evo... mene, na primer, ne moze da ima svaka... ne moze da me ima nijedna osim nje, u stvari... ne znam kako da neka devojka izgleda... cime da se bavi... kako da razmislja... ne moze da me ima... kazem zato sto sam vec odbijao... na nacin da ne uvredim nikoga... sta moze ta neka (koja mi se nudi za jedno vece) da mi da sto ona, skroz moja, ne moze? kad je vidim i kad ona vidi mene... i kad mi se osmehne najlepsim osmehom koji sam ikada video... i kad me zagrli... kad joj pomirisem vrat... poljubim iza uveta.... iskreno... sve devojke ovog sveta dajem u zamenu za jedan njen zagrljaj... jedan njen osmeh... i nista mi vise od nje ne treba... muskarci su danas postali velike kukavice (ima i nekih boljih naziva, al' ovde, opet, ima devojaka)... oni danas dokazuju svoju 'muskost' tucama i novcanicima... ne smeju da se daju... izigravace macho tipove celu noc samo da bi im se neka devojka, plesuci, privila uz telo, u nekom klubu... i onda ce srecni balaviti sutra o tome svojim drugarima... a drugari ce se, opet, kajati sto su propustili takav provod... ma... ionako pricam u zid... koga je i briga za to, dok Partizan pobedjuje u svim sportovima...