@ HECTORIUS
Srpski civili koje su cetnici ubijali, silovali, pljackali i terorisali u mom kraju su moj PRVI razlog zbog kojeg ZNAM kakvi su, a TEK onda dolazi njihova saradnja sa fasistima, genocid, etnicka ciscenja i izdaja zemlje.
Mozete da pricate bajke kako su pijandure borci za pravdu, andjeli sa harfama u ruci ako hocete, ali narod pamti.
Stari ljudi u mom kraju kad im samo spomenes cetnike pobesne, a skoro niko nije bio u komunistima, niko im nije dao povod da to rade - svom narodu.
Ali od tada cetnici vise nisu deo srpakog naroda - izdajnici i zlocinci.
Narod pamti.
Bilo bi lepo saznati u kom je to kraju,posto i ja imam dosta svedoka i staraca koji pamte.
Aj nadi neku sliku Tita sa narodom ako mozes voleo bi da vidim(ne kazem da nema),Draza ima gomilu slika sa narodom pa samim tim to demantuje tvoju pricu o tome kako se Srbi plase Cetnika i kako su Cetnici Ubijali Srbe.
Sa druge strane Postojale su jos neke cetnicke formacije koje nisu bile pod komandom DM i koje su bile uz okupatora.kao npr SDK al ti to znas vrlo dobro.
Ajde izlozi ovde zlocin prema Srbima od strane pripadnika JVuO
Sve se svodi na isto,udjete u neku raspravu i kad se nadjete pred dokazima ,u sled svoje nemoci vracate se "Klasicima" saradnja sa fasistima, genocid, etnicka ciscenja i izdaja zemlje.naravno bez ikakvih dokaza i izvora koji nisu potekli od strane KPJ.
Narod pamti lepo si rekao ,zato je i danas posle 60 godina Narod pamti

razu ,Racica,Keserovica,Dangica,Kalabica i hiljade onih koji su branili otadzbinu.Trazi da se nepravda ispravi,narod ih je opevao u pesmama,lud neki narod opevavaju one koji su ih "Silovali i ubijali" Jel ima neka pesma u narodu o Krcunu,Rankovicu,Titu,koja se peva u Srpskom narodu?Nisam nesto primetio kad se peva po svadbama !
Zato prestani da se glupiras vise:
SEDI JEDAN ! ! !