Bavim se andjelima sadasnjosti.Sto brate? Setis se lepo kako se nije dala a ipak se dala.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bavim se andjelima sadasnjosti.Sto brate? Setis se lepo kako se nije dala a ipak se dala.
Leto je i zelim da se svi zaljube u mene, a ja da se ne dam.
Ina jedna Andjelija, jooj, Andjelija sutrasnjosti.Bavim se andjelima sadasnjosti.
hocuNeraspakovana? Udaj se za mene![]()

Dobro je, uplašio sam se da će biti nešto od Seke Aleksićvec sam izabrala i pesmu za nas prvi ples
to mozda posle 3 rakijeDobro je, uplašio sam se da će biti nešto od Seke Aleksić![]()

Čuj trito mozda posle 3 rakije![]()
Ekstra, ja posle 3 već izvodim striptizto mozda posle 3 rakije![]()
Bogami, ja sa 105 kg ne znam kako bih podneo 3dlJa se držim do 3 deci

It runs in the (medical) familyDobro, ja pijem pelin
Lekari uglavnom preferiraju medicinske sestre, pod uslovom da mogu da popiju više od njih.It runs in the (medical) family
Naime, cula sam da dosta lekara preferira pelinkovac
HahahhahhaLekari uglavnom preferiraju medicinske sestre, pod uslovom da mogu da popiju više od njih.
Pa i ovaj ludaj je jednu ok probusio a drugu preduboko.Meni se do litre tresu ruke.
Posle se stabilizujem.
Nije samo urbano, dešava se i u ruralnim sredinama.Msm urbana legenda, ali ok, smesno je![]()
Zašto bi muškarci uopšte bušili bradavice?Pa i ovaj ludaj je jednu ok probusio a drugu preduboko.
Rekla sam mu da nije normalan, izvadio je tu drugu