gost 304860
Buduća legenda
- Poruka
- 44.400
Ако ни ово ниси схватио, онда нема наде за тебе!
uh sto volim kada me i baba visnja gotivi

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ако ни ово ниси схватио, онда нема наде за тебе!

Tačno s tim što neće ni jedna da prsne ne znam zbog čega već će jednostavno da se povuče iz određenih razloga.

To što je Đelić dobio je sitniš u zapadnom svetu i zapadnim bankama te stoga svima kojima to nije jasno a glasaju radikale je zato što i nisu nigde otišli preko niti imaju internet i Google da bi takve stvari saznali........Niti ćete sve dok budete glasali radikalne id.iot.e.............

Ја сам говорио уопштено, а не о Ђелићу.znaci duke hoces da kazes da su ove strane banke ispostave ili poslovnice onih spolja koje imaju duznost i obavezu da garantuju polog na racunu ako se nesto desi sa njom ovde pa prsne?
i pitanje ako je tako zasto đelić drži ovde a ne napolju?
Џери, не желим да браним Ђелића, али постоји нешто што се зову бонуси за место извршног директора и то је пракса на Западу.
Управо тако. Русија ће блокирати сваки улазак Косова у међународне институције, а ако ће ЕУ да упумпава новац у непостојећу економију и хероинску републику Косова, само напред.skroz ok post....
Jedini nacin da Srbija odbrani svoje interese na KiM i ocuva bioloske interese Srba:
NE PRIZNATI NIKADA I NI POD KOJIM USLOVIMA TU VIRTUELNU DRZAVU KOSOVO,
NE INTEGRISATI SIPTARE U SRBIJANSKO DRUSTVO

