Kafić Dobro jutro, dobar dan, laku noć i dobrodošli vol 10

Живи сте, ускоро ћете бити и фит, а онда се враћамо на кукање, беспарица, обавезе, блаблабла...није ни тако лоше, веруј ми, увек има горе.

Tačno tako. Treba da kažem hvala Bogu kako smo prošli ipak.
Još malo Lady izdrži i uskoro će običan život da se vrati.
Samo sam izlomljena od svega, a morala sam da radim, a potreban je i meni odmor. Nije ni čudo kakav mi je ciklus s obzirom da sam jako pogubila živce i spala s nogu.

Dobro veče devojke
Radila sam duže da završim neke cene za ponedeljak, pošto ću ići do kancelarije, a u utorak sam na odmoru, do kad je rok, pa ne bih mogla da stignem.
Uzela sam jedan dan od odmora da završim neke obaveze i napravim malo predah.
Stomak me i dalje boli, nisam otišla po naproksen, ako mi sutra ne bude bolje, uzeću ga.
Sad sam pojela mlevenu plazmu s mlekom i pomorandžu, malo povratila snagu. Ležim od 6 sati i sve me boli, strašno sam iscrpljena.
Teši me bar što je vikend.
I obradovala sam se danas onome što sam čekala u firmi, ne mogu da pričam šta je. Nije ne znam šta, ali nije ni da nije.
Takođe ću dobiti jedan mali paket proizvoda od firme, to daju svima koji su imali kovid.
Ćerka se odmah javila po pitanju ove vesti, što jelte ne čudi.
Samo se molim Bogu da me prestanu bolovi i prođe ovaj ciklus.
Ali sve u svemu, uspešan dan, treba gledati i pozitivne stvari.

jaaaa.. dobro vece...nemam cikluse nit bolove genitalnog tipa al imam secanja..pre skoro godinu dana ja sam ovde napisao da cu prvi da primim vakcinu protiv Kovida..evo prosla godina ja nisam jos primio tu famoznu vakcinu..Mogo sam nije da nisam mogo..nego eto nemar..kod nas u RSM vakcina ima samo ako ih sanjas a da odem do Beograda nije mi se dalo jer sam specifik..slucaj..Mnogi su Makedonci trknuli do Vranja, Nisa i Beograda i vakcinisali se..Hvala Srbima..Ja cu kad mi moja doktorica kardiolog potvrdi koju da uzmem..ona zasad nije dala potvrdu..Ne da ce me njena potvrda spasiti ako se ne cuvam sam..nego primetim puno ljudi umire a neki se jos zanose teorijom zavere.. to.. sad sam procitao ovo iznad..da u jelu je spas a ja jeo ne jeo 78 pa to tije..

Ни ја. Све може да буде а не мора да значи.

Pa to
Svaki slučaj za sebe. Moja koleginica je imala sve simptome, izgubila miris i ukus povrh svega, i tri puta negativna. Ja bez simptoma pozitivna. Test može da kaže šta hoćeš. Nikakvog pravila, nikakve logike. Bože oprosti napravili su od života lutriju, pa se samo pomoli Bogu. Ne znam šta bih više rekla. Ja sam ubeđena da je 80 % i više građana preležalo, a neki i po više puta.

I tako, eto ne znam.
Ja sam se bavila u životu prirodnim naukama, i potpuno mi je nelogično sve ovo što se dešava. Moje mišljenje je da se neko bavio biološkim oružjem, ali da je poduhvat bio neuspešan tj nije išao po planu, jer čovek u oblasti molekularne biologije i dalje nedovoljno zna, i ne može se upravljati prirodom. Ono što ovde brine je opstanak virusa u neživoj prirodi dosta dugo vremena, što govori u prilog da je u pitanju veštačka tvorevina. Prirodni virus opstaje samo u živom organizmu, van organizma umire.

Šta su oni, stavili katanac?
Pustite vi sad mene što sam ja jedan rodoljub i ne simpatišem kapitalizam, ali ja uvek pričam sa aspekta zdravog razuma i dobrobiti čoveka.
Ne zanima me politika.
Pitam ja prosto zašto čovek misli da treba da upravlja prirodom? Pre svega to je velika greška, baviti se nečim što nedovoljno poznaješ nije baš pametno.

Jao ja sva srećna oprah prvu turu veša u novoj mašini, eno stavila drugu da uključim ujutro oko 5h, da se završi ponjeftinoj struju. Sudovi oprani, česma konačno radi kako treba. Sutra ću da oribam šporet i pod u kuhinji i malo da pređem frontove, ako budem imala snage. Kad se vratim iz bolnice ću dnevno prati po jedan prozor i malo po malo srediti kuću, drugačije ne mogu.
Malo ću da leškarim i gledam tv, ionako ujutro ne ustajem rano.

