тој пљачки су прилично профитарали, те могу да себи приуште шампон , сапун ,али и милионске станове у најелитнији деловима БГ
specificnog su izgleda i mirisa i ne odgovaraju mojim culima
uvek kad zelis nekog da uvredis sta mu kazes? da je ciganstura! valjda sa nekim razlogomKoliko god se ja najčešće ne slagao sa njim ovo je odlično objasnio. I u pravu je. Propast društva je počela onog momenta kada je i muškarcima i ženama utuvljeno u glavu da u samoći nema ništa loše. Da je ok biti sam cijeli život. Da se ne treba prilagođavati nikome i ničemu. Kao rezultat toga smo dobili generacije samoživih i sebičnih ljudi. Oba pola. Da se razumijemo naravno da nasilje bilo koje vrste ne treba niko da trpi. Živi sine, ćero kad već nisam ja. Mamini i tatini prinčevi i princeze. Kojima se sve povlađuje i ugađa. Mladi ljudi ne uče da ne može uvijek eto baš kako ja hoću. Ne uče se zajedništvu, kompromisu. E zato brakovi pucaju. A ne što žene ne žele brak koji nema perspektivu.Ti najprije imaš ružno razmišljanje o ženama koje nemaju namjeru da zivotare, da služe i da se pokore patrijarhatu
Žene danas nisu primorane da sjede u braku koji nema perspektivu
sve to stoji.brak u kojem se obe strane ne trude da on funkcionise nema perspektivu! brak sam od sebe se ne odrzava. Samozivost,sebicnost,nezainteresovanost ga ruse.
al nemas stan svoj ili kucu.Radim drzavno,radim privatno jos 3 posla. Dakle imam vise od jedne plate, imam sve nabrojano.
pitanje je dal postoji ljubav za ceo zivot? brak su i dobre i lose stvari a pitanje je ko je iz kog razloga u njemu.sve to stoji.
ali da se ne lazemo, danas se sve srusi sirotinjom. cim muka zakuca na vrata ljubav iskace kroz prozor. iskace jer prava i nije bila!
lepo rece mira banjac jednom prilikom o danasnjim brakovima i mladima.
e djeco moja, pa ne moze svaki dan na stolu biti kolaca!
mora da se jede i paprike i masti... tako je rekla mira i bjese u pravu.
nisam podstanar,imam i kucu i stan.al nemas stan svoj ili kucu.
podstanar si.
sta bi bilo da je imas, jadan taj muz.
to je proizvod pogresnog tumacenja i stalnog isticanja pojma ''samostalnost''Koliko god se ja najčešće ne slagao sa njim ovo je odlično objasnio. I u pravu je. Propast društva je počela onog momenta kada je i muškarcima i ženama utuvljeno u glavu da u samoći nema ništa loše. Da je ok biti sam cijeli život.
to je samozivost. a oni preokrecu to u neku samostalnostDa se ne treba prilagođavati nikome i ničemu.
eto gac !Kao rezultat toga smo dobili generacije samoživih i sebičnih ljudi.
pa normalno. i taj koji recimo maltretira zenu je idiot.Oba pola. Da se razumijemo naravno da nasilje bilo koje vrste ne treba niko da trpi.
da da, ivzikana lgupost...Živi sine, ćero kad već nisam ja.
tacno pogresili su mnogo roditelji. nijesu vaspitavali djecu onako kako su njih vaspitavali, aspekt postovanja prema svemu se dosta izgubio a samim tim otuda i ta samozivost, uzivaj sine jel...Mamini i tatini prinčevi i princeze. Kojima se sve povlađuje i ugađa.
ma kakvi, daj ti SAMOSTALNOST tj samozivost da bude kako meni se hoceMladi ljudi ne uče da ne može uvijek eto baš kako ja hoću. Ne uče se zajedništvu, kompromisu.
decvrajt.E zato brakovi pucaju. A ne što žene ne žele brak koji nema perspektivu.
to pitanje prije nije bilo toliko jel de ?pitanje je dal postoji ljubav za ceo zivot?
previse mozgate... naravno da postoji.samo ljubav mora biti razlog. sve ostalo dovesce do klimanja...brak su i dobre i lose stvari a pitanje je ko je iz kog razloga u njemu.
evo ti si iskusniji,pa objasni meni..to pitanje prije nije bilo toliko jel de ?previse mozgate... naravno da postoji.
jer ako gledas po onome kao , jedem jednu cokoladu pa dosadi... ti promijeni cokoladu
e zivi stvo nije cokolada, pa i biljka je zivi stvor i nije cokolada. ako je zalivas njegujes... pa tu dolazi postovnaje vjernost odansot...sve je to ljubav.
glupetas.
samo ljubav mora biti razlog. sve ostalo dovesce do klimanja...
sta ti podrazumevas pod ljubav?svoju ?nisam podstanar,imam i kucu i stan.
Тачно тако. А управо је самоћа најгора ствар на свету. Ничег горег нема. На крају то схвате и они који су живели у складу са тим принципом ,,вечите самосталности", па на крају пате, јер су остали сами.Propast društva je počela onog momenta kada je i muškarcima i ženama utuvljeno u glavu da u samoći nema ništa loše. Da je ok biti sam cijeli život
Грешиш свакако, то је диван народ.jesu ali ih i dalje ne simpatisem.. cisti ili ne,beli ili crni jednostavno ne.

da raspravljamo o ukusima?Грешиш свакако, то је диван народ.![]()
odrasla sam u kuci od 300kv,jedinica sam.svoju ?