Ogradjujem se od Marka Jaksica... Radikali nisu uspeli da odbrane KiM kada su bili u koalicionoj vlasti sa SPS
:shock::shock::shock: Nastavnik, profesor???:shock::shock:
Volela bih samo da znam u kojoj školi radite. Moje dete sigurno ne bi mogao da podučava takav "pedagog".
Tipičan primer čoveka - žene koga su "iznedrile" devedesete. Bez kriterijuma, bez moralnih načela.
Po tebi nije problem u tome što je taj Legija, (uzmimo njega za primer) prodavao drogu našoj deci, nije problem što je ubijao, nije problem što je bio loš uzor hiljadama dece u ovoj zemlji.
Strašno. Tužno.
Ја сам говорио уопштено, а не о Ђелићу.
По Закону о банкама и другим финансијским организацијама, све банке у Србији имају статус домаћих. Да су те банке стране онда би за њих важило ово:
Члан 16.
Народна банка Србије доноси решење о издавању дозволе за отварање
представништва стране банке на територији Републике Србије, у складу са
законом којим се уређује спољнотрговинско пословање.
Представништво стране банке не може се бавити депозитним, кредитним и
другим пословима утврђеним овим законом
Ако су Ђелићу исплатили бонус, а не видим другачије како би намакао 11 милиона легално, питање је како су га исплатили?
Ја сам говорио уопштено, а не о Ђелићу.
По Закону о банкама и другим финансијским организацијама, све банке у Србији имају статус домаћих. Да су те банке стране онда би за њих важило ово:
Члан 16.
Народна банка Србије доноси решење о издавању дозволе за отварање
представништва стране банке на територији Републике Србије, у складу са
законом којим се уређује спољнотрговинско пословање.
Представништво стране банке не може се бавити депозитним, кредитним и
другим пословима утврђеним овим законом
Ако су Ђелићу исплатили бонус, а не видим другачије како би намакао 11 милиона легално, питање је како су га исплатили?
Marija Šerifović uputila pismo Tadiću
"Hvala Vam, gospodine Tadiću, sto se borite za moja prava i izdajete naređenja ministrima da me brane od nepostojećih i isceniranih napada Evropske komisije. To nisam tražila od Vas, lepo što se 'trudite'. Ako Vam je do toga, gospodine Tadiću, zaštitite me od svojih", navodi se u pismu Šerifovićeve.
"Ništa od obećanja koja je izustio Aleksandar Tijanić nisam dobila i nijedno njegovo obećanje dato meni pred odlazak na Eurosong on nije ispunio. Naprotiv - on me je vređao, kako mene tako i mog menadžera, nazivajući nas najpogrdnijim imenima", dodala je Šerifovićeva.
"Ja se ponosim sto je pre mog imena na Eurosongu i svuda u mojim intervjuima stajala Srbija, koju kao i svaki pošteni građanin neizmerno volim. U svakom njenom segmentu nedeljivo i celovito", navodi se u pismu.
"Imam svega 23 godine i vrlo sam potresena, kao i moja porodica, svime sto nam se dešava. Ne mogu da verujem da Vi gospodine predsedniće, zagovarate državu sa demokratskim načelima, a Vi ste prvi koji ih kršite. Ja sam primer toga", ocenila je Šerifovićeva.
"Vi, gospodine Dinkiću, kao muzićar, trebalo bi da znate koliko je truda, odricanja i napora potrebno za to. Ne tražim ništa, ne tražim nešto što nije moje i što mi ne pripada. Kao predsednik organizacionog odbora Eurosonga, volela bih da poštujete slova moga imena koja stoje pored reči pobednik", dodala je Šerifovićeva.
Ne dozvoljavam da mi uzimaju pravo da primim ključeve grada Helsinkija, da ugostim referentnu grupu i izvršnog producenta Eurosonga u Srbiji, da pevam na žrebanju za redosled takmičara, i da svojim nastupom, kao i svaki pobednik do sada, otvorim finale Eurosonga u Beogradu!", ukazala je Šerifovićeva.
Ona je navela da nema ništa protiv da bilo ko od njenih kolega učestvuje na Eurosongu i bude domaćin u Srbiji, "kao što je sada Željko Joksimović, ali pre toga treba da pobedi na Eurosongu, i da on dovede Evropu u Srbiju".
"Ovakvim stavom RTS-a i mog kolege, mislim da je izvršena manipulacija kao i krađa mog uspeha u ime Srbije na Eurosongu. Meni je Srbija jedina otadzbina, rezervnu nemam. Od mojih stavova i uverenja nikada neću odustati. Evropu sam osvojila, zajedno sa svojim narodom koji je svim srcem bio uz mene, ali nikad se neću na uštrb svog nacionalnog bića - istoj i prodati!", napisala je Šerifovićeva.
bice razlika izmedju njih, par hiljada, bukvalno. rekose iz strategica.
Marija Šerifović uputila pismo Tadiću
Pobednica "Pesme Evrovizije" Marija Šerifović uputila je danas otvoreno pismo predsedniku Srbije Borisu Tadiću u kome mu se zahvaljuje sto je brani "od nepostojećih i isceniranih napada Evropske komisije" i ukazuje da bi trebalo da je zaštiti od napada u Srbiji.
"Hvala Vam, gospodine Tadiću, sto se borite za moja prava i izdajete naređenja ministrima da me brane od nepostojećih i isceniranih napada Evropske komisije. To nisam tražila od Vas, lepo što se 'trudite'. Ako Vam je do toga, gospodine Tadiću, zaštitite me od svojih", navodi se u pismu Šerifovićeve.
Predsednik Srbije zatražio je u četvrtak, 24. januara od šefa diplomatije Vuka Jeremića da reaguje na najave Evropske komisije da će preispitati da li pobednica "Pesme Evrovizije" Marija Šerifović, zbog podrške Tomislavu Nikoliću, zaslužuje da nosi titulu ambasadora za interkulturni dijalog.
Šerifovićeva je u današnjem pismu zatražila od Tadića da, umesto što poziva ministre, pozove generalnog direktora Radio televizije Srbije Aleksandra Tijanića, koga je optužila da nije ispunio nijedno obećanje.
"Ništa od obećanja koja je izustio Aleksandar Tijanić nisam dobila i nijedno njegovo obećanje dato meni pred odlazak na Eurosong on nije ispunio. Naprotiv - on me je vređao, kako mene tako i mog menadžera, nazivajući nas najpogrdnijim imenima", dodala je Šerifovićeva.
Ona je ocenila da su njen menadžer i ona "verovatno krivi gospodinu Tijaniću što je Eurosong došao u Beograd, sto je televizija dobila veliku donaciju u opremi".
"Ja se ponosim sto je pre mog imena na Eurosongu i svuda u mojim intervjuima stajala Srbija, koju kao i svaki pošteni građanin neizmerno volim. U svakom njenom segmentu nedeljivo i celovito", navodi se u pismu.
Ona je zapitala predsednika Tadića, zašto dozvoljava da ljudi iz njegovog okruženja i dalje manipulišu njenim rodoljubivim osećanjima zarad lečenja sujete i kompleksa vise vrednosti.
"Imam svega 23 godine i vrlo sam potresena, kao i moja porodica, svime sto nam se dešava. Ne mogu da verujem da Vi gospodine predsedniće, zagovarate državu sa demokratskim načelima, a Vi ste prvi koji ih kršite. Ja sam primer toga", ocenila je Šerifovićeva.
U pismu koje je upućeno i ministru ekonomije i regionalnog razvoja Mlađanu Dinkiću, koji je i predsednik organizacionog odbora Eurosonga Šerifovićeva je dodala da je njena želja i obaveza bila da donese pobedu Srbiji na Eurosongu.
"Vi, gospodine Dinkiću, kao muzićar, trebalo bi da znate koliko je truda, odricanja i napora potrebno za to. Ne tražim ništa, ne tražim nešto što nije moje i što mi ne pripada. Kao predsednik organizacionog odbora Eurosonga, volela bih da poštujete slova moga imena koja stoje pored reči pobednik", dodala je Šerifovićeva.
Kako je navela, svako ko je na pobednićkom postolju zaslužuje da mu se omogući da se "predstavi svojoj Srbiji i Evropi kao dobar domaćin", ali da je njoj to pravo oduzeto.
Ne dozvoljavam da mi uzimaju pravo da primim ključeve grada Helsinkija, da ugostim referentnu grupu i izvršnog producenta Eurosonga u Srbiji, da pevam na žrebanju za redosled takmičara, i da svojim nastupom, kao i svaki pobednik do sada, otvorim finale Eurosonga u Beogradu!", ukazala je Šerifovićeva.
Ona je navela da nema ništa protiv da bilo ko od njenih kolega učestvuje na Eurosongu i bude domaćin u Srbiji, "kao što je sada Željko Joksimović, ali pre toga treba da pobedi na Eurosongu, i da on dovede Evropu u Srbiju".
"Ovakvim stavom RTS-a i mog kolege, mislim da je izvršena manipulacija kao i krađa mog uspeha u ime Srbije na Eurosongu. Meni je Srbija jedina otadzbina, rezervnu nemam. Od mojih stavova i uverenja nikada neću odustati. Evropu sam osvojila, zajedno sa svojim narodom koji je svim srcem bio uz mene, ali nikad se neću na uštrb svog nacionalnog bića - istoj i prodati!", napisala je Šerifovićeva.
Ona je navela da se nada da će boreći se za iskreniju i pošteniju Srbiju ponovo steći oduzeto pravo da bude - pobednik Eurosonga i domaćin Eurosonga u Srbiji.

