Kafić Dobro jutro, dobar dan, laku noć i dobrodošli vol 10

Osećam se od ranog jutra potpuno isceđeno. Sva sam naduvena, sve me boli, opet nisam dobro spavala. Čekam ponovo vreme kada ću spavati ko nekad.
Čekam vikend pa platu da malo živnem, čekam da se muž oporavi da preuzme psa, čekam da me prođe ciklus, čekam neko obaveštenje u firmi, čekam... Imam mnogo posla, potreban mi je odmor od svega, moram vikend da iskoristim da se dobro oporavim i odmorim.

Dobar dan.
Ceo dan sam provela u bolovima, jutros analgetik, popodne analgetik, tek sad mi je bolje. Ovaj ciklus mi nije normalan već je posledica stresa. Nikada ovakve bolove nisam imala i da tako dugo traju. Potpuno sam šlogirana. Strašno se osećam ko na ivici snage. Izašla bih malo napolje, ali ebem ti više, imam gomilu posla po kući. Možda i siđem ipak. Danas mi se tri puta okrenula nesvest.
Sad sam legla, popustili su bolovi od lekova, pa da idem da operem sudove, u kuhinji je katastrofa.
Prvo ću da popijem kafu i pregledan svoj štek cigareta, zapalim, operem sve što mogu, pa odoh ili napolje ili da slušam muziku.
Još sutra pa vikend da dođem malo sebi.
Izaći ću napolje malo, prijaće mi.
Samo da me bolovi prođu totalno, ne funkcionišem.

Све што можеш да баталиш од посла, батаљуј.
Опоравак је јако спор и јако тежак, направићеш себи проблем.
Мој колега и после 3 месеца осећа слабост и бол у грудима, до гушења.
Не играј се, поделите послове или их просто занемари.

Све што можеш да баталиш од посла, батаљуј.
Опоравак је јако спор и јако тежак, направићеш себи проблем.
Мој колега и после 3 месеца осећа слабост и бол у грудима, до гушења.
Не играј се, поделите послове или их просто занемари.

Jeste ovo strašno, sasvim si u pravu.
Moram da se sačuvam, i dalje ću da radim samo najnužnije i samo kada sam dobro.
Hvala ti 💖 :vzagrljaj:

Bila sam malo napolju, sedela na klupi i odmarala se. Oprala deo sudova, plehove ću kad mogu. On je zaspao, ona je na vežbama.
Još sutra nekako izgurati posao i psa, ručka imam, pa ću za vikend da se odmorim i dođem sebi konačno.
Trebalo je da odem do prodavnice da uzmem neki sok ili tako nešto, ali bilo mi teško. Možda ako budem mogla kasnije.
Imam jabuke, pa ću uzeti jednu. Iz nekog razloga jede mi se 7 days i nutela ili tako neki krem. Mogla bih teglu da pojedem. A nisam gladna samo imam neki nedefinisani napad želje za nekom hranom.
Da noge nisu kao tuđe otišla bih da kupim, mada mi posao završava i jedan mastan sendvič. Traže mi se neke kalorije. Ovo slatko što sam danas pojela me ne radi uopšte, treba mi nešto jače.

20210401_053250.jpg

Нису за стан. Баш је лепо кад ти се исере и исповраћа на тепих.

Kada ti obiju stan i živiš u kraju narkomana, lopova i provalnika itekako jesu za stan.
Mi smo tepihe sklonili i stavili otporan laminat.
Počistiš za psom kada se to desi, i nikom ništa.
Ja sam dugo bila protiv psa u stanu zbog higijene i obaveze, ali kada sumiraš pozitivne i negativne strane prevagnula je ljubav prema tim predobrim stvorenjima.
Pas može svemu da se nauči, a uticaj na decu i psihu je nemerljiv.
I naravno više ti niko neće obiti stan.

Dobro jutro
Moj život je kao ona izreka ne lipši magarče do zelene trave.... :lol:
Tako je i kod mene, nikad se u dobru obresti, nikad ni na jednom polju da izađem iz zone stresa i guženja, pa sam shvatila da ću ja tako i riknuti bez zelene trave, te stoga nastavljam da živim ko onaj miš u crtaću koji krade sir.
Naravno - opet imam bolove
Dobro jutro a šta je u njemu dobro? 🤔

Dobro jutro
Moj život je kao ona izreka ne lipši magarče do zelene trave.... :lol:
Tako je i kod mene, nikad se u dobru obresti, nikad ni na jednom polju da izađem iz zone stresa i guženja, pa sam shvatila da ću ja tako i riknuti bez zelene trave, te stoga nastavljam da živim ko onaj miš u crtaću koji krade sir.
Naravno - opet imam bolove
Dobro jutro a šta je u njemu dobro? 🤔
Живи сте, ускоро ћете бити и фит, а онда се враћамо на кукање, беспарица, обавезе, блаблабла...није ни тако лоше, веруј ми, увек има горе.

A da odeš kod lekara?

Pa ja mislim da mi je ovaj poremećen ciklus posledica prevelikog stresa, sigurno jeste. Pozvaću onaj Triglav da se konsultujem i odoh danas da uzmem naproksen, on je majka. Mora proći, ipak je to samo ciklus ebo ga ja.
Proći će.
Još nekoliko dana da izdržim sve ove muke oko ciklusa, pasa i oko para, pa se iskreno nadam da ćemo se konačno vratiti u normalu.

Back