Društvo se moralno srušilo kada su ženu izveli iz kuće

Ma jeste treba to maksimalno upregnuti do zadnjeg daha njenog služiti cijeli život i nikad ne biti svoja

Bravo
Служи својој деци, то је и смисао живота, да имаш за кога да живиш, а то је твоје потомство!
Не, каријера, деца су смисао живота! И човека и жене!

Neka hvala za takvu vitalnost.
Не схваташ да је сва поента моја и да треба да се вратимо православном, традиционалном начину живота. Све си нешто надрндан и све ко да ти неко намеће Ислам. Тема уоште није расправа Православља и Ислама.

Ако кажем да је неки муслиман рекао нешто што је тачно, не значи да сам реко ,,примите сви Ислам", или ,,Ислам је права вера", опусти се Маки. :)

Не схваташ да је сва поента моја и да треба да се вратимо православном, традиционалном начину живота. Све си нешто надрндан и све ко да ти неко намеће Ислам.

Ако кажем да је неки муслиман рекао нешто што је тачно, не значи да сам реко ,,примите сви Ислам", опусти се Маки. :)
Па ти их стално величаш о чему причаш. На пола си пута да те обрлате.

Па ти их стално величаш о чему причаш. На пола си пута да те обрлате.
Млатиш безвезе Маки, уоште ниси у стању да схватиш поенту.
Овде је реч о будаластој идеологији феминацизма и моје слагање са критиком истог нема везе са верским уверењима. Ево, да је ово исто рекао неки католички теолог, ја бих се сложио.

Какво ,,обрлатање", те спопало. Вечито машиш поенту и убацујеш причу која је невезана за тему.

Млатиш безвезе Маки, уоште ниси у стању да схватиш поенту.
Овде је реч о будаластој идеологији феминацизма и моје слагање са критиком истог нема везе са верским уверењима. Ево, да је ово исто рекао неки католички теолог, ја бих се сложио.

Какво ,,обрлатање", те спопало. Вечито машиш поенту и убацујеш причу која је невезана за тему.
Да, има итекако вјерски мотив јер је његова прећутна порука да је ислам рјешење за ту декаденцију запада.

Да, има итекако вјерски мотив јер је његова прећутна порука да је ислам рјешење за ту декаденцију запада.
Добро, види сад овако- седе у ТВ дуелу исламски хоџа и убеђени атеиста и расправљају се. И сад хоџа каже ,,Бог постоји" а атеиста каже ,,Бог не постоји" .
И шта ћеш ти, да се сложиш са атеистом само зато јер му је противник муслиман? Или ако се сложиш са хоџом, значи ли то да прећутно подржаваш Ислам или си на пола пута да те ,,обрлсте".

Ето, чист пример који ти показује како површно гледаш. Ако кажемо да је неки муслиман за нешто у праву не значи да прихватамо Ислам или њихову догму, нити њихово решење, већ само констатујемо да је човек рекао нешто што је тачно.

А као што сам више пута навео на овој теми, што си ти пропустио Маки, наравно, јер си се бавио својим расправама које маше поенту теме, је да је решење управо повратак православне породичне традиционалности.

Добро, види сад овако- седе у ТВ дуелу исламски хоџа и убеђени атеиста и расправљају се. И сад хоџа каже ,,Бог постоји" а атеиста каже ,,Бог не постоји" .
И шта ћеш ти, да се сложиш са атеистом само зато јер му је противник муслиман? Или ако се сложиш са хоџом, значи ли то да прећутно подржаваш Ислам или си на пола пута да те ,,обрлсте".

Ето, чист пример који ти показује како површно гледаш. Ако кажемо да је неки муслиман за нешто у праву не значи да прихватамо Ислам или њихову догму, нити њихово решење, већ само констатујемо да је човек рекао нешто што је тачно.
Једно је сложити се једном а друго је стално их величати како ти то радиш. Те ми смо савезници против запада, те свети Иран и свете Хамас бригаде, те позивање на њихове ауторитете и сл.

Једно је сложити се једном а друго је стално их величати како ти то радиш. Те ми смо савезници против запада, те свети Иран и свете Хамас бригаде, те позивање на њихове ауторитете и сл.
Маки, ако неко овде цитира исламске ауторитете то си ти. Боље познајеш Ислам од свих нас овде.
Ништа ја не величам, али констатујем кад има нешто позитивно у другој вери или народу. И није ми то проблем.

