Dredovi

cyb3r:
pu,pu,pu pomeri se s mesta :D (ja nEsam pokojnik) a za oci...nabavio na buvljaku za 200 dinara

Pi,al su te zenuli,...trebao si od kineza,ne kod preprodavaca.
Eye%20Balls.jpg

:roll:
Jao, QQ....

Vidi sinak, to nisu dredovi to je super rashchupana kosa!
Ja sam evo tri cele godine gledao kolegu na faxu, koji je imao ne dredove, nego DREDCHINE! One Marlijevkse, do dupeta. Imao je jedno 6-7 kapitalaca koji su bili debeli ko dva dobra prsta i duge nemalo po pola metra i vise, ostali vecinom po oko 20-30 cm, debljine jednog prsta.
Sedeo sam jedno X puta tako iza njega i malo malo, on se okrene nasloni, a meni dred padne na sto. Naravno da me ne bi ubila radoznalost onda sam ih do detalja prouchavao :lol: Posle sam morao naravno i da ga ispreslishavam sta i kako... Najvaznije je dobro ih uplesti definitivno. Njemu je redio neki profesionalac. Obajasnjavao mi je i tehniku, ne secam se sad sta i kako, samo znam da su ruchno pleteni... demonstrirao mi je na krajevima kako se to radi. Tj, kako ih doplice kad se raspletu.
Inache, pere ih svaki 2-3 dan bez problema. Bitno je samo da ih ne cimas krvnichki. A ja nikad nisam ostio taj deo priche da smrde :roll: Voskom ih kaze macne samo povremeno i gleda da s vremena na vreme povadi iskidane dlake. I njegovo iskustvo kaze da je najbitnije imati dobru kosu koja nece lako da puca i jos bitnije da se slabo masti, to je kaze najveci neprijatelj dredova. E sad on je imao sve te uslove, a uz to i stvarno bolesno dobro upeltene dredove. I stvarno kad se prisetim njega si retko mogao videti sa rashchupanom glavom.
Dakle poenta je u kvalitetu, a ne brzopletosti.
On je inache to nosio od valjda 2-3 srednje! Dakle skoro 6 godina! Skinuo ih je letos.
Ima jos jedna stvar u vezi njih, oni zahtevaju paznju i vreme, tako da onaj ko ima zivaca da se bavi njima zasluzuje i neki respec(a)t! ;)

Back