Dođite u Srbiju

dadini tekstovi su pre svega odlicni za detekciju dezurnih placipicki i drukara na forumu
covek mu dodje nesto kao lepak za budale , cim postavi temu gorepomenute dve podgrupe se uspale i server se usija od njihovih prijava i plakanja preko trouglica
iako sami kazu da ih tekstovi doticnog ne zanimaju i ne doticu , a prijave samo lete , bas cudno kaj ne ? :mrgreen:

`ajde ne degradiraj svoj ugled hvaleci mnogo neinteligentnijeg i nepismenijeg od sebe

Ако сам ја добро упознат, теме дотичног се најчешће заврше његовим изливима беса, хистерије и чега све не. И наравно традиционалним кукањем његових пулена. Он обично поцрни и прави нове никове и нове и нове. Онда сам тражи да га трајно банују али ипак направи нови ник. Па са времена на време толико попизди да направи тему пуну перверзија и јебања шире породице која се брже боље обрише уместо да остане као светионик модерне мисли.

Ако сам ја добро упознат, теме дотичног се најчешће заврше његовим изливима беса, хистерије и чега све не. И наравно традиционалним кукањем његових пулена. Он обично поцрни и прави нове никове и нове и нове. Онда сам тражи да га трајно банују али ипак направи нови ник. Па са времена на време толико попизди да направи тему пуну перверзија и јебања шире породице која се брже боље обрише уместо да остане као светионик модерне мисли.

kolega, vrlo plasticno :mrgreen:

jes ima covek tanke zivce na forumu , a inace je dobricina za ne poverovati :mrgreen:

ПА кад не сме код куће, на улици, на послу ...
Мора негде да излије горчину ....

Али интересантно је да једна од сивих еминенција
није умела сама нешто да напише већ повукла туђ пост ...

То далеко више говори о постављачу него о писцу ...
Писац је своје рекао, коме свиђа, а коме не, није његово да мисли ....
Али "ресавца" би то већ требало да нагна на размишљање ...

Back