droljak

• Začetnik teme Začetnik teme MYOB
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
zasto muskarci droljci misle da su face, kada su laka roba? zasto mislite da zene zele da budu sa vama da bi bile sa vama, a ne radi seksa, kao i vi sa njima? bas kao i vi, tako i mi vodimo racuna i vagamo sta cemo i kako kada nekoga unapred ocenimo da je vredan truda. desava se da neko koga iz prve procenimo kao seks semu postane nesto vise, ali to je opet pokazatelj da jednako gledamo.

vrlo sam ljuta. ne mogu vise ni da pisem.

Sta znaci "DROLJCI" :confused:
Odkud to da smo laka roba?

A s obzirom da si ljuta preispitaj pravi razlog tvog nezadovoljstva! Zasto muskarci moraju da budu optuzeni:confused:

Vec par puta ulazim na temu da kazem nesto pametno aaahaha..ali svaki put odustanem zbog ovoga Droljak.. toliko mi je fuj..taj nick name za njih generalno da se izvinjavam i netju vise..evo casna pionirska rec ..kako bi rekao nas Cika Doca..:)

Vec par puta ulazim na temu da kazem nesto pametno aaahaha..ali svaki put odustanem zbog ovoga Droljak.. toliko mi je fuj..taj nick name za njih generalno da se izvinjavam i netju vise..evo casna pionirska rec ..kako bi rekao nas Cika Doca..:)

Ne da je ruzhna nego je obesmi$ljena, a to sam objasnio na prethodnoj strani. To je kao kad bi neku devojku zvali Pastuvchica :D

meni nije. osim sto je veza drolja/droljak, podseca na dronjak, a i na jos nesto. uostalom, da li moze ovo da se zakljuca, posto pocinju jako glupi komentari, pa mi je zao sto sam ista pisala. vecina nije shvatila poentu, rekla bih. hvala onima koji jesu, bilo je zabvno citati komentare.:)

Pronađu se neke takve. Tu i tamo.

Gde si ti chuo za Pastuvchicu (osim $to sam ja izmislio tu rech). Postoje kobilica, kobila, kobiletina i sa druge strane konjic, konj, konjosaurus :) U na$em narodu tepache zovu Pastuvi, mada sudeci po hiljadama snimljenih videa, prijateljice hornoa nemaju ni$ta protiv ni pravih pravcatih pastuva! Da Bog sachuva (reproduktivne organe)

Kada je mushkarac droljak, zzene pomisle: "Sigurno je DOBAR chim ga tolike zzene hoche, ali on nije nashao pravu pa bira, evo ja sam npr. najbolja od svih, kad mene upozna postache maca-maza."

I zajebu se naravno. Pa kad ih shutne pohisterishu i ne veruju da je on droljak, nego misle da je GLUP kad nije shvatio koliko su one divne i razlichite od drugih...pa onda trche za njim da mu objasne i daju josh jednu shansu da shvati...pa onda misle da neshto njima fali, pa ugrade sise i usta i dupe i unakarade se i postanu posle drolje da bi sebi dokazale da mogu da imaju koga hoche, tj. da kao neshto vrede.

Kada je mushkarac droljak, zzene pomisle: "Sigurno je DOBAR chim ga tolike zzene hoche, ali on nije nashao pravu pa bira, evo ja sam npr. najbolja od svih, kad mene upozna postache maca-maza."

I zajebu se naravno. Pa kad ih shutne pohisterishu i ne veruju da je on droljak, nego misle da je GLUP kad nije shvatio koliko su one divne i razlichite od drugih...pa onda trche za njim da mu objasne i daju josh jednu shansu da shvati...pa onda misle da neshto njima fali, pa ugrade sise i usta i dupe i unakarade se i postanu posle drolje da bi sebi dokazale da mogu da imaju koga hoche, tj. da kao neshto vrede.

A zamisli kad muskarci droljci pocnu ugradjivat silikonske misice i silikonsku kitu i jaja.

meni nije. osim sto je veza drolja/droljak, podseca na dronjak, a i na jos nesto. uostalom, da li moze ovo da se zakljuca, posto pocinju jako glupi komentari, pa mi je zao sto sam ista pisala. vecina nije shvatila poentu, rekla bih. hvala onima koji jesu, bilo je zabvno citati komentare.:)

Yomib di ti je avatar?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back