svetlost_vostoka
Primećen član
- Poruka
- 799
Raduje me da si se prosvetlio/la!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
ja sam realan... peace brother...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Raduje me da si se prosvetlio/la!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
napisala ja isto pre nekoliko stranica...Pravo je sada vreme da se Koštunica svede na realnu meru, znači onu pre 5. oktobra. Nije to baš kombi, ali jedan zglobni češki tramvaj bi zadovoljio, pa neka se vozaju njime po krugu ''dvojke'' do mile volje.
pa zar tako o NASEM vojislavuda potpišem
Vojislav Koštunica je najveća opasnost na političkoj sceni
da me je neko pre 7-8 godina pitao, rekao bih, bolji ne postoji
danas, da je bio izbor Koštunica-Nikolić, bez trunke griže savesti Tomislav Nikolić, neuporedivo časniji čovek

Tomislav Nikolić, neuporedivo časniji čovek
..........................
Од тадића
Tomislav Nikolić, neuporedivo časniji čovek
..........................
Од тадића
Pravo je sada vreme da se Koštunica svede na realnu meru, znači onu pre 5. oktobra. Nije to baš kombi, ali jedan zglobni češki tramvaj bi zadovoljio, pa neka se vozaju njime po krugu ''dvojke'' do mile volje.
Sad sa kostunjavim mozes da cuvas sljivu u Belanovici....

Dzaba kad od lopova nemozes da zivis.
To će se menjati postepeno sa razvitkom institucija kontrole vlasti, kao što su ombudsman,sa jačanjem uticaja parlamenta i sudova8-)e sada da kažem... j.b.m ti ove žute lopove... imali su sreće što im je protivnik bio najgori od najgorih, pa smo svi normalni glasali za njih... a sada... neka se uzmu u pamet... manje u džepove, a više narodu, jer sledeći put će protivnik biti neko normalan... ima da oduva žute ko uragan kuće u nju orleansu...
aj videcemo ququ lele opet na njega za neki dan u skupshtini...
ako te bash zanima imam dobar rod...![]()
НАЦИОНАЛИСТИ НАЗАД У РОВОВЕ! НИКОЛИЋ ВОДИ!
SvetlostVostoka (Nasrtanje na vetrenjace) - 3. februar 2008. u 15.44
АЛО!
КО ВАМ ЈЕ РЕКАО ДА ТАДИЋ ВОДИ?! ДИНКИЋ?! ЕВРОПА?!
ТОМИСЛАВ НИКОЛИЋ ВОДИ!
НАЗАД У РОВОВЕ, БРЕ!
ОДМАХ СВИ НАЗАД НА ВАТРЕНУ ЛИНИЈУ!
СРБИЈА ЈЕ СВЕ, ОСТАЛО ЈЕ НИШТА!
...............................................
Јели ово твоја двострука личност ?

To će se menjati postepeno sa razvitkom institucija kontrole vlasti, kao što su ombudsman,sa jačanjem uticaja parlamenta i sudova8-)
Kao što već rekoh ''zgrada koja je uništavana 60 godina ,ne može da se obnovi za svega 8''
8-)
šta fali šljivama... ja volim slatko od šljiva...

aj videcemo ququ lele opet na njega za neki dan u skupshtini...
ako te bash zanima imam dobar rod...![]()
pravi Svetlost Vostoka nije tako cinican kao ovaj lazni Svetlost Vostoka, to se vidi sa 1km.
Pravo je sada vreme da se Koštunica svede na realnu meru, znači onu pre 5. oktobra. Nije to baš kombi, ali jedan zglobni češki tramvaj bi zadovoljio, pa neka se vozaju njime po krugu ''dvojke'' do mile volje.
Prijatelj mi ima imanje blizu Cacka, pa zajedno sa njim pecem... tako da fala na ponudi, ali sam se vec obezbedio![]()
A za qq lele ce da gledamo... grdno se zajebaO, a i Sule gura tu opciju da ga treba opiciti po nosu...
Al' ste jadni, hebote:-?Tadic poceo da krade Nikolicev govor i on se oglasio,DA TREBA DA HAPSI LOPOVE,HAAHAHHHAA
Zezaju se Srbi po belom svetu...U Torontu pobedio Nikolic![]()