Sebastian6
Iskusan
- Poruka
- 6.240
Ili kad slupaju auto, kao sto je to slucaj kod mene. Pa im ja popravljam za dzabema dajte, realno, bivsi se javljaju samo kad im u trenutnoj vezi ili braku nesto podje po zlu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ili kad slupaju auto, kao sto je to slucaj kod mene. Pa im ja popravljam za dzabema dajte, realno, bivsi se javljaju samo kad im u trenutnoj vezi ili braku nesto podje po zlu

To su ti svezi raskidi…Kad postane bivši, slobodan je ko sasvim.
Prva se ne bih javila, makar crkla

Moguce.
Ja sam srčana.
Planem
Ali se posle i ohladim pa i razmisljam normalnije
E prcKad postane bivši, slobodan je ko sasvim.
Prva se ne bih javila, makar crkla
Ma to im je skoro svima uzrecica samo da bi izvukle lovu od partnera. Slicna iskustva i ja imam sa zenama.Većina mojih bivših,dok su bile sa mnom,govorile su da im život bez mene nema smisla i da sam im ja sve u životu.
Sada su širom sveta,srećno udate,uspešne žene.
Kontam da im je krenulo,tek kad su ostale bez mene.
Samo to?Nisam, ja sam ti vise hladniji, zelim da zivis i da patis, smrt je laka. Zelim mucis, burn burn i onda je pozovem telefonom.
E cao, samo sam hteo da cujem kako si.

I bre Bambikana.Samo to?![]()
Mene cak obavesti kada je tacno imao sex sa novom devojkom. Kao nonshalantno.![]()
Ali to nije sve!
Ima i nastavak.
Znas kako super tip.![]()
![]()

Знам да смо били заједно, али као филм који сам гледала. Сада су ми тотално асексуални ма колико тада страст била јака.Pa sta cu.I bre Bambikana.

Ni ja se ne mogu zamisliti sa bivsim.Мени су бивши потпуно страни као мушкарци, а блиски као бића. Осим једног, који није ништа ваљао, али шта ћу, ваља дете
Не знам јесам ли ја луда или се то и другима дешава, али ја њих не могу да замислим голе, рецимоЗнам да смо били заједно, али као филм који сам гледала. Сада су ми тотално асексуални ма колико тада страст била јака.
Таква сам, када нешто прође- прошло је.

Meni ti raskidi/rastanci bas tesko padaju. Al istrpim, ide zivot. Jao secam se jednog misa, taman se zaljubismo i na put preko bare, jutro, ja se okrecem i vidim je na prozoru. Ajoooj. Sto je najgore ne place nego se tuzno smeska. Ma hebi se.. Do pre pola sata smo bili zagrljeni u krevetu.
Hebala vas tema. Daj neki sado mazo.
Kad se lepo rastane onda je cak najteze i najbolnije.Meni ti raskidi/rastanci bas tesko padaju. Al istrpim, ide zivot. Jao secam se jednog misa, taman se zaljubismo i na put preko bare, jutro, ja se okrecem i vidim je na prozoru. Ajoooj. Sto je najgore ne place nego se tuzno smeska. Ma hebi se.. Do pre pola sata smo bili zagrljeni u krevetu.
Hebala vas tema. Daj neki sado mazo.
Al gumene cizme hah. E dobra ideja. Iduci session...Tako je bre,vadi bičeve i gumene čizme
Najgori su lepi rastanci gde se volite ali vas jednostavno zivot rastavi. Znas kad si s nekim i odnosi vam se nizu u krugovima. Kao slojevi, povezani. Jedan sloj emocija, preko njega sledeci, sve kruzno, kao ples. A momenti samo popunjavaju.Kad se lepo rastane onda je cak najteze i najbolnije.
Hajde ti neki sado mazo, a ja cu da pravim vocnu salatu, a posle i tiramisu.
Neraspakovana? Udaj se za meneinace, nemam bivse ja sam svetica![]()