nadje kako je bilo, a garsonjera i jeste zbog ovoga svega sto nam namecuGospodo Bože
zaboravio si da se većina gura u garsionjeri sa dvoje djece nemam pojma dje nadje tu idilicnu sliku bašte zdrave hrane i igranje se djecom
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nadje kako je bilo, a garsonjera i jeste zbog ovoga svega sto nam namecuGospodo Bože
zaboravio si da se većina gura u garsionjeri sa dvoje djece nemam pojma dje nadje tu idilicnu sliku bašte zdrave hrane i igranje se djecom
О унучићима...I kad ta deca odrastu o kome onda da brine
Нисам ни рекао да јесу. Али су опет виталнији од декадентног Запада.Islamisti nisu rješenje za to.
Ma jeste treba to maksimalno upregnuti do zadnjeg daha njenog služiti cijeli život i nikad ne biti svojaО унучићима...
Служи својој деци, то је и смисао живота, да имаш за кога да живиш, а то је твоје потомство!Ma jeste treba to maksimalno upregnuti do zadnjeg daha njenog služiti cijeli život i nikad ne biti svoja
Bravo
Neka hvala za takvu vitalnost.Нисам ни рекао да јесу. Али су опет виталнији од декадентног Запада.
Не схваташ да је сва поента моја и да треба да се вратимо православном, традиционалном начину живота. Све си нешто надрндан и све ко да ти неко намеће Ислам. Тема уоште није расправа Православља и Ислама.Neka hvala za takvu vitalnost.
Па ти их стално величаш о чему причаш. На пола си пута да те обрлате.Не схваташ да је сва поента моја и да треба да се вратимо православном, традиционалном начину живота. Све си нешто надрндан и све ко да ти неко намеће Ислам.
Ако кажем да је неки муслиман рекао нешто што је тачно, не значи да сам реко ,,примите сви Ислам", опусти се Маки.![]()
Млатиш безвезе Маки, уоште ниси у стању да схватиш поенту.Па ти их стално величаш о чему причаш. На пола си пута да те обрлате.
Да, има итекако вјерски мотив јер је његова прећутна порука да је ислам рјешење за ту декаденцију запада.Млатиш безвезе Маки, уоште ниси у стању да схватиш поенту.
Овде је реч о будаластој идеологији феминацизма и моје слагање са критиком истог нема везе са верским уверењима. Ево, да је ово исто рекао неки католички теолог, ја бих се сложио.
Какво ,,обрлатање", те спопало. Вечито машиш поенту и убацујеш причу која је невезана за тему.
Добро, види сад овако- седе у ТВ дуелу исламски хоџа и убеђени атеиста и расправљају се. И сад хоџа каже ,,Бог постоји" а атеиста каже ,,Бог не постоји" .Да, има итекако вјерски мотив јер је његова прећутна порука да је ислам рјешење за ту декаденцију запада.
Једно је сложити се једном а друго је стално их величати како ти то радиш. Те ми смо савезници против запада, те свети Иран и свете Хамас бригаде, те позивање на њихове ауторитете и сл.Добро, види сад овако- седе у ТВ дуелу исламски хоџа и убеђени атеиста и расправљају се. И сад хоџа каже ,,Бог постоји" а атеиста каже ,,Бог не постоји" .
И шта ћеш ти, да се сложиш са атеистом само зато јер му је противник муслиман? Или ако се сложиш са хоџом, значи ли то да прећутно подржаваш Ислам или си на пола пута да те ,,обрлсте".
Ето, чист пример који ти показује како површно гледаш. Ако кажемо да је неки муслиман за нешто у праву не значи да прихватамо Ислам или њихову догму, нити њихово решење, већ само констатујемо да је човек рекао нешто што је тачно.
Маки, ако неко овде цитира исламске ауторитете то си ти. Боље познајеш Ислам од свих нас овде.Једно је сложити се једном а друго је стално их величати како ти то радиш. Те ми смо савезници против запада, те свети Иран и свете Хамас бригаде, те позивање на њихове ауторитете и сл.
Тако је, наводим их из једног разлога а то је да ме не оптужују да лажем и измишљам нешто што не пише. Мада то свакако раде али добро шта ја ту могу. Тако радим са свима не само са муслиманима.Маки, ако неко овде цитира исламске ауторитете то си ти. Боље познајеш Ислам од свих нас овде.
Добро,Маки, једини прави православче на овом форуму.Тако је, наводим их из једног разлога а то је да ме не оптужују да лажем и измишљам нешто што не пише. Мада то свакако раде али добро шта ја ту могу. Тако радим са свима не само са муслиманима.
Nisam rekao da nisi pravoslavac ali jesi pomalo naivan.Добро,Маки, једини прави православче на овом форуму.![]()
Нисам наиван, већ утврђен у вери, тако да ме нико не може обрлстити, и немам проблем да похвалим позитивне ствари код других народа и вера. А некад се и нашалим и будем саркастичан, што си такође превидео, јер све схваташ преозбиљно.Nisam rekao da nisi pravoslavac ali jesi pomalo naivan.
Иначе, нзђ које си годиште, и кад си постао активан верник, али знаш ли да је Митрополит Амфилохије својевремено цитирао бисмилу и чак је рецитовао пред пуним храмом и пред народом. Био је чак и снимак на интернету, нзм дал још има.Nisam rekao da nisi pravoslavac ali jesi pomalo naivan.
Rekao je to u hrišćanskom kontekstu.Иначе, нзђ које си годиште, и кад си постао активан верник, али знаш ли да је Митрополит Амфилохије својевремено цитирао бисмилу и чак је рецитовао пред пуним храмом и пред народом. Био је чак и снимак на интернету, нзм дал још има.
Како би се ти саблазнио да си то видео.![]()
Рецитовао прву строфу сваког поглавља у Курану.Rekao je to u hrišćanskom kontekstu.
Znam jako dobro šta je rekao šejh Imran šta je konačni cilj sa pravoslavcima. Zato uvijek treba biti na oprezu. Doduše ovi selefije nas toliko mrze da su oni ironično bezopasni u tom aspektu.Рецитовао прву строфу сваког поглавља у Курану.
Твојим стандардима, он је тада био на корак од обрлаћења.
Шалим се, наравно да није, али он је разумео ово о чему ја причам, а теби би исто рекао да претерујеш. Кад је човек утврђен у вери нема проблем да констатује позитивне ствари код других вера и народа, а да притом не скрене са пута Православља.![]()
Ако би Елведин Пезић био у дуелу са атеистом, са чијим ставовима би се сложио?Znam jako dobro šta je rekao šejh Imran šta je konačni cilj sa pravoslavcima. Zato uvijek treba biti na oprezu. Doduše ovi selefije nas toliko mrze da su oni ironično bezopasni u tom aspektu.
Ni sa jednim ni sa drugim. Nije sve ili ili.Ако би Елведин Пезић био у дуелу са атеистом, са чијим ставовима би се сложио?![]()