Милунка Савић
Buduća legenda
- Poruka
- 35.890
А то баш има везе с Путином, и његовом посетом...Pa pocinju strajkovi, pocinju da se otkrivaju afere, sve ce to narod podstaknuti na bunt, skupoce.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
А то баш има везе с Путином, и његовом посетом...Pa pocinju strajkovi, pocinju da se otkrivaju afere, sve ce to narod podstaknuti na bunt, skupoce.
А то баш има везе с Путином, и његовом посетом...
![]()
Путин треба да дође 23. марта ... дан пред годишњицу бомбардовања нато зликоваца. Симболично.
Затвориће улице, неће дозволити да народ изађе и дочека свог брата, а и да не види колику подршку има у Србији.
Али, ОН зна.
неки коментари:
Долази да заврне уши ДОС-манлијама да спречи улазак Србије у НАТО , да нас дозове памети док не буде касно, иначе ће ће последице бити катастрофалне по Србију.
Зна Путин боље од нас све шта се овде дешава. И ко је ко, и ко се окренуо против Русије, и ко је издао, и ко је издан, и ко шени и пузи пред онима који су нас бомбардовали, и ко им пркоси и стоји им као кост у грлу, и ко је спреман да изда српског хероја Ђенерала Младића кога сами Руси упоређују са Маршалом Жуковим. Све зна, и даће Бог да у Србију заиста дође у марту... Јер нама треба неко пред ким зликовци амерички (и њихови најамници овде) дрхте од страха ... неко кога се толико плаше да га изједначавају са ђаволом:
Fox News сравнил Путина с дьяволом ("Fox News", США)
http://inosmi.ru/russia/20110214/166501191.html
цео текст и видео снимак
Поручујеш Путину да не долази?Pa nema,zato i kazem, nije vreme za posete, vreme je za bunt.
Putin u Beogradu sredinom marta
Izvor: Tanjug
Beograd -- Premijer Rusije Vladimir Putin posetiće Srbiju sredinom marta, saznaje se u izvorima bliskim Vladi Srbije.
Informaciju da će predsednik ruske Vlade doći u Beograd "u dogledno vreme" potvrđena je i u Ambasadi Rusije u Beogradu.
Kako je rečeno, u toku su dogovori sa srpskom stranom i u narednih nekoliko nedelja biće poznato kada će ta poseta biti realizovana.
Putin je poslednji put posetio Beograd kao predsednik Rusije 2001. godine. Sadašnji ruski predsednik Dmitrij Medvedev boravio je u Srbiji oktobra 2009. godine.
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2011&mm=02&dd=18&nav_category=11&nav_id=493750
Поручујеш Путину да не долази?
А, он ће баш да те послуша?![]()
Врло занимљива теза.Pa bas to i kazem, nase vlasti su ga zvale da nam zamazu oci jer dolazi Putin, da ne mozemo na miru da se skoncentrisemo na bunt.
A sta mislis kad dodje Putin ovi nasi smradovi ce da blokiraju totalno zivot u gradu ,da ljudi ne bi mogli da pozdrave najveceg coveka danasnjice.
Проучи мало боље историју Србије у протекла два века, па ћеш сазнати да не постоји никакво вечно пријатељство и братство, већ да је све то итекако зависило од тренутних интереса Русије, као велике силе, која, некад има интересе које се поклапају са српским, а некад нема.Позивам све Србе, који физички могу доћи у Београд, да дођу и искажу добродошлицу Великом Владимиру Путину и вечно пријатељство Великој Братској Русији, и да искажу Братство својој браћи - Великом Руском Народу !
ЈА ЋУ БИТИ У НАРОДУ КОЈИ ЋЕ СРЦЕМ ДОЧЕКАТИ ВЕЛИКОГ ВЛАДИМИРА ПУТИНА.
Путин треба да дође 23. марта ... дан пред годишњицу бомбардовања нато зликоваца. Симболично.
Затвориће улице, неће дозволити да народ изађе и дочека свог брата, а и да не види колику подршку има у Србији.
