Dosadni bivši

Kad postane bivši, slobodan je ko sasvim.
Prva se ne bih javila, makar crkla
To su ti svezi raskidi… :)

Meni je moj bivsi bas drag. Odrasla sam uz njega. I nisam zaboravila koliko je bio uz mene kada mi je to bilo potrebno. A i kada nije.
Bili smo mnogo dobar tim. :)
A kraj je retko kada lep. Nekad mora i da boli. Ali to nije nista u poredjenju sa tim koliko nam je bilo lepo.

Samo sto ne osecam potrebu da sa njim razgovaram. Kao da se sve dogodilo u nekom proslom zivotu. Daleko.

Moguce.
Ja sam srčana.
Planem
Ali se posle i ohladim pa i razmisljam normalnije

Neke veze su „normalne“, a neke zaista toksicne i traumaticne i ne moze o svakom bivsem da se prica pozitivno, jer to jednostavno ne bi bila istina.
Ima u tome i dosta sujete, kao, vidi kakva sam ja ljudina o bivsima samo najbolje pricam. Ali ima muskaraca i zena koje prodju kroz vrlo ruznu vezu i jos ruzniji kraj. Jos samo treba da im se namece da budu politicki korektni.

Većina mojih bivših,dok su bile sa mnom,govorile su da im život bez mene nema smisla i da sam im ja sve u životu.
Sada su širom sveta,srećno udate,uspešne žene.
Kontam da im je krenulo,tek kad su ostale bez mene.
Ma to im je skoro svima uzrecica samo da bi izvukle lovu od partnera. Slicna iskustva i ja imam sa zenama.

Мени су бивши потпуно страни као мушкарци, а блиски као бића. Осим једног, који није ништа ваљао, али шта ћу, ваља дете :)
Не знам јесам ли ја луда или се то и другима дешава, али ја њих не могу да замислим голе, рецимо :lol: Знам да смо били заједно, али као филм који сам гледала. Сада су ми тотално асексуални ма колико тада страст била јака.
Таква сам, када нешто прође- прошло је.

Мени су бивши потпуно страни као мушкарци, а блиски као бића. Осим једног, који није ништа ваљао, али шта ћу, ваља дете :)
Не знам јесам ли ја луда или се то и другима дешава, али ја њих не могу да замислим голе, рецимо :lol: Знам да смо били заједно, али као филм који сам гледала. Сада су ми тотално асексуални ма колико тада страст била јака.
Таква сам, када нешто прође- прошло је.
Ni ja se ne mogu zamisliti sa bivsim.
Bas si to dobro rekla - kao neko aseksualno bice. Tako isto gledam i na decka mojih drugarica.

Ovo sad zvuci kao da sve dele jednog decka. :) :)

Meni ti raskidi/rastanci bas tesko padaju. Al istrpim, ide zivot. Jao secam se jednog misa, taman se zaljubismo i na put preko bare, jutro, ja se okrecem i vidim je na prozoru. Ajoooj. Sto je najgore ne place nego se tuzno smeska. Ma hebi se.. Do pre pola sata smo bili zagrljeni u krevetu.
Hebala vas tema. Daj neki sado mazo.

Tako je bre,vadi bičeve i gumene čizme

Meni ti raskidi/rastanci bas tesko padaju. Al istrpim, ide zivot. Jao secam se jednog misa, taman se zaljubismo i na put preko bare, jutro, ja se okrecem i vidim je na prozoru. Ajoooj. Sto je najgore ne place nego se tuzno smeska. Ma hebi se.. Do pre pola sata smo bili zagrljeni u krevetu.
Hebala vas tema. Daj neki sado mazo.
Kad se lepo rastane onda je cak najteze i najbolnije.

Hajde ti neki sado mazo, a ja cu da pravim vocnu salatu, a posle i tiramisu.

Nemam dosadne bivše, niti ja dosađujem ikom.
Pokušao sam da zadržim prijateljski odnose par puta, ali nikada nisam uspeo.
Bude mi, nekako, površno?
Stepenik u nazad. Znali smo kako ko diše, a sada smo na "kako si" ? Na "kako si" ne odgovaram ljudima sa kojima nisam blizak. Ili odgovaram, sa "evo". I onda se stvara jaz, sve iako se to ne želi...

Kad se lepo rastane onda je cak najteze i najbolnije.

Hajde ti neki sado mazo, a ja cu da pravim vocnu salatu, a posle i tiramisu.
Najgori su lepi rastanci gde se volite ali vas jednostavno zivot rastavi. Znas kad si s nekim i odnosi vam se nizu u krugovima. Kao slojevi, povezani. Jedan sloj emocija, preko njega sledeci, sve kruzno, kao ples. A momenti samo popunjavaju.

Back