pikax
Buduća legenda
- Poruka
- 38.181
Eto..WW ti je sve lepo napisala.
ako smem i ja da se potpisem ...
ako smem i ja da se potpisem ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
WithdrawnWater:Aco, 'oces da ti kazem sta se desilo (hipoteticki)? Desilo se da se u toj sali zateko neki specijalizan koji tu uci jer mu je to ordinacija od tate/brata/strica. Ili neki mamlaz koji nije fakultet doucio nego je diplomu dobio na ime tate/brata/strica, ista stvar. Ucinila mu se to benigna i bezopasna intervencija a on nadobudan i sa prevelikim Egom, pomislio 'Ma sta je to, macji kasalj, pa svaka budala to moze, to sam radio jos na fakultetu!". Obuko hirusku uniformu, sto mu dade moc da se oseca velikim i bitnim (a u zivotu je verovatno iskompleksirani klinac bez trunke uvid au svoje neznanje).. Onda je krenuo da brlja po necijoj nozi i - zabrljao (naravski). Kad je dosao pravi doktor, popravke vise nije bilo. A onda kada je pacijentkinja umrla, svi su cutali, jer im je rod blizi od struke. Eto tako je to mozeda bilo. I zato cuti i ne kenyaj vise. Ne blati struku zbog toga sto imas lose licne uzore, losa licna iskustva i losu sopstvenu uspesnost. Sa takvih fakulteta koje smo svi zajedno pohadjali, izasli su najveci propaliteti ili najbrilijantniji strucnjaci - i jedni i drugi su ucili isto (bespotrebno) gradivo. Gradivo je isto, da je dobro nije, ali sistem je za sve isti - kakvi ce strucnjaci iz njega izaci ne zavisi iskljucivo od sistema nego od LICNE ODGOVORNOSTI pojedinca. I zato ne lupetaj vise!
Pjer_Nis:Izgleda da nije bas tako bilo, slucajno moj odlican prijatelj poznaje te ljude, poznavao je i nesrecnu devojku. On kaze da je doktor koji je operisao njihov kucni prijatelj, i da je ona insistirala da je on operise, jer je bolelo.
Ali, ok, desi se komplikacija, zar posle, kada je dosla u ruke drzavnog sistema, nije moglo da se uradi nesto da se spasi zivot. Kakve sve povrede se desavaju i u ratovima, ljudi se zbrinjavaju pod nemogucim okolnostima, pod vatrom, bez ikakvih higijenskih uslova, pa prezive.
Ja sam laik za medicinu, ali mi je ovo stvarno neshvatljiv crni scenario.
blpd_girl:evo jednog primera: nazovem ja letos hitnu pomoć da im kažem da mi je jako muka i da mi se vrti u glavi, a čovek mi ne dopuštajući ni da završim, odmah nakon mog "meni je jako muka", kaže:"svima nam je muka" i prekine vezu.
WithdrawnWater:Aco, je l' hoces da opet pocnem da ti brisem sve postove na svim temama na ovom forumu - bez citanja?! Ti se ne secas da smo jednom odvozali taj krug? Nije mi uopste tesko d aga ponovim, ako je to ono sto si odlucio. Nemoj me vise izazivati, vrlo sam ozbiljna.
CAO SVIMA, MOZE NEKO DA MI KAZE ZASTO SE NOCNO DEZURSTVO ZOVE HITNA POMOC KAD BAS NESTO I NE POHITAJU KAD IH ZOVES , MISLIM PITAM, SE PITAM SE........... [/I]
kos1970:CAO SVIMA, MOZE NEKO DA MI KAZE ZASTO SE NOCNO DEZURSTVO ZOVE HITNA POMOC KAD BAS NESTO I NE POHITAJU KAD IH ZOVES , MISLIM PITAM, SE PITAM SE........... [/I]
Pod broj jedan, velika slova su na forumu zabranjena jer se smatraju vikanjem, pa procitaj pravilnik za pocetak i smanji slova. Pod dva, nocno dezurstvo se ne zove hitna pomoc. A da li hitna pomoc pohita kad ih zoves ili ne - ako imas nekih prituzbi, evo aktuelne istrage u pomenutoj sluzbi pa prilozi svoju zalbu. Preuzmi licnu odgovornost.
blpd_girl:evo jednog primera: nazovem ja letos hitnu pomoć da im kažem da mi je jako muka i da mi se vrti u glavi, a čovek mi ne dopuštajući ni da završim, odmah nakon mog "meni je jako muka", kaže:"svima nam je muka" i prekine vezu.