- Poruka
- 9.445
Ево шта је на тој теми, онако пророчки, написао C0NSIGLIERI....

Putin kad vam bude dolazio, budite sigurni da ce pola Vlade i Skupstine Srbije da vam pobegne iz zemlje i to sa kartom u jednom pravcu.![]()
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Putin kad vam bude dolazio, budite sigurni da ce pola Vlade i Skupstine Srbije da vam pobegne iz zemlje i to sa kartom u jednom pravcu.![]()
![]()
Au majka mu staraEvo, moze zatvor Guantanamo cedo USA demokratije i ljudskijeh prava
![]()
Признајем да ми уопште није јасно ко (и зашто) мрзи Русе? Та мржња је толико ирационална и слепа, да западњаци од ње не виде праву опасност.
За Србе је сасвим природно да воле Русе, а они који на овој теми "пљуцкају" и нису Срби.
pa jedino sad i smeju da dizu glas protiv cara jer je daleko
beskichmenjaci ko i lider im i cela zuta bezvredna ideologija
videcesh kako ce se zavuci u rupe kad dodje od straha i strepnje
i nece smeti ni da pisnu
mishevi
Нека је добродошао наш Премијер Путин. Ваља организовати и масу народа која би нашег великог Вођу дочекала.
Живела Русија !
Meni niko u porodici nije bio crven, a nisam ni ja zuta. Vi koji delite Srbe i koji se klanjate bilo Rusiji bilo Americi ste izdajnici i neprijatelji.![]()
Против Путина, све јаче подижу глас сами Руси, јер им је земља у катастофалној ситуацији. То не значи да су ти људи за западне вредности, већ напротив И против запада и против Путинове јалове пљачкаше камариле.
Желим добродошлицу председнику владе пријатељске земље Путину!Надам се да долчази да заврће уши овим нашим издајничким политичарима.
evo, ja sam napravio vatromet u putinovu chast, i o5 cu
al, ja bi napravio vatromet i kad bi engleska kraljica dolazila, jesam li ja onda izdajnik?
za bajdena ipak ne bih, on je sitna riba naspram bacushke il lejdi s ostrva
СВИМ СВОЙИМ БРАТОМ И СЕСТРАМ СРБОМ И РУСОМ И ОСТАЛИМ ПРАВОСЛАВНИМ СЛОВѢНОМ!
НАЙЛѢПША РУСКА ПЕСМА!
Катюша, за добродошлицу прѣдседнику и брату Путину.
Против Путина, све јаче подижу глас сами Руси, јер им је земља у катастофалној ситуацији. То не значи да су ти људи за западне вредности, већ напротив И против запада и против Путинове јалове пљачкаше камариле.
ochekujem da boris dobije specijalan depraska tretman kad car dodje u inspekciju...i da vrati olovku
Тачно тако. Од Газеле па надаље, све је било заустављено.Медведев кад је долазио, народ би изашао у буљуцима, али све су блокирали и практично су укинули кретање по граду.![]()
Tako je brate, ovako radi veliki Vladimir:R
Yebe me SEKA.....
Zato -štednja,bato !!!
Ruski model ponašanja.
Što će im pun avion pojedinaca,
a imaju "velikog Vladimira"........
Štednja,bato štednja .....!
SEKU "tresemo" i uši zavrćemo.....!!!
Aj,se istrošim za jedan,a od sutra 'leb i mast !!!
ochekujem da boris dobije specijalan depraska tretman kad car dodje u inspekciju...i da vrati olovku
Желим добродошлицу председнику владе пријатељске земље Путину!Надам се да долчази да заврће уши овим нашим издајничким политичарима.
Vi iz nevladinog sektora imate zajednickog neprijatelja u Putinu.
Verovatno ce i Brankica uskoro da insajderira i Putina,
ako joj u medjuvremenu ne daju drugi zadatak.
Obozavati bilo kog politicara, pogotovu stranog, je van pameti.![]()