Alo Marlone,npr. Hypo banka postoji preko 150 godina i ima toliko para da neće doći u situaciju da ne bude likvidna jer radi sa velikim profitom a ako dođe do nečega možeš da tužiš Hypo banku a.d. Beograd koja je kćerka firma Hypo International i po tom osnovu imaš sigurnost.......Domaće banke su ugašene jer nisu bile likvidne što znači da su više dugovale nego što su imale kapitala što opet dalje govori o uspešnosti poslovanja.Pa šta su trebali ljudi iz DOS-a da urade da ostave takve banke i da narod u njih daje novac pa posle da razmišlja da li će ga ikada povratiti.U toku sankcija svi naši ljudi devizni penzioneri su mogli da dobiju novac iz inostranstva a neki koji nisu mogli da izađu i ta sredstva podignu čak 10 godina su ipak na kraju sve to digli u inostranstvu sa sve kamatom.Eto toliko o poštenju stranih banaka.
Alo Marlone,npr. Hypo banka postoji preko 150 godina i ima toliko para da neće doći u situaciju da ne bude likvidna jer radi sa velikim profitom a ako dođe do nečega možeš da tužiš Hypo banku a.d. Beograd koja je kćerka firma Hypo International i po tom osnovu imaš sigurnost.......Domaće banke su ugašene jer nisu bile likvidne što znači da su više dugovale nego što su imale kapitala što opet dalje govori o uspešnosti poslovanja.Pa šta su trebali ljudi iz DOS-a da urade da ostave takve banke i da narod u njih daje novac pa posle da razmišlja da li će ga ikada povratiti.U toku sankcija svi naši ljudi devizni penzioneri su mogli da dobiju novac iz inostranstva a neki koji nisu mogli da izađu i ta sredstva podignu čak 10 godina su ipak na kraju sve to digli u inostranstvu sa sve kamatom.Eto toliko o poštenju stranih banaka.
Канда мало мешамо оснивачки капитал од статуса правног лица у Србији.znaci da rezimiramo...ove banke su lihvarske organizacije koje nemaju odgovornost maticne banke za uloge ako kojim slucajem propadnu....
Има везе преко оснивачког капитала, али су овде посебна правна лица.i to sto svetli reklama od 20 metara da je hypo ili rahfajzen ili bilo koja treca ili stota nema veze sa osnivackim organizacijam u belom svetu.
Зато српске патриоте држе новац у Комерцијалној банци.ko ih je doveo, ugasio sve domace, dozvolio im da rade kamatnu politiku kako im se cefne i naterao narod da udje u kreditne dugove da bi mogli da prezive druga je prica....
"profesorka" koja je uz pismene zadatke delila flajere sa tekstom;
"deco "bisere mudrosti" vaše nastavnice, možete čitati na forumu.... moj nadimak je paola...bla bla bla..., za domaći zadatak mi naučite šta sam htela da kažem postom, br ***, ko ga bude dobro naučio, dobiće "sertifikat" centralne otadzbinske uprave, sa zlatnom petokrakom"
Ma trebali su da zaposljavaju jos "strucnjaka", kao sto je to radilia "Invest banka" ili " Beobanka" gospodja Borke....
Канда мало мешамо оснивачки капитал од статуса правног лица у Србији.
Република Србија гарантује штедни улог до 1000 евра ако сам негде прочита или мање у случају банкрота или ликвидације. Стварно не знам из главе, али имам негде. У САД држава гарантује $100 по штедном улогу (ако се добро сећам). Зато држиш новце на неколико рачуна.
Има везе преко оснивачког капитала, али су овде посебна правна лица.
Зато српске патриоте држе новац у Комерцијалној банци.Само што овде људи доживљавају патриотизам кроз изјаве. Патриотизам се доказује делима, на економском плану, а не речима.
za ovakvu "uslugu" bilo bi bolje da se obratila koštunici,:x
to bi on, preko "burazerskih" veza, sredio sa tijanićem a i za "tomino čedo" nema šta ne bi uradio