Jao ja sva srećna oprah prvu turu veša u novoj mašini, eno stavila drugu da uključim ujutro oko 5h, da se završi ponjeftinoj struju. Sudovi oprani, česma konačno radi kako treba. Sutra ću da oribam šporet i pod u kuhinji i malo da pređem frontove, ako budem imala snage. Kad se vratim iz bolnice ću dnevno prati po jedan prozor i malo po malo srediti kuću, drugačije ne mogu.
Malo ću da leškarim i gledam tv, ionako ujutro ne ustajem rano.

Polako i odmaraj, nemoj da se forsiraš :vzagrljaj:
Uživaj u novoj mašini :heart:

Dobar dan 🌅
Nisam sada ustala :lol: sada sam se dohvatila telefona :lol:
Ne boli me više stomak, hvala Bogu 💖
Popila sam kafu i izvela psa, pa doručkovala
Još sam slaba u nogama dosta, ali bolje je, samo kad su bolovi prošli.
Uspela sam i da smršam, tj. da se vratim na kilažu na koju sam bila smršala pre korone.
Sad se malo odmaram, pokušaću da otkutim jedno pola sata, pa odoh da sređujem sav krš po kući.
Muž je i dalje slab u nogama, pa sam mu rekla kad mogu ja ću izvoditi velikog džukca, dogovaraćemo se.
Ćerka išla u prodavnicu i izvela malog.
Nerviram se malo oko posla, imam do četvrtka da uradim jako mnogo posla a ne stižem, a nemam snage sad da radim vikendom, prosto sam preumorna i iscrpljena i ne mogu.
Uradiću jadna koliko god mogu da stignem, šta ću...
Tako, eto da kažem da se vraćamo u polunormalno stanje, treba verovatno još jedna sedmica da se sasvim vratimo u normalan život, ali biće.
Htela sam da vam se zahvalim na podršci ovde i brizi 💖 stvarno mi je značilo.
Ja se izvinjavam što uzurpiram temu, ali ja sam opširna, a ovde se piše o bilo čemu i bez posebnog razloga, a nije baš uvek sve tako banalno.
Nemam razvijenu moć da razvijem neku diskusiju, bar ne tako često, a kafana služi da se jeli istreseš i popiješ neku :lol:
Nije da se pravdam, nego osećam potrebu da objasnim zašto pišem ovako i ovoliko, pisala sam oduvek, samo je tada narod ovde svraćao, pa nije bilo tako upadljivo.
Bilo kako bilo, ja vam se od srca zahvaljujem što me trpite.

Dobar dan, ja ustala u podne, ali sam legla u skoro 6h, pre toga i doručkovala i popila lekove, ludilo. Prvo nisam mogla da zaspim, posle uključila mašinu da opere još jednu turu veša i onda sam se trudila da ne zaspim dok ne završi. Eto tako, još će trebati da se nas dve upoznamo, ali ok, samo nek je veš čist.
Ručak imam, pijuckam kaficu ušuškala se u ćebence, gledam kišu i čekam decu da se jave. Nije loše ;)

Dobar dan, ja ustala u podne, ali sam legla u skoro 6h, pre toga i doručkovala i popila lekove, ludilo. Prvo nisam mogla da zaspim, posle uključila mašinu da opere još jednu turu veša i onda sam se trudila da ne zaspim dok ne završi. Eto tako, još će trebati da se nas dve upoznamo, ali ok, samo nek je veš čist.
Ručak imam, pijuckam kaficu ušuškala se u ćebence, gledam kišu i čekam decu da se jave. Nije loše ;)

Uživaj, odmaraj i sa decom takođe uživaj :heart: polako ćeš se navići na novu mašinu. Dan je samo za odmor, pada kiša, moja ćerka se razvrednela, ja baš i nisam. Ona čisti prašinu, pa će da čisti hodnik, a ja sam samo uključila mašinu i još se nisam izvukla iz kreveta ni ručak da stavim, ni sudove da perem.
Opuštam se malo, potrebno mi je. Njih dvoje se druže, gledaju tv, a meni treba samo odmor i opuštanje od svega. Pa koliko uradim danas, uradim.
Sada sam u finom raspoloženju, ali sam iscrpljena i uživam da se opuštam i odmaram.

Dobro veče
Nas dve smo ceo dan bile vredne, čistile kuću i hodnik, ja spremila ručak, oprala sve sudove.
Malo me je boleo još stomak ali manje.
Mnogo sam srećna što sam smršala, što stižu parice iz firme, i što se bolje osećam.
Malo ću da slušam muziku, ili samo dremnem da odmorim, pa da vodimo pse.
Gladnjikava sam ali ne znam šta bih jela, mrzi me sebi da spremam, jedino da ubacim viršle da skuvam i to je to. Ili da večeram voće, sad se konačno fino lagano osećam, pa ne bih da kvarim dobar osećaj večerom. Idem da pojedem neko voće.
Još dva dana i plata i jedva čekam, dotle koliko ima ima, gladni nećemo ostati, trebalo je ovo sve podneti ne samo sa zdravljem i živcima, nego i finansijski, tako da sad ako se malo stisnemo nije strašno.
Bitno je da smo ozdravili i da se vraćamo polako u normalu hvala Bogu 💖

Back