Doš'o je i taj dan...

Prijatelj mi ima imanje blizu Cacka, pa zajedno sa njim pecem... tako da fala na ponudi, ali sam se vec obezbedio :D
A za qq lele ce da gledamo... grdno se zajebaO, a i Sule gura tu opciju da ga treba opiciti po nosu...

situacija je vrlo zahebana za sve ako gledas realno... ako su svi pricali iskreno o kosovu videcemo vrlo brzo koliko je ko iskren... radikali ce def. glasati protiv mislije kao i sve narodnjachke stranke... ds ce biti usamljen i odmah ce pokazati licemerje propagandne kampanje ako bude protiv. lichno mislim da je farsa i napravljena da imamo privid demokratije pred zapadom a da stav bude u razumnoj dozi nacionalnih interesa da npr. budemo neka forma off shore drzave. solo ali sa svima..ili shto bi rekli parafraza one poslovice svi za jednog, jedan za sve... kod nas bi bila...svi za jednog svaki za sebe....

situacija je vrlo zahebana za sve ako gledas realno... ako su svi pricali iskreno o kosovu videcemo vrlo brzo koliko je ko iskren... radikali ce def. glasati protiv mislije kao i sve narodnjachke stranke... ds ce biti usamljen i odmah ce pokazati licemerje propagandne kampanje ako bude protiv. lichno mislim da je farsa i napravljena da imamo privid demokratije pred zapadom a da stav bude u razumnoj dozi nacionalnih interesa da npr. budemo neka forma off shore drzave. solo ali sa svima..ili shto bi rekli parafraza one poslovice svi za jednog, jedan za sve... kod nas bi bila...svi za jednog svaki za sebe....

pa evo rece Tadic na trgu NE DAMO KOSOVO

Вечерас на Теразијама славље ДС-а .......а НЕМА НИ ЈЕДНЕ СРПСКЕ ЗАСТАВЕ, којома су ДС-овци данима млатарали, какво лицемерје........ццццццццц...........8-)

....................................

Србин се никад не предаје . Србија се полако опоравља од титогорског комунизма.

Као код сваке ТЕШКЕ БОЛЕСТИ , ни овај опоравак не иде лако .

Већина СРБА је за СРБИЈУ и ТОМИСЛАВА НИКОЛИЋА у овом тренутку , то је сваком јасно .

Марионестка влада и председник су имали све могуће врсте подршке , од финансијске до организационе и преко б92 , цесида и сличних и пропагандну ,...и СРБИ су опетр победили .

Коалицију слабих по други пут извлаче несрби .

Заплаашене мањине које је титогорац подло плашио времепловом у 90-те .'

У томе му је свесрдно помагао окупатор својим саопштењима .

Дакле ....ТОМИСЛАВ НИКОЛИЋ је председник СРБА ........тадић је председник коалиције слабих .

СРБИЈА СРБИМА

Никад предаја .

Победићемо .

Branili su da ga vidjam
Branili su moji svi
Branili su al' uzalud
Mi smo pobedili

Branili su da ga vidjam
Branili su moji svi
Branili su al' uzalud
MI SMO POBEDILI

I sam znasda j forma off shore drzave na ovim prostorima nemoguca.... Naravno da ce DS biti protiv misije, ALI potpisace sporazum... Ovi izbori su jednostavno pokazali da je vecina naroda za EU... i oko ovoga se odlucivalo... ako Kostunica to zanemari, definitivno ispada iz politike... a cenim da ce koliko u utorak biti obavljen jedan ozbiljan razgovor... medjustranacki... u kome ce lepo reci Kostunici da bude li opstruirao potpis nakalemljenog sporazuma, moze da ocekuje parlamentarne izbore koliko u septembru, oktobru.... kad se poslenici vrate sa "odmora"

Вечерас на Теразијама славље ДС-а .......а НЕМА НИ ЈЕДНЕ СРПСКЕ ЗАСТАВЕ, којома су ДС-овци данима млатарали, какво лицемерје........ццццццццц...........8-)
Mito uskoro ćemo svi biti pod ovom zastavom:)
emoticon_europeanUnionFlag.gif

ma kamapanja je kampanja... pustali su trubache kroz mix.... pisali cirilicom....delili zastave sa grbom. bumo videli. :lol:

Back