Dobar dan
Nisam sada ustala

sada sam se dohvatila telefona

Ne boli me više stomak, hvala Bogu
Popila sam kafu i izvela psa, pa doručkovala
Još sam slaba u nogama dosta, ali bolje je, samo kad su bolovi prošli.
Uspela sam i da smršam, tj. da se vratim na kilažu na koju sam bila smršala pre korone.
Sad se malo odmaram, pokušaću da otkutim jedno pola sata, pa odoh da sređujem sav krš po kući.
Muž je i dalje slab u nogama, pa sam mu rekla kad mogu ja ću izvoditi velikog džukca, dogovaraćemo se.
Ćerka išla u prodavnicu i izvela malog.
Nerviram se malo oko posla, imam do četvrtka da uradim jako mnogo posla a ne stižem, a nemam snage sad da radim vikendom, prosto sam preumorna i iscrpljena i ne mogu.
Uradiću jadna koliko god mogu da stignem, šta ću...
Tako, eto da kažem da se vraćamo u polunormalno stanje, treba verovatno još jedna sedmica da se sasvim vratimo u normalan život, ali biće.
Htela sam da vam se zahvalim na podršci ovde i brizi

stvarno mi je značilo.
Ja se izvinjavam što uzurpiram temu, ali ja sam opširna, a ovde se piše o bilo čemu i bez posebnog razloga, a nije baš uvek sve tako banalno.
Nemam razvijenu moć da razvijem neku diskusiju, bar ne tako često, a kafana služi da se jeli istreseš i popiješ neku

Nije da se pravdam, nego osećam potrebu da objasnim zašto pišem ovako i ovoliko, pisala sam oduvek, samo je tada narod ovde svraćao, pa nije bilo tako upadljivo.
Bilo kako bilo, ja vam se od srca zahvaljujem što me trpite.