Dredovi

Pa, shta znam... dredovi su cool, samo... shto bi jedan moj drug rekao... kako se odrzavaju? Je l' jednom nedeljno kupe omekshivach, ''Lenor'', recimo i u to potope glavu?

Ne obracajte paznju na mene, malo sam bunovna a i nisam ischitala sve odgovore na datu temu...

Ja se divim kad vidim likove sa dredovima, ili kad vidim metalce ili pankere. Ali ja da imam dredove...ne, ne, ne. Prvo sto bi mi ucebali kosu, drugo sto ne bih mogla duze vreme da je perem, i sto bi mi se pojavile vaske...

Ih bre,...ljudi,sad salu u stranu,nisu dredovi izvor vasaka.
Mora pre svega neko da ti ih prenese.
Jednake su sanse da vaske imas kad nosis dredove i kad imas normalnu kosu.
A sad da vas taman utesim(narucito zenske),bilo je na tvu da u BGu vlada epidemija vasaka u svim obrazovinim ustanovama.
Tako da,...vaske mozete sasvim lako dobiti i u busu.
Mislim jbg,...morala sam ovo da napisem,ipak znam neke ljude koji imaju dredove i bio bi mi ocaj da sad kazem JESTE ONI SE SVI NE KUPAJU I IMAJU BUBE KOJE MILE PO NJIMA.

BlackDragon:
Dredovi ?! Odvratno...ne znam kako neko može da dozvoli sebi da se tako unakazi...
:roll: :lol:

meni se jako svidjaju dobro uradjeni dredovi... i vishe mi se svidjaju na devojkama ( :razz: ), josh bolje je ako stave poneku perlicu, oboje poneki pramen, pa ona sranja s koncem... vidjala sam stvarno divne frizurice...
uglavnom, ako na dechku vidim dredove-niti cju se neshto extra nalozhiti, niti cje mi biti odbojan...

jedno vreme sam i sama htela da ih napravim ali me je rasta period brzo proshao :lol:

sve u sveu dredovi su generalno cool :D

sofffy:
naravno da su slatki. za prvog ne znam,ali drugi je iz hrvatskog BB-a..zove se kristian :)

ispisali smo puno jer nam je tema luuuda! :) bas super...
Takodje,neznam ko je prvi a za Kristijana znam,naravano,pa sta bih ja radila posle 8 sati uvece da negledam bb?:) Pa,bas mi je drago da vam se svidja tema!:)

POP Mare:
Pa i kad si celav ne moras da peres kosu ili mozes svako jutro kad ustanes i kad se umivas da plaknes i "frizuru" :D

uh, nedaj boze kad je jako sunce...morash da mazesh onu kremu pa ti se glava sija samo tako:)

a nema nishta gore nego kad ti pocrveni glava (od sunca)...i jao ...kako to svrbi...strashno.

dredovi ok izgledaju na onima koji imaju previlne crte lica,makar ja sticem takav utisak,i to za oba pola.
videla sam jednom neku devojku koja je imala duge tanke plave dredove do struka :shock: i odlicno su joj pristajali posebno uz njen ceo imidz.takodje ima dosta tipova kojima super pristaju.
nego,jednom je na aerodromu u redu ispred mene stajao neki lik koji je imao ogromne debele dredove...ocigledno ih dugo gaji...i to je izbliza tako odvratno izgledalo jer je bukvalno bio poceo da celavi koliko mu se kosa ostetila i rascerupala...izgledao je skroz ofucano. :roll:
nisam obratila paznju na to da li smrde ili ne :lol: ali sigurno da je to veliki sok za kosu.
to sve lepo izgleda na pocetku ali posle...ne znam...je ne bih mogla da podnesem da ne mogu ljudski da operem i ocesljam kosu...i jos toliko da je izmalretiram... :?
ali dobo...ja sam opstednuta kosom :roll:

Back