Niko ne želi da bude pandur!

Ali policiajac u takvoj sluzbi je jasno ostavljen na suvom, nema pojma sta da radi u buducnosti , kad naleti na kriminalca, ne zna da li da ga sprecava, da li da ga hapsi ili da okrece brojeve telefona politicara, kriminalaca dok mu neko ne kaze sta da radi....ili da svaki policiajac ima svojg krivicnog advokata na spid dial pozivanju...
Ovakve osobe više ne smeju prići policijskoj uniformi.

Nije on posrao policiju, samo je pokazao kakav šljam tamo radi. Izgubili si bilo kakav legitimitet da se zovu policijom i iskreno ne znam zašto im se ljudi još uvek tako obraćaju. To su saučesnici kriminalne organizacije i tako moraju biti tretirani nakon pada ovog đubreta. Svi do poslednjeg.
Nije to do policije koja trenutno radi , nego do mentaliteta naroda da gleda samo svoja posla, a to ne moze ako si deo kolegijalnog udruzenja, kakvi su policija i vojska....

A opet ne mozes ni da pravis puc, nije to resenje, i onda ljudi koji su uglavnom od rodjenja gledali totalitarizam, a ne mislim na socijalizam, nego odavno su Srbi jednoumni , totalitarni....to ima vec 2 veka sigurno...a ja mislim i 2,3 veka pre toga, a neki kazu jos od srednjeg veka...

Dakle svi misle da postoje samo dve boje, totalitarno rasciscavanje ili potcinjavanje...a nije tacno..

Zaebano je kad su ostali slepi gluvi i nepismeni , npr niko nije kapirao sta ja radim u vojsci , do onog trenutka kad sam zbog ostavljenog saborca odbio naredjenje....e onda su skontali da su oni ti koji bi zaginuli da su ostavljeni kao sto je bio ostavljen taj moj saborac, nisam negova prijateljstvo , nego saborca...i on je to razumeo , za ostale ga je bolela kita...ali je trcao kao lud kad treba u vezi mene.......i onda su skontali svi , glupa vojska, jer su bili uplaseni u okruzenju gde bukvalno ako zaostanu , ode glava, a jos je ovaj bio namerno ostavljen...

Zato ja razumem da nije problem sto ima nekih sirovina kao sto ih vidim kad dodju na gostovanje jedinice iz Leskovca i Bojnika u BG , na koncert, ali i tamo se vidi sirovina, ne moze a da se ne ponasa nasilno , to je potpis, to sam vidoe mnogo puta....i nije preterivanje..

Problem je sto niko ne zna sta je borbena gotovost i ugled jedinice, iako iskren da budem kako pricati o ugledu u Srbiji zadnjih 50 godina...koji ugled ima ili pojam ugleda koji je u glavama..to je smesno ..ugled je pojam za sprdnju kod Srba jos od Slobe, najveceg zlocinca kojeg je Srbija ikad imala....

Svi mi obicni ljudi smo ustvari sirocici , samo sto to niko ne vidi...
Pored ovakve vlasti i prethodne i prethodne, uspostavio se mentalitet u generacijama Srba koji ce od svakog velikog potencijala napraviti sirocice.....
A samo od usrednjenog lopova ce napraviti nesto sto je odrzivo , ne i prestizno , prestizno za ostale sirotane....ali ne stvarno presticno...to se i vidi , sve kao veliki krimosi i ako se slucajno zakace sa nekim nasim gastosom, sutra ih pojede zemlja....jer cak i osrednji krimos gastos je teflon za ovu srpsku boraniju , oja cini ubistva vise nego taj krimos gastos, to sigurno i to 10x vise...ali je sve to okruzenje jajara....i stalnog dokazivanja da nije jajara a jeste, bas preko nasilja,
Vec imamo tradiciju da dva navijaca valjaju celu Srbiju u kriminalu , sad imamo jos 2 , to su 4 ili 5 navijaca koji postaju carevi svih careva u Srbiji...

Vucic je navijac, nije pravnik sigurno , nemoj da pravimo humor temu od ove....
Znaci postajemo zemlja Arkana, velje nevolje, Vucica, Andreja...bukvalno uslov za postanak da budes car je da budes navijac pre toga...pa vi racunajte da je Srbija ne znam neka ponosna zemlja, koju ebuckaju navijaci kako hoce....a ne, nego je ratnicka, pa sve imamo velike vojskovodje...

Ove ubice i kriminalci na vlasti su uspeli sve što se činilo nemoguće pa tako i da degradiraju profesiju u koju su Srbi kao nacija nekada imali najveće poverenje.

Video sam skoro neki grafit: Bolje sin pe der nego sin pandur!

Na konkursu za policijsku upravu NS gde se prima 850 budućih policajaca javilo se manje od 200 kandidata!
U Beogradu još gora situacija!

Konkurs se produžava i ukoliko se ne desi nešto nemoguće oba konkursa propadaju!

Kada poredimo ovu i 2012 godinu ( pre nego što su na vlast zajahale ove lopine ) imamo to da su se tada na jedno mesto prijavljivalo 10 kandidata a danas 0,2!

https://nova.rs/vesti/hronika/ovo-j...-na-policijske-konkurse-situacija-nikad-gora/

Ovo je sasvim razumljivo pošto naši policajci hrabro tuku žene i decu na ulicama a kriminalci im se slobodno šetaju.. Ogadili su se svima !

Zgrozila me ona slika gde neki skup, rame uz rame, obezbeđuju policija i Ćacad koja je odležala kaznu za ubistvo Tatona.. ono ladno panduri i ubice zajedno na istom zadatku.. opušteno ćaskaju
cekaj malo, ti si dokazani hvalospevac dela OSTOJE direktora kk partizan i predsednika sp drustva partizan

a ostoja je jedan od bliskih cmaroljubaca predsedniku

a ovde glumis protivnika sns kartela ?

pa ok, jasno nam je i ceda prasak je tobozp rotivnik sns kartela pa i canak, draskovic, gruhonjic...

Cekaj da vam povezem nesto sto ne vidite...

Kako u Srbiji nasilnik iskazuje ljubav?

Tako sto vredja, ponizava svoju decu , ali ako ih neko dirne, on ce da ih pobije, polomi kosti i prikaze sav repertoar svog nasilnickog ponasanja...
Nemoguce da to niste videli bar 100 puta, kod drugih , ne znam mozda i kod svog oca i majke....

Tako da nasilnistvo je debelo povezano sa svakom porom cak i ljubavi u Srbiji i mozda i balkanu....

Meni smeta tolika povezanost, ali i zene to podrzavaju , deca to vekovima trpe....tako je kako je , uvek se cuje ta prica...
Ne moze dete da shvati sta se desava koliko sam video nikako pre svoje 25 te godine, jednostavno ne moze da prihvati ili da shvati ili da razazna granice i dubinu svega...

Mnogo kasnite sa informacijama :hahaha:
Piraj starije mangupe zašto smo tetovirali tri tačke na šaci.
"Mrzim pedere, prostitutke i pandure"
Blokaderosi su u prvoj grupi sada :whistling:

Siroti ****** i prostitutke, sta su pa oni bogu zgresili da postanu tackice uz zandarme:(.

Ne znam zasto ali kada zamislim konkurs za policajca meni padne na um Nevesinje.
Zandarm iz Nevesinja, ili pak iz nekog Priboja, koji je iz sluzbe dao diferencijalne ispite na pravnom fakultetu i sada je inspektor...slaze se kao puter i dzem!
I zato - kako nam je, tako nam je!

Back