- Poruka
- 60
SANDRINAbg:Nikad ja to nisam rekla...pomesao si me s nekim...a ovo tvoje potpisujem, uglavnom... :smile:
Greska, izvinjavam se, permutacija sa drugim nikom, necete mi valjda zamjerit', evo zovem vas na pice :wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
SANDRINAbg:Nikad ja to nisam rekla...pomesao si me s nekim...a ovo tvoje potpisujem, uglavnom... :smile:
SANDRINAbg:Jel' ti treba kuma, a i da pofalimo malo...? :razz:
Jes'...jes'...mLogo nam je Bilja vredna...a sto pise pesme i svasta jos nesto...nikad ti kraj nje ne bi bilo dosadno...cu ti pricam i bRez karte...![]()
SANDRINAbg:@Molitvice,
Rastuzio me tvoj post...![]()
Ne obracaj paznju na par nick-ova koji postirase koje-kakve gluposti ovde.
To su isfrustrirani pojedinci koji su po mom misljenju, tek presvukli gace, maternji im je ijekavski, a pokusavaju da pisu na ekavskom i da izazovu razdor izmedju nas...
Dobrodosla ovde i opusteno...vec ces i sama da ukapiras ko je ko, ako se i sami ne razbezimo od najezde ...pa, 'ajde da budem blaga danas...ovih iz " komsiluka", a ti, buduci iz BL, vec bolje znas na koga mislim... :?
Pozdrav BanjaLuci... :wink:![]()

Imam ja rodjake koji su morali da beze.Ali bez kesa,sa raketnim bacacima i snajperima.Kad su bezali da bar ne stradaju bez veze,ali srecom nisu.Molitvica:pozdrav Sandrina,
Ma zaista nisam zeljela bilo koga da rastuzim samo mi je malo onako zapalo za oko nacin na koji se "tretiraju" izbjeglice iz Bosne i Krajine...ne znam ali po nekima ispada da mi ovdje zivimo u bungalovima, da se hranimo rukama, da smo nekako jos uvijek na nivou plemenske zajednice...jedino mogu da vas pozovem da dodjete ovdje pa da se uvjerite u suprotno!![]()
Ne znam...ti ljudi vjerovatno nikada nisu bili prinudjeni da napuste svoja ognjista sa dvije kese u ruci zato i ne razumiju.
Pozdrav i za Bilju naravno![]()
Molitvica:pozdrav Sandrina,
Ma zaista nisam zeljela bilo koga da rastuzim samo mi je malo onako zapalo za oko nacin na koji se "tretiraju" izbjeglice iz Bosne i Krajine...ne znam ali po nekima ispada da mi ovdje zivimo u bungalovima, da se hranimo rukama, da smo nekako jos uvijek na nivou plemenske zajednice...jedino mogu da vas pozovem da dodjete ovdje pa da se uvjerite u suprotno!![]()
Ne znam...ti ljudi vjerovatno nikada nisu bili prinudjeni da napuste svoja ognjista sa dvije kese u ruci zato i ne razumiju.
Pozdrav i za Bilju naravno![]()
hektorius:Ne razbijaj si previse glavu time bre, ne mislimo bas svi o bosanskim Srbima tako crno, ja licno ne pravim ama bas nikakvu razliku izmedju Beogradjanina ili ovog iz Bosne, i znam da vecina isto tako misli, ali znas i sama ko je uvek najglasniji, zar ne?
