droljak

• Začetnik teme Začetnik teme MYOB
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
To sto se sa nekim seksas, samo po sebi, ne znaci da te neko posjeduje...
Vazi za oba pola...
Tako je i sa muskarcima koji su prozvani da su laka roba...
To sto olako odlaze olako sa nekim u krevet, nema nikakve veze sa njihovim srcem... Osim sa cinjenicom da nisu nasli nekoga kome bi to srce poklonili...
U medjuvremenu, seksaju se s kim pozele... Ne vidim u tome nista lose...

@ rile : Kako si ti diiiivan decko. :smajlikojibacapeglu:
@ tema: Muskarci su dlakavije zivotinje :lol:, slabije kontrolisu svoje sexualne nagone, iz toga sledi da se lakse daju. Mada ne treba zaboraviti da zene sebe uglavnom obuzdavaju iz mnogo razloga, i vecina tih razloga se svodi na " ne zelim da me gledaju kao drolju (iako bi se cepala sa svakim drugim koji mi se osmehne i progovori koju samnom). Ukoliko dodje do te famozne ravnopravnosti polova u svakom segmentu, verujem da rec drolja nece imati pol. Sve je to isto sr.., individualna stvar.

bla, bla truc.
to da su promiskuitetne zene drolje govore muskarci.

i nije istina da bi se svaka zena kresnula sa svakim ko joj se nasmeje. ja na primer nisam medju takvim zenama. volim seks, i kada imam muskarca sa kojim zelim seks nemam ogranicenja, ali ne zelim svakog koji mi se osmehne niti koji me muva. verujem da nisam jedina.

zasto muskarci droljci misle da su face, kada su laka roba? zasto mislite da zene zele da budu sa vama da bi bile sa vama, a ne radi seksa, kao i vi sa njima? bas kao i vi, tako i mi vodimo racuna i vagamo sta cemo i kako kada nekoga unapred ocenimo da je vredan truda. desava se da neko koga iz prve procenimo kao seks semu postane nesto vise, ali to je opet pokazatelj da jednako gledamo.

vrlo sam ljuta. ne mogu vise ni da pisem.
MYOB šta bi to bio DROLJAK?

i nije istina da bi se svaka zena kresnula sa svakim ko joj se nasmeje. ja na primer nisam medju takvim zenama. volim seks, i kada imam muskarca sa kojim zelim seks nemam ogranicenja, ali ne zelim svakog koji mi se osmehne niti koji me muva. verujem da nisam jedina.

Cast izuzecima... iskrenim izuzecima, ali vecina bi na kraju balade bila kao muskarci ako ne i gore. Dovoljan dokaz je ponasanje zena na muskom striptizu i ponasanje muskaraca na zenskom striptizu.

Заборављаш да се на стриптизу "понашају" само они који иду да гледају исти. А шта ћеш са људима који никада не би ишли да га гледају?

Заборављаш да се на стриптизу "понашају" само они који иду да гледају исти. А шта ћеш са људима који никада не би ишли да га гледају?

Govorim o istom soju ljudi i muskog i zenskog pola u istoj situaciji koja je nepobitno povezana sa sexualnom zeljom. To je taj nivo, ali sustina je jako slicna. Znaci gledaj malo sire 8)

Fibo uopste nije stvar u tome da su samo muskarci ili samo zene promiskuitetni. Bas sam zato i kazala droljak/droljci. Ali ne postoji rec za muskarca drolju, ja izmislila, ali postoji za zenu. I promiskuitetna zena nije riba, vec drolja, a promiskuitetan muskarac je faca. E o tome se radi. Zato sam reagovala. To ej stara prica, koja se nikada nece promeniti. Htela sam da kazem takvim muskarcima da su i oni laka roba, ako su zene koje se ponasaju kao oni laka roba. Neka se ne zanose. Sto enko ovde rece, istroseni su, puni bacila, bakterija i ko zna kakvih gadosti. Cime covek da ih pipne?

MYOB, na zalost to je tako. U pravu si delimicno. Sta mislis koliko su zene krive za to. Znaju za nekoga da je zanskaros i krese sve sto se spoplete na ulici i opet budu sa takvim likom. Zasto uopste padaju na likove koji su takvi, sto ih ne ignorisu, sto ih prave jos vecim droljcima? Iz istog razloga iz kojeg je i muskarac sa droljama.... promiskuitet i zelja za sto boljim sexom.

zasto neko reaguje ovako a ne onako ne znam, ali mislim da bi trebalo menjati opste shvatanje toga sta valja a sta ne valja. kako se ljudi ne bi gubili u svojoj pogubljenosti jos vise. sad da me neko ne shvati da brinem za dobrobit covcanstva, bas me briga za covecanstvo, imam svojih briga, nego me iritiraju komentari koje sve cesce slusam. da je vise muskaraca poput rileta svet bi bio lepse mesto.

zasto muskarci droljci misle da su face, kada su laka roba? zasto mislite da zene zele da budu sa vama da bi bile sa vama, a ne radi seksa, kao i vi sa njima? bas kao i vi, tako i mi vodimo racuna i vagamo sta cemo i kako kada nekoga unapred ocenimo da je vredan truda. desava se da neko koga iz prve procenimo kao seks semu postane nesto vise, ali to je opet pokazatelj da jednako gledamo.

vrlo sam ljuta. ne mogu vise ni da pisem.

.........svi neshto trazimo ,pa kad se uskladi ponuda i potraznja onda nastaje sex ,stim shto roba moze biti kineska nekvalitetna,jeftina i potroshna ili kvalitetna markirana ili ne koja se trazi vremenom i koja svakom pristaje drugachije,tj. svako ima drugachije afinitete prema odredjenim stvarima , poenta je da li neko zeli kvantitet ili kvalitet ,mishljenja sam da ni jedne ni druge ne treba osudjivati jer svaka rupa nadje svoju zakrpu ...........

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back