Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
BlackDragon:Dredovi ?! Odvratno...ne znam kako neko može da dozvoli sebi da se tako unakazi...

U pravu si...al ljudi treba dobiti vaske. Mislim nije to tako tesko al ja sam imala samo 1 u zivotu i to u zabavistu tako da...shushu:pa da,ali kad neko sa dredovima dobije vaske mnogo ce teze da ih se otarasi nego ostali.... jedino da osisa dredove
A dobro svako ima pravo na svoje misljenje...Al nije mi ja jasno kako neko moze da misli da je to unakazivanje(IvAnA:):Mislim da si ti ovde samo da provocirash.....
) kad izgleda bac clatko na momcima,na devojkama i ne bas tako...naravno da su slatki. za prvog ne znam,ali drugi je iz hrvatskog BB-a..zove se kristianPajper:Uf sofffy bac cu cjatki...au ljudovi kolko ste ispisali za 1 dan...

bas super...Takodje,neznam ko je prvi a za Kristijana znam,naravano,pa sta bih ja radila posle 8 sati uvece da negledam bb?sofffy:naravno da su slatki. za prvog ne znam,ali drugi je iz hrvatskog BB-a..zove se kristian
ispisali smo puno jer nam je tema luuuda!bas super...
Pa,bas mi je drago da vam se svidja tema!
aww,josh NE praktichnije...sofffy:ne 2 nedelje... mjesec dana![]()
Pa i kad si celav ne moras da peres kosu ili mozes svako jutro kad ustanes i kad se umivas da plaknes i "frizuru"Master_Chief:aww,josh NE praktichnije...
he,he da ali oni imaju bolje strujanje vazduha kroz "kosu"POP Mare:Pa i kad si celav ne moras da peres kosu ili mozes svako jutro kad ustanes i kad se umivas da plaknes i "frizuru"![]()
POP Mare:Pa i kad si celav ne moras da peres kosu ili mozes svako jutro kad ustanes i kad se umivas da plaknes i "frizuru"![]()
Pajper:A dobro svako ima pravo na svoje misljenje...Al nije mi ja jasno kako neko moze da misli da je to unakazivanje() kad izgleda bac clatko na momcima,na devojkama i ne bas tako...
ali sigurno da je to veliki sok za kosu.