Terazijski Crnogorac:Nemoj se pravdat' nikome, jadna ne bila, znaju to dobro svi, samo se zele izdignut' iz svoje ucmalosti i neuspjesnog zivota, pa koga ce potkacit' n'o nekoga sa strane. Ja to veoma dobro osjecam, jer sam jedan od direktora u firmi, pa samo gledaju da me maknu, ali mi nista ne mogu...
pa nisu egzoticna kao deo nase tradicije i istorije al nekako mi je cudno i neuobicajno cak mi je i zabavno kada vidim skup nekih bezubih pijandura kako u horu uz neko urliikanje gusala horski zapavaju o zavicaju na nekoj plancini bogu iza ledja a i uglavnom pevaju o nekim gradovima i krajevima koji nisu u Srbiji pa reko da im omogucimo da se vrate tamo da ne presvisnu od nostalgije .JABUCHILO:prela, posela, mobe su za tebe egzoticni skupovi? a ko tene onda sta uopste pita, ako je za tebe, koji zivis u srbiji to egzotika? mozda da ipak razmotris seobu u drzavu svojih predaka, posto vidim da je ova zemlja za njihove ksti suvise egzoticna, je li...
svetolik trpkovic:pa nisu egzoticna kao deo nase tradicije i istorije al nekako mi je cudno i neuobicajno cak mi je i zabavno kada vidim skup nekih bezubih pijandura kako u horu uz neko urliikanje gusala horski zapavaju o zavicaju na nekoj plancini bogu iza ledja a i uglavnom pevaju o nekim gradovima i krajevima koji nisu u Srbiji pa reko da im omogucimo da se vrate tamo da ne presvisnu od nostalgije .
Naprotiv, gajde su srpski nacionalni instrumentAltinaD:Твој однос само показује да си човек без корена. Сваки нормалан човек воли свој завичај, а поготово му је тешко ако га напусти у старе дане. А што се тиче гусала, оне су, уз фрулу, српски национални инструмент. Ваљда због тога имаш толику одбојност.
Freelander1111:Naprotiv, gajde su srpski nacionalni instrument![]()

Слажем се са овим, али... Да ли је нормално да човек који из ''завичаја'' дође у цивилизован град (Београд, Нови Сад...) почне да намеће своја посела, гајде, гусле и остале зај..анције из ''завичаја''? Уместо да се навикава на ''нови завичај'', он покушава да овде направи ''стари завичај''. Да ли је ова појава нормална?AltinaD:...Сваки нормалан човек воли свој завичај,
pa bas zato sto im je tesko da napuste zavicaj treba im omoguciti da se vrate u njega ,a gusle i iako zvuce odvratno uopste ne smetaju samo su mi smesna ta njihova rakijaska okupljanja u zadimljenim kafancugama na periferiji.AltinaD:Твој однос само показује да си човек без корена. Сваки нормалан човек воли свој завичај, а поготово му је тешко ако га напусти у старе дане. А што се тиче гусала, оне су, уз фрулу, српски национални инструмент. Ваљда због тога имаш толику одбојност.
Подбара или Грбавица?SIGNATURE 350:ja sam jutros ovu razjarenu rulju koja zida zgradu blizu mene, naucio pameti i to tako da je bila tisina 3 sata. grobna tisina. kakvo cekicanje lupanje bacanje i dovikivanje. TISINA.
bude me svako jutro enormnom bukom koju prave bez pardona, e pa radnim danom i ajde, e ali vala nedeljom me nes buditi u cik zore!
sad su me upamtili
Па јесте, али је ипак на ове две локације најдраматичније. А што се тиче СРС-а - тако смо гласали. :?svetolik trpkovic:pa ne mora da bude ni jedno od ta dva gradi se i na drugim mestima sad su poceli i kod as na Limanu da grade zgrade na parkinzima ne bi li Mirovic i SRS mafija ukrali jos koji evro dok se ne pozdrave sa vlascu .
SIGNATURE 350:ja sam jutros ovu razjarenu rulju koja zida zgradu blizu mene, naucio pameti i to tako da je bila tisina 3 sata. grobna tisina. kakvo cekicanje lupanje bacanje i dovikivanje. TISINA.
bude me svako jutro enormnom bukom koju prave bez pardona, e pa radnim danom i ajde, e ali vala nedeljom me nes buditi u cik zore!
sad su me upamtili