Други круг: Николић против Тадића

Николић или Тадић

• Ukupno glasova
    472
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
@Ropero
U svakoj banci običan kreditni službenik koji radi kreditiranje bilo Malih i srednjih preduzeća a pogotovu kreditni službenici koji vrše kreditiranje korporativnih klijenata imaju bonuse koji se u mojoj banci kreću od 2000 € do 1 000 000 € pa ti vidi šta ti i tvoji idoli pričate.....

onda bi moj brat trebao da bude korporativni milioner :lol::lol::lol:

mislim da ce Siptari odustati od zahtreva za nezavisnocu cim ih Vucic "milostivo" pogleda i Nikolic "blago" nasmeje... Ima da se useru od straha pred jakim recenicama koji ih ocekuju

vecina Srba sa Kosova zna da ce se SRS boriti za njih i njihov opstanak a za Tadica je jasno da ce da ih pousti niz vodu.

Zato Srbi sa Kosovoa su dali na predsednickim izborima 55% podrske Nikolicu, zato i Srbi sa Kosova koji su i u drugim strankama van SRS daju podrsku Nikolicu.

Jer je on jedini garant njihovog opstanka na sopstvenim ognjistima.

AKo Tadic pobedi Srba na Kosovu vise nece biti - to odgovorno tvrdim.

@Ropero
U svakoj banci običan kreditni službenik koji radi kreditiranje bilo Malih i srednjih preduzeća a pogotovu kreditni službenici koji vrše kreditiranje korporativnih klijenata imaju bonuse koji se u mojoj banci kreću od 2000 € do 1 000 000 € pa ti vidi šta ti i tvoji idoli pričate.....

Dedicated to mr.Jerry:

To sto neki sa kvazipatriotskim avatarima ne znaju da u normalnom svetu i civilizovanom drustvu diplome VSS ili post.dipl.studija donose bolji zivot, ne znaci da sve znaju.
Naprotiv, nisu mogli ni u snu da zamisle da jedan dipl.ekonomista moze pristojno da zaradi mesecno i da s vremena na vreme negde i otputuje(ne mislim na banju), kao sav normalan svet!
Njihov sistem za koji su glasali godinama(deceniju i vise) im to nije dozvoljavao.Ja ih zato razumem i negde u dubini duse iskreno ali najiskrenije zalim, kad izvaljuju ovakve nebuloze, jer ne znaju.Vecina koja je zavrsavala samo SSS i sada je u problemu,zescem, a narocito ih nervira premija Boze "strebera"!
E pa prijatelju trebalo je na vreme da razmisljas o svojoj buducnosti, a ne da ti Nikolici zamazuju oci i obecavaju bolje sutra.Bole sutra=Ćaga prijatelju,ĆAGA!

Uopšte ne mogu da ti dam ime jel bi to bilo necivilizovano i nekulturno ulaziti u to koliko ko zarađuje ako nisi znao.A pouzdano znam da postoji.Druga je stvar da li ta osoba treba ili ne treba da to prijavi........

pa ja znam bolje od tebe da niko nije prijavio porez te visine u srbiji na ime korporativnih bonusa. znaci da je pranje love u pitanju ili mu se uplacuje napolju ili u akcijama ili koristi polozaj i veze u politici da radi takve stvari...znaci sukobi interesa. i jedno i drugo je podlozno krivicnom gonjenju.

inace da ne mislis da imam nesto protiv hypo..nemam. cak cenim doticnu instituciju kao jednu od retkih koja je korektna u biznisu.

Косово може добити само крњу независност и ништа више. Докле год Србија не пристане на то, а неће, и докле год не добије благослов УН-а, а неће због Русије и НР Кине, они ће имати вируелну независност. Пошто неће бити признати од УН, не могу да уђу у међународне финансијске организације да добију кредите. Економија на Косову не постоји. Осиромашени уранијум убија наталитет Албанаца и њих саме. Ако ће ЕУ да годишње упумпава милијарде евра на Косово ради било каквог одрживог развоја нека то чине. Али сви знамо да се то неће догодити. :wink:

Лепо написа један Косовар:
That IF is a really big IF. EU will drag its feet and thus cause the birth of Natural Albania. It will take 20 years and considering that a partially recognized Kosovo will not be able to pull an economic miracle like Taiwan (or Singapore) the peasants will continue to starve.
А други му одговори:
At least we starve free!
:lol:

aj nemoj majke ti da pricas o tome. pa onda niko ne bi nigde placao porez :) ovde je drugo pitanje, pitanje sukoba interesa i svi dobro znate sta je u pitanju. 11 miliona ne pada preko noci bez da se nesto ne da zauzvrat. drugo je pitanje biti moralna nakaza i gledati zemlju u oci i lupetati kako se nema nista a kad ono.... ma sve ce se to dovesti u red posle proleca.

pa ja znam bolje od tebe da niko nije prijavio porez te visine u srbiji na ime korporativnih bonusa. znaci da je pranje love u pitanju ili mu se uplacuje napolju ili u akcijama ili koristi polozaj i veze u politici da radi takve stvari...znaci sukobi interesa. i jedno i drugo je podlozno krivicnom gonjenju.

inace da ne mislis da imam nesto protiv hypo..nemam. cak cenim doticnu instituciju kao jednu od retkih koja je korektna u biznisu.
Вероватно у опцијама у иностранству у држави где је седиште банке. ;) И онда држиш своју имовину напољу где је и примаш и тамо подпадаш под опорезивање.

Косово може добити само крњу независност и ништа више. Докле год Србија не пристане на то, а неће, и докле год не добије благослов УН-а, а неће због Русије и НР Кине, они ће имати вируелну независност. Пошто неће бити признати од УН, не могу да уђу у међународне финансијске организације да добију кредите. Економија на Косову не постоји. Осиромашени уранијум убија наталитет Албанаца и њих саме. Ако ће ЕУ да годишње упумпава милијарде евра на Косово ради било каквог одрживог развоја нека то чине. Али сви знамо да се то неће догодити. :wink:

Лепо написа један Косовар:

А други му одговори:

:lol:

skroz ok post....

Jedini nacin da Srbija odbrani svoje interese na KiM i ocuva bioloske interese Srba:
NE PRIZNATI NIKADA I NI POD KOJIM USLOVIMA TU VIRTUELNU DRZAVU KOSOVO,
NE INTEGRISATI SIPTARE U SRBIJANSKO DRUSTVO

aj nemoj majke ti da pricas o tome. pa onda niko ne bi nigde placao porez :) ovde je drugo pitanje, pitanje sukoba interesa i svi dobro znate sta je u pitanju. 11 miliona ne pada preko noci bez da se nesto ne da zauzvrat. drugo je pitanje biti moralna nakaza i gledati zemlju u oci i lupetati kako se nema nista a kad ono.... ma sve ce se to dovesti u red posle proleca.

Evo odgovora iznad tvog...........

znaci duke hoces da kazes da su ove strane banke ispostave ili poslovnice onih spolja koje imaju duznost i obavezu da garantuju polog na racunu ako se nesto desi sa njom ovde pa prsne?

i pitanje ako je tako zasto đelić drži ovde a ne napolju?

Tačno s tim što neće ni jedna da prsne ne znam zbog čega već će jednostavno da se povuče iz određenih razloga ako je prinuđena.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back