neizreciva
Buduća legenda
- Poruka
- 34.075
Jea, ali priznaj da podiže samopouzdanje...
ma naravno da je slagao
...ali s obzirom da od viska samopouzdanja glava neboli, da mu se oprostiti :wink:Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jea, ali priznaj da podiže samopouzdanje...
...ali s obzirom da od viska samopouzdanja glava neboli, da mu se oprostiti :wink:Naravno..svi smo isti..cuvaj se..ima vremena..tik-tak..tik-tak..
...nema toga sto nisam cula :wink:...a tik-tak svakako ide pa da se vratim na temu (iako nevolim promiskuitetne) svako nek radi sta hoce i nek posle trpi posledice svog ponasanja :shock:@ rile : Kako si ti diiiivan decko. :smajlikojibacapeglu:
@ tema: Muskarci su dlakavije zivotinje, slabije kontrolisu svoje sexualne nagone, iz toga sledi da se lakse daju. Mada ne treba zaboraviti da zene sebe uglavnom obuzdavaju iz mnogo razloga, i vecina tih razloga se svodi na " ne zelim da me gledaju kao drolju (iako bi se cepala sa svakim drugim koji mi se osmehne i progovori koju samnom). Ukoliko dodje do te famozne ravnopravnosti polova u svakom segmentu, verujem da rec drolja nece imati pol. Sve je to isto sr.., individualna stvar.
zasto muskarci droljci misle da su face, kada su laka roba?

i nije istina da bi se svaka zena kresnula sa svakim ko joj se nasmeje. ja na primer nisam medju takvim zenama. volim seks, i kada imam muskarca sa kojim zelim seks nemam ogranicenja, ali ne zelim svakog koji mi se osmehne niti koji me muva. verujem da nisam jedina.

MYOB šta bi to bio DROLJAK?zasto muskarci droljci misle da su face, kada su laka roba? zasto mislite da zene zele da budu sa vama da bi bile sa vama, a ne radi seksa, kao i vi sa njima? bas kao i vi, tako i mi vodimo racuna i vagamo sta cemo i kako kada nekoga unapred ocenimo da je vredan truda. desava se da neko koga iz prve procenimo kao seks semu postane nesto vise, ali to je opet pokazatelj da jednako gledamo.
vrlo sam ljuta. ne mogu vise ni da pisem.
i nije istina da bi se svaka zena kresnula sa svakim ko joj se nasmeje. ja na primer nisam medju takvim zenama. volim seks, i kada imam muskarca sa kojim zelim seks nemam ogranicenja, ali ne zelim svakog koji mi se osmehne niti koji me muva. verujem da nisam jedina.
Заборављаш да се на стриптизу "понашају" само они који иду да гледају исти. А шта ћеш са људима који никада не би ишли да га гледају?
Ako je seks bio dobar, i muskarci zele da ga ponove... Hm, bar su takva moja iskustva...Ako je muskarac pruzio dobar sex,zena ga juri..a ako je bilo bzvz,ona ga ponovo juri misleci da je problem u njoj..Poenta je u sujeti..
Ako je seks bio dobar, i muskarci zele da ga ponove... Hm, bar su takva moja iskustva...
Kod mene znaci... Odmah gubim interesovanje... Jbg...ne mora znaciti da posle loseg sexa prestaje interesovanje za neku osobu..![]()

Kod mene znaci... Odmah gubim interesovanje... Jbg...![]()
zasto muskarci droljci misle da su face, kada su laka roba? zasto mislite da zene zele da budu sa vama da bi bile sa vama, a ne radi seksa, kao i vi sa njima? bas kao i vi, tako i mi vodimo racuna i vagamo sta cemo i kako kada nekoga unapred ocenimo da je vredan truda. desava se da neko koga iz prve procenimo kao seks semu postane nesto vise, ali to je opet pokazatelj da jednako gledamo.
vrlo sam ljuta. ne mogu vise ni da pisem.