gost 361414
Elita
- Poruka
- 18.153
Kad su zezalice.To hvali i jery su dobre zezalice.
Kad nisu onda neka pozdravi hvamiliju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad su zezalice.To hvali i jery su dobre zezalice.
Bravo.Ma jok.
Svaka je bila moj izbor. Pljunem nju - pljunem sebe.
Doduše 2 izbora i nije mnogo.
Ja sam toliko zagovnao izgleda, da nema tog zla zbog kojeg bi se javile.ma dajte, realno, bivsi se javljaju samo kad im u trenutnoj vezi ili braku nesto podje po zlu
blago njegovoj gospodji, verujem da je odusevljenaAham i kćer mu se zove kao ja![]()

Na tviteru je bila tema o bivsem koji je kcer nazvao po toj devojci koja je otvorila taj tred.Aham i kćer mu se zove kao ja![]()

Nisam videla da to neko ozbiljno pise.Kad su zezalice.
Kad nisu onda neka pozdravi hvamiliju.

vrlo verovatnoJa sam toliko zagovnao izgleda, da nema tog zla zbog kojeg bi se javile.

Na vreme si pobegla.Nisam videla da to neko ozbiljno pise.![]()
![]()
Mojih vecina bivsih je udato za neke ljubomorne alfa tipove jbt. Pozelim da im se javim, da vidim kako su, sta rade. Al jbt neka, da im pravim problem.
Ma ok je to. Ali imas proslost. Ja to ne da pruzam u smislu prostora, nego podrzavam. Emotivno cudo, to je. Jer, bez obzira na sve, ostanes prijatelj s tim osobama. Padnu mi na pamet. Jesu li ok jbt. Jel sve u redu.
Takva sam.
Sta cu.
Mrsh od mog muskarca!
Lepo je to. Stvarno.Ma ok je to. Ali imas proslost. Ja to ne da pruzam u smislu prostora, nego podrzavam. Emotivno cudo, to je. Jer, bez obzira na sve, ostanes prijatelj s tim osobama. Padnu mi na pamet. Jesu li ok jbt. Jel sve u redu.
I lepo izgradis sve to u glavi. Bivsi je negde na Bahamima vozi bmw, a ovamo u reali bivsi visi na litici, drzeci se jednom rukom. Al tebi super i to je to.Lepo je to. Stvarno.
Ja samo pomislim da je bivsi sigurno super i to je to.
Nemoj tako o mom poslodavcu.Izlazim sad iz tramvaja i do stana moram da prodjem pored Admirala.
Da vidite vi te poglede i ta dobacivanja, da u zemlju propadnes.
Ali bukvalno ako zena ima los dan i nesigurna je treba samo ispred kladionice da prodje.Kakvi tamo likovi obitavaju…
To je retkost. Mislim, tako katastroficno.I lepo izgradis sve to u glavi. Bivsi je negde na Bahamima vozi bmw, a ovamo u reali bivsi visi na litici, drzeci se jednom rukom. Al tebi super i to je to.
Nije takav tip.Poslodavac verovatno nije problem, ali neki ljudi koji tamo idu su stvarno da se postidis.Nemoj tako o mom poslodavcu.
Živeo Graf! : ))Poslodavac verovatno nije problem, ali neki ljudi koji tamo idu su stvarno da se postidis.