- Poruka
- 9.215
sve u svemu bolje NE i da zakljucimo temu ,Jomini daj katanac !
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Karlito Brigante:Hajde devojke,lakse malo...Srbi su uvek dobrodosli u Srbiji,govorili ekavski ili ijekavski.One koji misle da Srbi treba da idu u Banglades,slacemo u Hrvatsku,kod njihove brace!
SANDRINAbg:hahahaha...ne uzbudjuj se...vidi se da ne mices dalje od ovog podforuma, inace bi znala s kim imas "posla"...![]()
Neki u*eru i rasteraju sve iole normalne sa "nekog" mesta, a vidim par nick-ova takvih koji se pojavise od jutros, pa...nadam se da su samo u prolazu... :smile:
ilkebgd:Upravo je takva situacija u selu u kom imam vikendicu- u Sremu.
Potpuno se razlikuje ponasanje domacih sremaca i ljudi iz Korduna, Banije,Like, Bosne... a ima nesto i slavonaca.
a Sremce mrzi bukvalno da oteraju kolica sljunka i da saspu u te rupe... na kraju su se ovi dosljaci organizovali (iako ih brojno i dalje ima daleko manje nego Sremaca) i zamesali su malo betona i sami zakrpili te rupcage sto su se otvorile...
i tako, uglavnom primera ima milion koji potvrdjuju kako se temperament razlikuje...
) To je naj vredniji deo Vojvodine, 90% zemlje je obradjeno,multi kulturalnost ogromna, uostalom naj lepše vojvođanske pesme govore o Sremu i Sremicama :wink: .........joj čoveče šta mi uradi....Sto li mi na pamet pade Ema iz Pokondirene tikve?topmodelsica:Dosaljaci, i oni kojii su se rodili u gradu ali su im mama i tata dosli u grad neposredno pre njihovog rodjenja, oni na primer uopste nemaju osecaj da zive u gradu. Samo tu zive u kuci i idu u skolu ili na posao. Nemaju orjentaciju kad se nadju u setnji ili u kupovini, ne umeju da se obuku za tu priliku kad su izasli iz kuce, a inace misle da nema potrebe da se zadrzavaju nego samo treba da obave posao za koji su dosli na brzinu i stalno se plase od toga da se ne izblamiraju, da ih neko ne vidi sta kupuju, sta rade, okrecu se usiljeno za nekim koga poznaju da vide sta on to radi ako tako nekog sretnu.... Ali to je tako kod svakog dosljaka bez izuzetka!
Biljo, udaj se za mene i istog momenta prelazim u srs.... :razz:*BILJA*:Sto li mi na pamet pade Ema iz Pokondirene tikve?
I diskusija Sex i ljubav (ovo mozda zbog nicka i odece koju "dama" ocigledno preferira, s puno "ukusa")
I
Sad cu, samo da popijem kafu, ovo mi je prva od jutros u MOJOJ kucixxxman:Biljo, udaj se za mene i istog momenta prelazim u srs.... :razz:
*BILJA*:Sto li mi na pamet pade Ema iz Pokondirene tikve?
I diskusija Sex i ljubav (ovo mozda zbog nicka i odece koju "dama" ocigledno preferira, s puno "ukusa")
I blam zbog sto reci u samo jednoj recenici a samo jedan znak interpunkcije, pa i to zapeta?
Tacke ni od korova?!
Jer, kad se neko ko je prost, nevaspitan i bezobrazan okomi na (ovom prilikom neduzne) ljude, taj ne zna za meru. Otuda, valjda, i ova maratonska recenica koja je mnogo vise rekla o atuoru, nego onima koje bezocno napade!
:wink:*BILJA*:Sad cu, samo da popijem kafu, ovo mi je prva od jutros u MOJOJ kuci![]()
Ustala u 6....samo da vidis koliko sam i vredna![]()
Znaci, strpi se malo, vidis sta dobijas ako si vec mene odabrao :razz:

Pa, i to, sto kazesSANDRINAbg:Aaaaaaaa Biljo...sta sve naprica, k'o da ce te ova razumeti, hahahah:wink:
Ako bude zatrebala (kuma) TI si prva kojoj ce pripasti ta castSANDRINAbg:Jel' ti treba kuma, a i da pofalimo malo...? :razz:
Jes'...jes'...mLogo nam je Bilja vredna...a sto pise pesme i svasta jos nesto...nikad ti kraj nje ne bi bilo dosadno...cu ti pricam i bRez karte...![]()

itd...itd...
*BILJA*:Ako bude zatrebala (kuma) TI si prva kojoj ce pripasti ta cast
E, ali imam ja i mana, sad ces da cujes, tj onaj sto me prosi ;-)
Nemam ti ja ni kapi plave krvi, volim da se vucem u starim farmerkama, kad me niko ne gleda ja malo capnem prstima a narocito kad me ti koji imaju plave krvi :wink: gledaju, pa se snebivaju...U, to obozavamitd...itd...
Pa, sad ako ovaj nije odustane...![]()
ops: :razz:

*BILJA*:Ako bude zatrebala (kuma) TI si prva kojoj ce pripasti ta cast
E, ali imam ja i mana, sad ces da cujes, tj onaj sto me prosi ;-)
Nemam ti ja ni kapi plave krvi, volim da se vucem u starim farmerkama, kad me niko ne gleda ja malo capnem prstima a narocito kad me ti koji imaju plave krvi :wink: gledaju, pa se snebivaju...U, to obozavamitd...itd...Pa, sad ako ovaj nije odustane...
![]()
SANDRINAbg:Ako je pravi muskarac , nema sad rek'o, pa porek'o...![]()
Joooj, i ja najbolje obozavam da jedem prstima...narocito kad su oko mene ti...pa, oni...znas...ops: :razz:
![]()
p.s. Oli cemo svadbu bRez pribora...al' bi to bio fazon...a i trubaci...jedva cekam... :razz:![]()

OliSANDRINAbg:Ako je pravi muskarac , nema sad rek'o, pa porek'o...![]()
Joooj, i ja najbolje obozavam da jedem prstima...narocito kad su oko mene ti...pa, oni...znas...ops: :razz:
![]()
p.s. Oli cemo svadbu bRez pribora...al' bi to bio fazon...a i trubaci...jedva cekam... :razz:![]()

;-)Registra:Molim da se ne prepisuje.
ops:A, ne!SANDRINAbg:E, da Biljo...nemo' da ti tvoji partijski prave problem mom Ademu...mis'im, na svadbi...sredi to brzinski...![]()
:rolleyes:![]()

*BILJA*:Oli![]()
BRez pribora, nekoliko serpi,pa astara Miko :wink:
A onda na sto (dozvoljavamo i pod sto) pa da vidish
Sto bi rekla Ironova Stoja- ma kakva Evropa, na svetu nema to;-)
ops: 

Sljokice obavezne, suknja...ovaj....SANDRINAbg:'ebo Jevropu...daj trubaci i na Astal... :razz:![]()
![]()
Odo' do grada da si kupim minjak sa sve sljokice...ima da imas najmoderniju kumu u Sabac i okolinu...ops:
![]()
ops:*BILJA*:Sljokice obavezne, suknja...ovaj....ops:
:razz:biljo ,ides malo da*BILJA*:Sandrina, ovaj, kanda pobeze :?![]()
Nego, odoh i ja da se malo bucnem u Savu (neka se neki ne nadaju, vraticu se) pa da vidimo sta cemo sa potencijalno-odbeglim i eventualno mogucim djuvegijom![]()
Pozdravljam te, kao i nasu dragu Banjalucanku i svu bracu i sestre u Republici Srpskoj!
Cao![]()