mogu da ti ponovim sta sam napisao, a ti izgleda ne citas, jer ti nije stalo do diskusije, nego do propagandnog rada ;
1. brodska brigada nije bila u sastavu 28 divizije, pa kladarin nema nikakvu vojnu, ni politicku jurisdikciju nad tom jedinicom.
2. na tvom tzv. "dokumentu" nedostaje oznaka cina potpisnika, i pecat je neispravan
3. nije ti prvi put da postavljas iste stvari, tek toliko da drzis topik otvoren, i da ga pretvoris u polticku reklamu i rasprodaju
4. zbornici dokumenata su sledeci:
ZBORNIK dokumenata i podataka o narodnooslobodilačkom ratu jugoslovenskih naroda:
1941-1945: tom I: Borbe u Srbiji: 1941-1945-Beograd: Vojnoistorijski institut-21 sv, 24 cm
ZBORNIK dokumenata i podataka o narodnooslobodilačkom ratu jugoslovenskih naroda:
1941, tom II: Dokumenti Vrhovnog štaba Narodnooslobodilačke vojske Jugoslavije: 1941-
1945-Beograd: Vojnoistorijski institut-15 sv, 24 cm
ZBORNIK dokumenta i politika o narodnooslobodilačkom ratu jugoslovenskih naroda: 1941-
1945: tom III: Borbe u Crnoj Gori: 1941-1944-Beograd: Vojnoistorijski institut-10 sv, 24 cm
tom IV: Borbe u Bosni i hercegovini: 1941-1945-Beograd: Vojnoistorijski institut JA-35 sv, 24
cm
tom V: Borbe u Hrvatskoj 1941-1945-Beograd: Vojnoistorijski institut-39 sv, 24 cm
posto ne znas da citas, prvi tom ima 21 knjigu, i govori o borbama o srbiji . ako zelis , stavit cu ti naslov , po naslov
drugi tom su dokumenti vrhovnog staba sa 15 knjiga
treci tom su borbe u crnoj gori , sa 10 knjiga
cetvrti tom su borbe u BiH sa 35 knjiga
peti tom su borbe u hrvatskoj sa 39 knjiga
ako imas zelju da citiras "dokumente cetnickog pokreta DM" pod oznakom "CA", cetnicka arhiva (nije cacak) onda citiraj kako treba
da si procitao ono sto sam postavio o sutjesci ( gde si se ismijavao na racun ss komandanta "jedna strana iz knjige" ....) , na dnu stranice ti kaze da su skoro 40% posto partizanskih boraca bile zene, "koje se bore fanaticno"
spolno oboljeli se ne mogu boriti, jer tesko da mogu hodati; specijalno oni sa sifilisom