Serpenti
Poznat
- Poruka
- 8.593
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ozbiljan si borac! Masala!Tu negde prvi, drugi razred osnvne po mojoj slobodnoj proceni
A kako si ukapirao da si je ti prvi video?Tu negde prvi, drugi razred osnvne po mojoj slobodnoj proceni

Zato što znam gde stoji i odmah sa vrata ugledam i okomim seA kako si ukapirao da si je ti prvi video?![]()
AhahhaEbla me čokolada više, sad mi se jede crnaaa sa lešnikom![]()

Ulovio si "Knjigu o Milutinu""Una" i "Knjiga o Milutinu".
Za njih moraju odmah da se kupe karte, jer se skoro sve rasproda roku od 1-2 minuta po pustanju.
To da, umeju ponekad glumci da pljuckaju kada se uzive u ulogu... Ali opet, kada vidim taj neotesani narod u publici koji stalno nesto "sapuce" poluglasno jedan drugom, premece po torbama i drka telefone dok predstava traje, meni je mala cena da malo pokrivim vrat sedeci u prvom redu u odnosu na to da mogu da normalno pratim predstavu.
Dobar je Maric, briljira u ulozi Edipa u JDP-u.
Ima i lepih mladjih glumica i balerina. Ja sam zbog nekih od njih vec nekoliko puta gledao "Flashdance" i neke druge predstave u Pozoristu na Terazijama...![]()
, mogu samo da čestitam 

jedna od najlepših arija, IKADA!
Gde si htela da ideš?@Heroj.Ulice Transsibirska ćao, ne idem ja niđe. Nek si mi otvorio oči!
Ti kad ti uzmu čokoladu ispred nosaZato što znam gde stoji i odmah sa vrata ugledam i okomim se
Jako moćna scena i kod nas na Terazijama kada čamac uplovljava na scenu, a ova arija gruva mistično i hipnotišućejedna od najlepših arija, IKADA!

, tu ridam i ne mogu da se smirim
pa se oni što su došli sa mnom prave da me ne poznaju 

Jel znaš da stvarno postoji pravo podzemno jezero ispod Pozorišta na TerazijamaJako moćna scena i kod nas na Terazijama kada čamac uplovljava na scenu, a ova arija gruva mistično i hipnotišuće![]()

, to nisam mogla zamisliti, međutim...
Bravo!Uspeo da online ulovim karte za dve najtrazenije predstave u Zvezdara teatru i to dobra mesta u prvom redu, sada sam malo srecniji u odnosu na sinocnu depresiju nakon povratka iz rodnog grada.![]()
U ex Ruskom caru, sada natrpanom Monumentu, postoji pravi pravcati bunar.Jel znaš da stvarno postoji pravo podzemno jezero ispod Pozorišta na Terazijama
Pre par decenija je nabujalo pa su glumci davali u podrumu intervjue u čamcima, dok se nisu gradski oci smilovali
Saću da potražim na netu
Terazije predstavljaju deo Beograda ispod kojeg se nalaze jake struje podzemnih voda koje su pretile da ugroze opstanak mnogih objekata
Pre 20 godina Direktor Pozorišta na Terazijama, Svetislav Bule Goncić zajedno sa celokupnim asamblom prošao je paklenu borbu sa podzemnim vodama zbog kojih je bio neophodno srušiti značajan deo pozorišta, odložiti finalizaciju njegovog renoviranja i održavati predstave na scenama drugih institucija.
Ideja o rekonstrukciji pozorišta čekala je na svoju realizaciju čitavih 17 godina, a konkretni radovi trajali su od 2003. do 2005. godine kada je izgrađen sistem pumpi za drenažu podzemnih voda, po uzoru na onaj koji se nalazi ispod hotela "Moskva".
Vrhunac borbe sa podzemnim vodama i ograničavanjem finansijskih sredstava, bilo je obeležavanje Dana pozorišta kada se tadašnji direktor Goncić, obratio medijima iz čamca koji je bio u poplavljenoj orkestarskoj jami.
- Tek nakon famoznog obeležavanja Dana pozorišta iz čamca uspeli smo da skrenemo pažnju medijima i ponovo pokrenemo pitanje rekonstrukcije objekta koja je završena 2005. godine. Tada je urađena posebna izolacija, ali pošto je problem podzemnih voda i dalje postojao, ugrađen je sistem drenaže sproveden ispod samih temelja - kaže Dušan koji u ovom pozorištu radi poslednje 22 godine.
A kod mene na Vračaru čak 7 podzemnih jezeraU ex Ruskom caru, sada natrpanom Monumentu, postoji pravi pravcati bunar.