Nije on posrao policiju, samo je pokazao kakav šljam tamo radi. Izgubili si bilo kakav legitimitet da se zovu policijom i iskreno ne znam zašto im se ljudi još uvek tako obraćaju. To su saučesnici kriminalne organizacije i tako moraju biti tretirani nakon pada ovog đubreta. Svi do poslednjeg.
Nije to do policije koja trenutno radi , nego do mentaliteta naroda da gleda samo svoja posla, a to ne moze ako si deo kolegijalnog udruzenja, kakvi su policija i vojska....
A opet ne mozes ni da pravis puc, nije to resenje, i onda ljudi koji su uglavnom od rodjenja gledali totalitarizam, a ne mislim na socijalizam, nego odavno su Srbi jednoumni , totalitarni....to ima vec 2 veka sigurno...a ja mislim i 2,3 veka pre toga, a neki kazu jos od srednjeg veka...
Dakle svi misle da postoje samo dve boje, totalitarno rasciscavanje ili potcinjavanje...a nije tacno..
Zaebano je kad su ostali slepi gluvi i nepismeni , npr niko nije kapirao sta ja radim u vojsci , do onog trenutka kad sam zbog ostavljenog saborca odbio naredjenje....e onda su skontali da su oni ti koji bi zaginuli da su ostavljeni kao sto je bio ostavljen taj moj saborac, nisam negova prijateljstvo , nego saborca...i on je to razumeo , za ostale ga je bolela kita...ali je trcao kao lud kad treba u vezi mene.......i onda su skontali svi , glupa vojska, jer su bili uplaseni u okruzenju gde bukvalno ako zaostanu , ode glava, a jos je ovaj bio namerno ostavljen...
Zato ja razumem da nije problem sto ima nekih sirovina kao sto ih vidim kad dodju na gostovanje jedinice iz Leskovca i Bojnika u BG , na koncert, ali i tamo se vidi sirovina, ne moze a da se ne ponasa nasilno , to je potpis, to sam vidoe mnogo puta....i nije preterivanje..
Problem je sto niko ne zna sta je borbena gotovost i ugled jedinice, iako iskren da budem kako pricati o ugledu u Srbiji zadnjih 50 godina...koji ugled ima ili pojam ugleda koji je u glavama..to je smesno ..ugled je pojam za sprdnju kod Srba jos od Slobe, najveceg zlocinca kojeg je Srbija ikad imala....