Sve ti je ovo za primjer, ali zar niste vi gospodjo sami kazali da se trebamo sjetiti onoga sto je bilo prije 60 godina (mada se ja ne mogu sjetit', mozda se vi sjecate) kada su izbjeglice iz Bosne naselili u kuce prognanih Njemaca? Pa su oni, kao, razbijali plocice, uvodili stoku u kuce itd. Mogu vam rec' da ste mnogo filmova gledali na tu temu, a te filmove su snimali - zna se ko...Smeta mi to sto se ti ljudi - Srbi - bili oni Crnogorci, Bosanci, Krajisnici, Srbi sa Kosova i Metohije, stavljaju u kontest nekulturnih, necivilizovanih i neobrazovanih individua u odnosu na "neke" domace Srbe!!!!!???? Ako neko ne moze prevazici te komplekse koje ima prema tim ljudima to je onda njegov problem. Vecina obrazovanih ljudi koje ja znam su ljudi van svoga maticnog podrucja, iz Crne Gore, Bosne, Krajine, sa Kosova i Metohije. A takodje znam i ljude koji se ne mogu sa svojim obrazovanjem zaposlit' samo zato sto su, hajde da kazemo tako, dosljaci ili izbjeglice...Ja zivim i radim u Beogradu, zvali su me zbog mog obrazovanja, valjda nijesu imali taj kadar, a inace zivim na Petlovom Brdu kao podstanar. Tamo takodje zivi i jedna porodica koja je dosla iz Pristine, a inace drze ribarnicu na pijaci. Od dva sina jedan je elektroinzinjer, diplomirao sa najvisim ocjenama na Pristinskom univerzitetu, a drugi je gradjevinski inzinjer, takodje diplomirao sa najvisim ocjenama, otac ima je pravnik i dugo godina je bio rukovodioc dok ga nijesu smijenili Slobini ljudi. Znaci obrazovana porodica sa dugogodisnjom tradicijom, vjerovatno se ne mogu zaposliti u svojoj struci iz navedenih razloga, ali drze ribarnicu i rade taj posao i to izuzetno profesionalno, sto znaci da kada je neko obiljezen za uspjeh, snaci ce se u bilo kom poslu, bez obzira na prirodu tog posla...zato cuknite se malo u glavu kada pricate o nama dodjosima...