Dosadni bivši

Ne vidjam ih.
Pre par godina na zimovanju srela sam jednog, covek mi prisao da se pozdravi a ja u momentu nikako da se setim ko je on.
Bas bezveze, mozda je pomislio da glumim da ga ne poznajem a stvarno su mi i lik i ime bili izbrisani iz memorije.
Ахахахаа... другарица на паркингу срела колегу са факса. И Бог зна како се испричали они, како су се супер дружили, сјајна екипа била, ето она је тада била са Миланом.
А он- па ја сам Милан.
:rotf:

Cuh pesmu setih se jedne bivse milene, koja se zaposlila u kaficu do moje zgrade posle par godina raskida i nista tako smeskala se uvek ,samo se pogledima pozdravljasmo,nesto nekad dobacimo,smor malo a,jeste imali takve susrete s bivsima?
Ovo ona treš narodnjačka muzika što puštaju na seljačkim svadbama i ispraćajima...
Jedini razlog što mrzim da idem na bilo kakve svadbe je što mahom dominira taj šit od muzike.

Inače od svih tih švalerskih pesama najjača mi je bila ova stalkerska himna :sad2:

Ovo ona treš narodnjačka muzika što puštaju na seljačkim svadbama i ispraćajima...
Jedini razlog što mrzim da idem na bilo kakve svadbe je što mahom dominira taj šit od muzike.

Inače od svih tih švalerskih pesama najjača mi je bila ova stalkerska himna :sad2:

Mozda ti deluje prosta ali za tu muziku moras da sazris i ja sam je isto pljuvao pustao house koji me vise ne zanima

jedna Danijela mi se redovno javi, nasmesi se u prolazu...imala neke kvarne zube, pa mi je to smetalo kada smo bili u vezi...ja hteo da joj sredim zube, da mi bude lepa, ali se raskantasmo...sada je ostarela, ne lici mi na onu Danijelu, ima krezave zube, pola zuba nema...muz je redovno bije, nekada kada dodje iz kladionice, a nekada kada je lose volje...njena sestra Tanja, jednom se videsmo svi skupa na pijaci, rece...e Zlajo, ti mojoj Danijeli da popravljas zube, a ovaj klosar joj izbio i ove dobre zube...sta da se radi, takav je zivot

Ахахахаа... другарица на паркингу срела колегу са факса. И Бог зна како се испричали они, како су се супер дружили, сјајна екипа била, ето она је тада била са Миланом.
А он- па ја сам Милан.
:rotf:
E a bezveze stvarno, zamisli pridjes bivsem decku i on te gleda bledo kao - ko si pa ti..
Ja sam ga se odmah setila, ciim se okrenuo i otisao… a bili u istom hotelu i sretali smo se cesto ali nije mi se pruzila prilika da mu se izvinim i kazem da mi je drago sto smo se sreli posle 18 godina… Stalno setkao cerku tamo amo, ja sa decom takodje.. onda se sreli u liftu mm. i ja, on i njegova z. Smesno… hahaha

Tako da Bane, ako te ima ovde i ako se prepoznas javi se… :*

Tu se ponapijaju ove "deveruse" pa bude stipkanja, ali da dodjes do toga, moras da prodjes bratiju pijanu, grljenje, ljubljene 3x jos jednom za svaki slucaj i penjanje na sto sa zastavom. I sve to uz domaci rege dab step. Tan tan rke koke tan tan nek ide zivot rke koke.

Tu se ponapijaju ove "deveruse" pa bude stipkanja, ali da dodjes do toga, moras da prodjes bratiju pijanu, grljenje, ljubljene 3x jos jednom za svaki slucaj i penjanje na sto sa zastavom. I sve to uz domaci rege dab step. Tan tan rke koke tan tan nek ide zivot rke koke.
Mada u suštini to važi najviše za seljačke svadbe
Na finim beogradskim svadbama to je drugačije, mnogo finije, mada i oni znaju da zaseru poprilično da dovedu trubače ili tako nešto.:zelenko:

Mada u suštini to važi najviše za seljačke svadbe
Na finim beogradskim svadbama to je drugačije, mnogo finije, mada i oni znaju da zaseru poprilično da dovedu trubače ili tako nešto.:zelenko:
Nisam bio na finim beogradskim svadbama. Moracu da odem jednom. Mora da je uz Dunav, na splavu, riba, pa se posalje balon u vzaduh s imenima, lateice po reci, pa je upoznas tu i odvede te kuci, kaze: radi mi sta hoces, zelim da placem od boli i srece u isto vreme.

Back