gost 222551
Domaćin
- Poruka
- 4.779
Ne brini....Vecinu ce da seciraju u bazi BONSVIL na Kosovu, gde drze vazemaljce, i onda ce da se uvere, ali kad ih budu secirali,bice kasno....![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne brini....Vecinu ce da seciraju u bazi BONSVIL na Kosovu, gde drze vazemaljce, i onda ce da se uvere, ali kad ih budu secirali,bice kasno....![]()
Da li bi doslo do promena na globalnom nivou samim saznanjem bez bilo kakvog mesanja novih posetioca?
ko ce koga secirati, jel ljudi ljude il vanzemaljci ljude, koji ljudi ?Ne brini....Vecinu ce da seciraju u bazi BONSVIL na Kosovu, gde drze vazemaljce, i onda ce da se uvere, ali kad ih budu secirali,bice kasno
ko ce koga secirati, jel ljudi ljude il vanzemaljci ljude, koji ljudi ?
sta na Kosovu drze vanzemaljce....
pa ni je bas smesno to seciranje i vanzemaljci na Kosovu, al dobro, nego zasto nam strsnjen neodgovori malo detaljnije, na ona moja dva pitanja i ostalo ....., jedino ako nije naka tajna mislim ta baza i ....
pa ni je bas smesno to seciranje i vanzemaljci na Kosovu, al dobro, nego zasto nam strsnjen neodgovori malo detaljnije, na ona moja dva pitanja i ostalo ....., jedino ako nije naka tajna mislim ta baza i ....
Da baza postoji,normalno,ali ne za vanzemaljce.....
pa da ima vojna baza bonsvil na kosovu, barem sam na na netu nasao o njoj
a strsljen je tolkio detaljno odgovorio za vanzemaljce da je cak postaio sliku baze iz vazduha![]()
Zvjezdana kapija.....
Zvjezdana kapija.....
KONACNO...PRAVI ODGOVOR....PIRAMIDE,STUONHEDZER,KOSOVO,MAHU PIKCU.....ORJETIRI,ZA ZVEZDANE KAPIJE.....
sigurno vanzemaljci postaviliNISU ONI POSTAVILI
sigurno vanzemaljci postavili
sta bi Lazar, Milos, Zoran, Milenko i mnogi drugi rekli na to i na neka pricanja
}
sta mislite da li vanezmaljci imaju letelice koje mogu da se krecu i do 7500km/h i ubrzavaju 2-3 puta brze od nasih najbrzih![]()