Kafić Dobro jutro, dobar dan, laku noć i dobrodošli vol 10

Devojke divne ste :vzagrljaj:
Polako me prolazi
Imam uvin čaj, skuvaću.
Bolje je, klasičan napad
Sad je bolje
Idem da jedem nešto, već sam gladna, a još uvek moram dobro jesti, pa da popijem čaj.
Nema ništa od gladovanja još neko vreme.
Kad se potpuno oporavimo, vratiću se na dijetu.
Trenutno i meni treba pojačana nega, naročito posle svega.

Da li je bol prestao kad si sela da odmoriš?

Dobar dan svima 🌅
Muž je konačno ustao, izašao je malo napolje
Sredili smo kuću, zalili biljke
Polako se vraćamo u normalu :heart:
Preživeli smo hvala Bogu 💖 i ozdravili 💖
Njih dvoje su otišli napolje, ja završila s poslom i sad legla da se odmaram
Videću sa njim kako se oseća da preuzme velikog kera
Konačno mi polako život izgleda normalno :heart:
Ja danas lansirala dva tendera, imala jedne pregovore i team meeting, ko u stara dobra vremena.
Umorila sam se i boli me stomak od ciklusa, ali ovo više nije korona umor.
Legla sam sad da se odmorim.
Oni prave planove kad će kod frizera.
Meni je totalno kul što ne moram da nosim masku sem u kupovinu.
Muž se oseća skoro sasvim ok čim je rešio da malo izađe na klupu.
Što se tiče para, preživećemo, samo kad smo sve ovo izgurali, sve mi sada izgleda lakše. Ponovo se i ja osećam normalno.
Stavili smo nove prekrivače u dnevnu sobu, oprane zavese raširili, složili zimsku obuću, vratili stan u red.
Konačno se osećam kao da dišem.

Ništa neću da radim do pola 10, samo velikog psa da izvedem i ništa više. Stomak me ubija. Pustila sam malo muziku. Osećam se kao da sam iz rata izašla. Ovo je strašan stres, neopisiv, teško ga je izdržati u svakom smislu. Nemam još snage da šetam, sređujem se, ponašam normalno još uvek. Još sam u režimu prioriteta. Jedem sve što poželim, da bih imala snage i oporavila se. Ciklus mi je nikad gori, popila sam tabletu i ništa. Još malo strpljenja da imam da on bude fit i uzme kuče na sebe, to mi je najveći teret. Ako sam sve ovo do sad izdržala, kao kroz pakao da sam prošla, izdržaću još dan dva. Ali me malo teši što se osećam normalno, nemam više onaj grozomorni umor, nemam više napade živaca, psihički sam dosta bolje. Sad još izgurati do vikenda ova dva dana sa poslom, pa za vikend da se više odmaram i da me prođe ciklus, da stanem i ja malo na noge. Ne pravim planove šta ću više i kako ću, nemam još snage za to, za sada uživam u dva parfema koja sam dobila, i u divnoj hrani, pušim, pijem, jedem i odmaram se koliko mogu. Jedva čekam da mi se vrati apetit za život, planovi, želje, maštanja, ali trenutno nemam snage za to.

Back