Нисам ја неофит као ти,ја сам утврђен у православној вери и не морам да се ,,доказујем", тако што ћу свима натурати на нос да је моја вера истинита (јер ја то знам), нити да своју ,,православност" доказујем тако што ћу нон стоп да нападам друге и убеђујем их како су у криву.

Што рече Чварак,досадио си са тим, подсећаш на оног покојног комуњару, Бранка Китановића, који је тако у једној емисији са Шешељем викао ,,ја сам једини прави комуниста,само ја сам комуниста, ви нисте", да су и ови његови истомишљеници прсли и рекли му ,,добро, досадо, ти си прави комуниста". Тако и ти исто, ,,добро , Маки,досадо, само ти си прави православац овде". :D

Маки, ако неко овде цитира исламске ауторитете то си ти. Боље познајеш Ислам од свих нас овде.
Тако је, наводим их из једног разлога а то је да ме не оптужују да лажем и измишљам нешто што не пише. Мада то свакако раде али добро шта ја ту могу. Тако радим са свима не само са муслиманима.

Тако је, наводим их из једног разлога а то је да ме не оптужују да лажем и измишљам нешто што не пише. Мада то свакако раде али добро шта ја ту могу. Тако радим са свима не само са муслиманима.
Добро,Маки, једини прави православче на овом форуму. :D

Nisam rekao da nisi pravoslavac ali jesi pomalo naivan.
Нисам наиван, већ утврђен у вери, тако да ме нико не може обрлстити, и немам проблем да похвалим позитивне ствари код других народа и вера. А некад се и нашалим и будем саркастичан, што си такође превидео, јер све схваташ преозбиљно.

А то је јер си неофит, још неутврђен и плашиш се да свуда около вребају ,,мисионари" који желе баш тебе да ,,обрлсте".

Nisam rekao da nisi pravoslavac ali jesi pomalo naivan.
Иначе, нзђ које си годиште, и кад си постао активан верник, али знаш ли да је Митрополит Амфилохије својевремено цитирао бисмилу и чак је рецитовао пред пуним храмом и пред народом. Био је чак и снимак на интернету, нзм дал још има.

Како би се ти саблазнио да си то видео. :D

Иначе, нзђ које си годиште, и кад си постао активан верник, али знаш ли да је Митрополит Амфилохије својевремено цитирао бисмилу и чак је рецитовао пред пуним храмом и пред народом. Био је чак и снимак на интернету, нзм дал још има.

Како би се ти саблазнио да си то видео. :D
Rekao je to u hrišćanskom kontekstu.

Rekao je to u hrišćanskom kontekstu.
Рецитовао прву строфу сваког поглавља у Курану.
Твојим стандардима, он је тада био на корак од обрлаћења. :D

Шалим се, наравно да није, али он је разумео ово о чему ја причам, а теби би исто рекао да претерујеш. Кад је човек утврђен у вери нема проблем да констатује позитивне ствари код других вера и народа, а да притом не скрене са пута Православља. ;)

Рецитовао прву строфу сваког поглавља у Курану.
Твојим стандардима, он је тада био на корак од обрлаћења. :D

Шалим се, наравно да није, али он је разумео ово о чему ја причам, а теби би исто рекао да претерујеш. Кад је човек утврђен у вери нема проблем да констатује позитивне ствари код других вера и народа, а да притом не скрене са пута Православља. ;)
Znam jako dobro šta je rekao šejh Imran šta je konačni cilj sa pravoslavcima. Zato uvijek treba biti na oprezu. Doduše ovi selefije nas toliko mrze da su oni ironično bezopasni u tom aspektu.

Znam jako dobro šta je rekao šejh Imran šta je konačni cilj sa pravoslavcima. Zato uvijek treba biti na oprezu. Doduše ovi selefije nas toliko mrze da su oni ironično bezopasni u tom aspektu.
Ако би Елведин Пезић био у дуелу са атеистом, са чијим ставовима би се сложио? :per:

Ако би Елведин Пезић био у дуелу са атеистом, са чијим ставовима би се сложио? :per:
Ni sa jednim ni sa drugim. Nije sve ili ili.

Ja neironično poštujem selefije. Oni slijede svoju religiju kako treba i iskreni su u tome. Ne odstupaju od onoga što čini islamsku teologiju.

Back