dr
Poznat
- Poruka
- 9.753
Ima nas raznih ali ne treba pljuvati drzavnu sluzbu jer da nije nje bilo ni tih sto rade privatno ne bi bilo,zahvaljujuci toj drzavnoj ustanovi su stekli i iskustvo i reputaciju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
de,de,dr nemoj da se nalazis uvredjeta...bila je to doskocica na temu-ti zaista predano pomazes ljudima na forumu, pozdrav :wink:dr:Prelistaj malo teme na forumu pa ce ti se samo kasti...
Ma, sta na selu-evo i kod mene u sred centra Bgd-a u domu zdravlja stoji "molimo pacijente da povedu rachuna o lichnoj higijeni"! Strava!ielena:Gledala sam na TV-u emisiju o nekim seoskim doktorima, koji su okacili upozorenje na vratima:
"Da li ste se okupali?" ili tako nesto. Mogu misliti da ni u gradu nije mnogo bolje. Razumem mrku facu na nekima od vas.
.WithdrawnWater:...da hoce prave reforme oni bi insistirali na ju prevenciji, a ne bi pricali gluposti kako se za prevenciju (u psihijatriji konkretno) nema para, i da nikakva psihoterapija ne dolazi u obzir u javnom sektoru jer ministarstvo nema novca za takva pomodarstva - oni placaju sammo za 'bolesti', rece zamenik ministra Antic.
Ne znam da li je gore to sto nam je zdravstvo bedno pa neophodni aparati ne rade mesecima,ili to sto u bolnicama na jedan wc pada po 25-30 pacijenata ili to sto uglavnom svi bolji lekari imaju svoju tarifu,koja je zadnjih godina bas velika,ili to sto mesecno provedem sate i sate po cekaonicama a kod samih lekara po par minuta ili to sto za pogresno postavljene dijagnoze niko ne odgovara.....
Kosily,Kosily:Na zalost zadnje dve godine sam jako cesto po bolnicama i kod lekara. Moja iskustva su horor ziviNe znam da li je gore to sto nam je zdravstvo bedno pa neophodni aparati ne rade mesecima,ili to sto u bolnicama na jedan wc pada po 25-30 pacijenata ili to sto uglavnom svi bolji lekari imaju svoju tarifu,koja je zadnjih godina bas velika,ili to sto mesecno provedem sate i sate po cekaonicama a kod samih lekara po par minuta ili to sto za pogresno postavljene dijagnoze niko ne odgovara.....
Ma bolje da cutim,jer ako pocnem da vam pisem ispunicu bar 3-4 strane.
Prema tome ODMAH krenite sa zdravim nacinom zivota, i da vam slucajno nije palo na pamet da se razbolite![]()