Кртица
Zainteresovan član
- Poruka
- 474
Коштуница је зихераш. Зна он шта ради.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
....................................
Већина СРБА је за СРБИЈУ и ТОМИСЛАВА НИКОЛИЋА у овом тренутку , то је сваком јасно .

pa zar tako o NASEM vojislavu![]()

a kod grobara ima života... ima al' posmrtnog...
sad jos da se Kostunica povuce iz politike i dokaze da je legalista![]()

Al' ste jadni, hebote:-?
Prijatelj mi ima imanje blizu Cacka, pa zajedno sa njim pecem... tako da fala na ponudi, ali sam se vec obezbedio![]()
A za qq lele ce da gledamo... grdno se zajebaO, a i Sule gura tu opciju da ga treba opiciti po nosu...
Mislim da ovo VIŠE ne treba tolerisatiovo jeste tacno, kada bi samo Srbi glasali na izborima...

...............................
које помрачење ума !
ovo jeste tacno, kada bi samo Srbi glasali na izborima...
situacija je vrlo zahebana za sve ako gledas realno... ako su svi pricali iskreno o kosovu videcemo vrlo brzo koliko je ko iskren... radikali ce def. glasati protiv mislije kao i sve narodnjachke stranke... ds ce biti usamljen i odmah ce pokazati licemerje propagandne kampanje ako bude protiv. lichno mislim da je farsa i napravljena da imamo privid demokratije pred zapadom a da stav bude u razumnoj dozi nacionalnih interesa da npr. budemo neka forma off shore drzave. solo ali sa svima..ili shto bi rekli parafraza one poslovice svi za jednog, jedan za sve... kod nas bi bila...svi za jednog svaki za sebe....
Предлажем да се тема затвори. Избори су готови. Тадић је председник.
situacija je vrlo zahebana za sve ako gledas realno... ako su svi pricali iskreno o kosovu videcemo vrlo brzo koliko je ko iskren... radikali ce def. glasati protiv mislije kao i sve narodnjachke stranke... ds ce biti usamljen i odmah ce pokazati licemerje propagandne kampanje ako bude protiv. lichno mislim da je farsa i napravljena da imamo privid demokratije pred zapadom a da stav bude u razumnoj dozi nacionalnih interesa da npr. budemo neka forma off shore drzave. solo ali sa svima..ili shto bi rekli parafraza one poslovice svi za jednog, jedan za sve... kod nas bi bila...svi za jednog svaki za sebe....
....................................
Србин се никад не предаје . Србија се полако опоравља од титогорског комунизма.
Као код сваке ТЕШКЕ БОЛЕСТИ , ни овај опоравак не иде лако .
Већина СРБА је за СРБИЈУ и ТОМИСЛАВА НИКОЛИЋА у овом тренутку , то је сваком јасно .
Марионестка влада и председник су имали све могуће врсте подршке , од финансијске до организационе и преко б92 , цесида и сличних и пропагандну ,...и СРБИ су опетр победили .
Коалицију слабих по други пут извлаче несрби .
Заплаашене мањине које је титогорац подло плашио времепловом у 90-те .'
У томе му је свесрдно помагао окупатор својим саопштењима .
Дакле ....ТОМИСЛАВ НИКОЛИЋ је председник СРБА ........тадић је председник коалиције слабих .
СРБИЈА СРБИМА
Никад предаја .
Победићемо .
pa evo rece Tadic na trgu NE DAMO KOSOVO
ČESTITAM SVIMA NAMA POBEDU!!!
Mislim da ovo VIŠE ne treba tolerisati![]()
Mito uskoro ćemo svi biti pod ovom zastavomВечерас на Теразијама славље ДС-а .......а НЕМА НИ ЈЕДНЕ СРПСКЕ ЗАСТАВЕ, којома су ДС-овци данима млатарали, какво лицемерје........ццццццццц...........8-)

Вечерас на Теразијама славље ДС-а .......а НЕМА НИ ЈЕДНЕ СРПСКЕ ЗАСТАВЕ, којома су ДС-овци данима млатарали, какво лицемерје........ццццццццц...........8-)