Društvo se moralno srušilo kada su ženu izveli iz kuće

evo ti si iskusniji,pa objasni meni..
kako posle xy godina znas da nekog stvarno volis? zaljubljenost prodje posle 2,3 godine i sta ostaje? :aha: sta ti podrazumevas pod ljubav?
dobro, pojasnicu nesto sto je toliko vec pojasnjeno odavno i od onih koji to mogu vestije od mene recima...
pojansicu jer si zatrazila bicu fin.

LJUBAV. GOLEMA JE TO RIJEC toliko golema da mnogi stvarno ne shvataju njenu velicinu a tako je lako potezu kad je pominju ili olako izgovaraju volim te.

dakle , sta ja podrazumevam pod pravu ljubav :

Prava ljubav je duboka i iskrena veza između dvoje ljudi, obeležena poverenjem i odanošću. To je osećaj koji prevazilazi površne simpatije, gde partneri prihvataju jedni druge sa svim vrlinama i manama. U pravoj ljubavi, iskrenost i podrška su osnovni principi, a osećaj pripadnosti i briga za tuđu sreću čine temelj.

Kada ljubav dolazi iz srca, ona jača veze i pruža sigurnost, omogućavajući svakom partneru da raste i razvija se.

Dva tjela a jedno. Dva bica a jedno.

Želim ti to kao i svakome.

dobro, pojasnicu nesto sto je toliko vec pojasnjeno odavno i od onih koji to mogu vestije od mene recima...
pojansicu jer si zatrazila bicu fin.

LJUBAV. GOLEMA JE TO RIJEC toliko golema da mnogi stvarno ne shvataju njenu velicinu a tako je lako potezu kad je pominju ili izgovaraju volim te.

dakle , sta ja podrazumevam pod pravu ljubav :

Prava ljubav je duboka i iskrena veza između dvoje ljudi, obeležena poverenjem i odanošću. To je osećaj koji prevazilazi površne simpatije, gde partneri prihvataju jedni druge sa svim vrlinama i manama. U pravoj ljubavi, iskrenost i podrška su osnovni principi, a osećaj pripadnosti i briga za tuđu sreću čine temelj.

Kada ljubav dolazi iz srca, ona jača veze i pruža sigurnost, omogućavajući svakom partneru da raste i razvija se.

Dva tjela a jedno. Dva bica a jedno.

Želim ti to kao i svakome.
iskrenost,poverenje i odanost su osobine i ne moraju da se vezuju samo za ljubav.Mozes da ih praktikujes u braku i bez ljubavi valjda?

iskrenost,poverenje i odanost su osobine i ne moraju da se vezuju samo za ljubav.Mozes da ih praktikujes u braku i bez ljubavi valjda?
brak bez ljubavi ?

to je glupost.

da te osobine se nose i u zivotu , i prema ostalima, zbog njih neku osobu koja ih ima (a recimo da je i fizicki ili emotivno simpatisemo) jos vise cenimo tj volimo.

jasan sam bio a ti bivas dramoser... ok ne treba ti ljubav u braku. srecno

ma koji ce ti i brak. imas 300 m2 ebe ti se. ''samostalna zena''. bravo!

sad lepo dovedi nekog kad ti treba neko, radi seksualnih potreba, uzivaj si u samostalnosti koju smatras mogucnostu da biras kad hoces i dokle hoces... dok ne iscezne zainteresovansot kako kazes posle dve tri god...

super . al dokle tako...

kado staris i oseti se samom...

brak bez ljubavi ?

to je glupost.

da te osobine se nose i u zivotu , i prema ostalima, zbog njih neku osobu koja ih ima (a recimo da je i fizicki ili emotivno simpatisemo) jos vise cenimo tj volimo.

jasan sam bio a ti bivas dramoser... ok ne treba ti ljubav u braku. srecno

ma koji ce ti i brak. imas 300 m2 ebe ti se. samostalna zena. bravo!
sto si ti sad ljut na mene kad normalno komuniciramo? :mrgreen:

evo vidis!
IMG_1256.jpeg

kljucna rec je -PROMENA U LICNOSTIMA

dakle ako traje sve ono sto sam naveo , ako traje to znaci ne dolazi do promena u licnostima, onda je to ljubav.

ako se licnosti menjaju one niejsu bile iskrene i prave.

menja te vreme ?

ma jok glupost. umrecu ispravan.

i ne prestaj da negujes ljubav , nikako ne zapustaj jer su i to promene u licnostima..

bjezim s teme.

danas je drustvo otislo u kur. jer smo postali samozivi i svako najvise svoju guzu gleda.

ako ima svoj stan il kucu, i finu platu danas ce mnoge da te sutnu jer je zenski mozak smjesna rabota rodjace moj...

a vi mladi muskarci prekinite biti idioti u spustneim panatalonam i iscejpanim ko da ste sirocad...
prekintie gledat samo na teretanu misice i kantere...

danas brak uglavnom traje dok traje zanesenost (sto je najcesce razlog ulaska u brak), a kad sirotinja zakuca ljubav iskace na prozor...

jer je pitanje da li je ikada i bila tu.

a svi potpisu kod maticara onu cuvenu recenicu- U DOBRU I ZLU!

samo se mnogi te najbitnije ZAKLETVE U ZIVOTU ne sete kad dodje zlo...

Back