Ljudi, ja sam Srbin i tezak nacionalista
Mozda u kilogramima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ljudi, ja sam Srbin i tezak nacionalista
Pa i došli smo u situaciju da izgubimo Kosovo zbog takve politike a taj Marko Jakšić hoće da da alibi svetu za otcepljenje Kosova jer će Albanci biti prvi koji će reći : eto Srbi opet izglasali nacionalistu koji nas je "ubijao" a hoće da živimo zajedno.....
Mozda u kilogramima.
@Ropero
U svakoj banci običan kreditni službenik koji radi kreditiranje bilo Malih i srednjih preduzeća a pogotovu kreditni službenici koji vrše kreditiranje korporativnih klijenata imaju bonuse koji se u mojoj banci kreću od 2000 € do 1 000 000 € pa ti vidi šta ti i tvoji idoli pričate.....
U pravu si, inace nece hteti nezavisnost.![]()
onda bi moj brat trebao da bude korporativni milioner![]()
Ma jok nego ce odustati zbog Tadica i DOS-a, evo vidimo kako su odustali. 99' i 00' niko u medjunarodnoj zajednici nije ni pominjao nezavisnost Kosova.
aj daj mi ime nekoga koje je zaradio milion evra na bonusima i da je to prijavio ....
aj daj mi ime nekoga koje je zaradio milion evra na bonusima i da je to prijavio ....
mislim da ce Siptari odustati od zahtreva za nezavisnocu cim ih Vucic "milostivo" pogleda i Nikolic "blago" nasmeje... Ima da se useru od straha pred jakim recenicama koji ih ocekuju
@Ropero
U svakoj banci običan kreditni službenik koji radi kreditiranje bilo Malih i srednjih preduzeća a pogotovu kreditni službenici koji vrše kreditiranje korporativnih klijenata imaju bonuse koji se u mojoj banci kreću od 2000 € do 1 000 000 € pa ti vidi šta ti i tvoji idoli pričate.....
Uopšte ne mogu da ti dam ime jel bi to bilo necivilizovano i nekulturno ulaziti u to koliko ko zarađuje ako nisi znao.A pouzdano znam da postoji.Druga je stvar da li ta osoba treba ili ne treba da to prijavi........
А други му одговори:That IF is a really big IF. EU will drag its feet and thus cause the birth of Natural Albania. It will take 20 years and considering that a partially recognized Kosovo will not be able to pull an economic miracle like Taiwan (or Singapore) the peasants will continue to starve.
At least we starve free!
Вероватно у опцијама у иностранству у држави где је седиште банке.pa ja znam bolje od tebe da niko nije prijavio porez te visine u srbiji na ime korporativnih bonusa. znaci da je pranje love u pitanju ili mu se uplacuje napolju ili u akcijama ili koristi polozaj i veze u politici da radi takve stvari...znaci sukobi interesa. i jedno i drugo je podlozno krivicnom gonjenju.
inace da ne mislis da imam nesto protiv hypo..nemam. cak cenim doticnu instituciju kao jednu od retkih koja je korektna u biznisu.
Косово може добити само крњу независност и ништа више. Докле год Србија не пристане на то, а неће, и докле год не добије благослов УН-а, а неће због Русије и НР Кине, они ће имати вируелну независност. Пошто неће бити признати од УН, не могу да уђу у међународне финансијске организације да добију кредите. Економија на Косову не постоји. Осиромашени уранијум убија наталитет Албанаца и њих саме. Ако ће ЕУ да годишње упумпава милијарде евра на Косово ради било каквог одрживог развоја нека то чине. Али сви знамо да се то неће догодити. :wink:
Лепо написа један Косовар:
А други му одговори:
![]()
aj nemoj majke ti da pricas o tome. pa onda niko ne bi nigde placao porezovde je drugo pitanje, pitanje sukoba interesa i svi dobro znate sta je u pitanju. 11 miliona ne pada preko noci bez da se nesto ne da zauzvrat. drugo je pitanje biti moralna nakaza i gledati zemlju u oci i lupetati kako se nema nista a kad ono.... ma sve ce se to dovesti u red posle proleca.
znaci duke hoces da kazes da su ove strane banke ispostave ili poslovnice onih spolja koje imaju duznost i obavezu da garantuju polog na racunu ako se nesto desi sa njom ovde pa prsne?
i pitanje ako je tako zasto đelić drži ovde a ne napolju?