цео текст и видео снимак
Ovo mi deluje kao neka podrska Tomi...
Najzanimljivije ce biti ako se on i sastane sa Tomom npr...
Ili je jednosavno dosao da vidi druga, Kostunicu...
Мислим да ће тражити од Томе и Коштунице да формирају заједнички блок, а и вероватно се и састати са обојицом...е сад да ли ће се тај сусрет моћи протумачити као подршка, видећемо...Najverovatniej pdorška Tomi.
Позивам све Србе, који физички могу доћи у Београд, да дођу и искажу добродошлицу Великом Владимиру Путину и вечно пријатељство Великој Братској Русији, и да искажу Братство својој браћи - Великом Руском Народу !
ЈА ЋУ БИТИ У НАРОДУ КОЈИ ЋЕ СРЦЕМ ДОЧЕКАТИ ВЕЛИКОГ ВЛАДИМИРА ПУТИНА.
To je iz preventivnih razloga , masturbiranje i javno pokazivanje golog dupeta se smatra remecenjem javnog reda i mira ,pa bi prekrsajni sudovi bili premali da prime i procesuiraju gomile Rusofila -izgrednika , a i nije red da se obrukamo pred visokim gostom . Mani ga u qurac , bolje da zatvore za svaki slučaj,a obozavaci Putina da obavljaju polne radnje ispred televizora , u moiru i prvatnosti doma svog . .
Pa tako nesto , kada bih bio toliko fasciniran njima sigurno bi to iskazivao u kuci da me niko ne vidi, isto ko i za Putina , mislim nije vam ovo vise Titino i Breznjevovo vreme da izlazite na ulicame i masete zastavama kada dodje neki nesvrstani (ili svrstani) topli brat iz belog sveta .Мислиш као ти кад угледаш Обаму, или Хилари?![]()
Па ево и бајден је долазио, а у национално оријентисаној Србији је свега 200 људи протествовало.To je iz preventivnih razloga , masturbiranje i javno pokazivanje golog dupeta se smatra remecenjem javnog reda i mira ,pa bi prekrsajni sudovi bili premali da prime i procesuiraju gomile Rusofila -izgrednika , a i nije red da se obrukamo pred visokim gostom . Mani ga u qurac , bolje da zatvore za svaki slučaj,a obozavaci Putina da obavljaju polne radnje ispred televizora , u moiru i prvatnosti doma svog . .
Naravno da nije problem da dodje Putin , on je jedan od najmocnijih ljudi u svetu danas i za Srbiju je dobra stvar sto dolazi , kao i taj Bajden , al kao sto rekoh za te doceke i manifestacijeПа ево и бајден је долазио, а у национално оријентисаној Србији је свега 200 људи протествовало.
У чему је проблем да дође Путин, човек бар није имао онакве изјаве као зликовац Бајден.
И још нешто, знам и да је посета тог зликовца Бајдена неминовност јер смо под тихом семи-окупацијом али онда се поставља питање зашто не би Путин дошао ?
To su sada ozbiljni ljudi , nemaju oni vremena za masovno paradno dupeuvlacenje i sletove u stilu Kim Il Sunga po ulicama , osim ako necemo da imitiramo Siptare ,mada oni imaju i debelog razloga da ljube americke bulje i da im urlicu i grokcu po ulicama ,al sve jedno je degutantno .mislim nije vam ovo vise Titino i Breznjevovo vreme da izlazite na ulicame i masete zastavama kada dodje neki nesvrstani (ili svrstani) topli brat iz belog sveta .
Pa tako nesto , kada bih bio toliko fasciniran njima sigurno bi to iskazivao u kuci da me niko ne vidi, isto ko i za Putina , mislim nije vam ovo vise Titino i Breznjevovo vreme da izlazite na ulicame i masete zastavama kada dodje neki nesvrstani (ili svrstani) topli brat iz belog sveta .
Aко је тај датум тачан, избор је прави, као и порука која се из тога може извући.![]()