Kafić Dobro jutro, dobar dan, laku noć i dobrodošli vol 10

Sutra ćerka očekuje svoju prvu uplatu svoje prve zarade. Oprostila sam joj dug i platiću joj ja još neke preglede da završi, obična kontrola.
Sutra će da časti ručak.
Već je spremila poduži spisak za Lilly i DM.
Ja kad legne moja plata idem po čekove i odoh u šoping po kupaći, haljinu, dva brusa i baletanke. Još dva dana i počinje mi odmor od dve sedmice, i baš se radujem. Baš ću se odmarati i ići ćemo da skitamo i izlazimo, i na kupanje i sve redno. Kad se vratimo sa puta nastavljamo program ovde.
Za vikend idem s ćerkom na Adu. Bila je danas, voda je topla i čista. Ona u subotu ide na večeru sa svojim društvom.
Sutra im se u neko doba ja priključujem u proslavi posle posla, ako ne odem sama u šoping, videćemo. Verovatno ćemo svi sve kad ja završim u banci posle posla. Još dva dana u kancelariju i onda sam na odmoru dve sedmice, toliko dugo čekanom. Imam još mnogo posla da završim, ali danas sam uradila silu.
Ja sam mužu rekla da sledeće godine idemo na more, ali je čovek omrznuo more i neće da ide na more. Videćemo. Mi imamo odraslo dete koje će hteti samo sa svojim društvom na more, a meni se bez njega ne ide. Videćemo. To tako polako izgleda kad deca odrastu. Neka. Sve je to život. Našla sam kupaći koji hoću da kupim, ako se nije prodao. I očistila sam svoje naočare za sunce, spremila za naredne dane.
Popodne sam se odmarala i uradila neke poslove koje ne volim, sudovi, ribanje šporeta, pranje na ruke, ali sam imala i ručak i večeru, ništa nisam kuvala. Muž gleda Zvezdu. Išao je i sekao neke daske koje su nam potrebne.
Ja sam prilično i odmarala danas posle posla.
Sutra prvi put idem otkako je renovirano na poslu. Sad smo svi na jednom spratu. Uselili smo se među fancy face. Nisam se žurila u kancelariju ove sedmice iz nekih svojih internih razloga.
Jedva čekam odmor. Neće to biti šizenje, ludenje, ali biće to pravi odmor, polako i opušteno i da obiđemo sve što smo planirali. Jedan fancy bazen, drugi fancy bazen, Zlatibor i jednu čuvenu crkvu. I svako veče bleja u gradu, moram poneti svu moju udarnu garderobu. U vikendicu ako stignemo. Bićemo stacionirani u bazi i svaki dan u kola i u drugo mesto. Sve je blizu. Kad se vratimo u Bg očekujem da svaki dan bude kupanja ili izlaska. Možda taj deo odmora odemo negde u okolinu Bg na neko kupalište, ili akva park. Takođe planiram da posetimo naše omiljene restorane.
Rekla sam ćerki sutra proveri aplikaciju da vidiš jesu li ti legle pare, i kod prvog korišćenja kartice ti treba pin. A rekla sam joj glavno - osećaćeš se kao car, kupuješ šta hoćeš i to svojim parama. 🏆 Kod prvog plaćanja osećaćeš se kao džek. Pa nek joj je srećno i da brzo dođe do pravog posla, čim diplomira. Sa srećom moja Mišice i srećno trošenje prve zarade 🍹

Poslednja izmena:
Dobar dan.
Uzela sam čekove i došla odmah kući. Nisam otišla sa njima u kafanu, sita sam i bilo mi je vruće. Oni su otišli u šoping, a ja sam pustila klimu i popila kafu.
Divna vest za danas!
Skinute su mi dve kategorije koje rade ljudi sa pozicije ispod i prebačene u drugi tim. To je sjajno! 💕
Posle mog odmora radićemo prenos znanja. Konačno da imam onoliko posla koliko je za jednog čoveka, a ne za tri pozicije. Ajde za ovo above the market to je super što radim, ali ovo što nije po mojoj poziciji, deo posla, konačno su prebacili na druge. Hvala Bogu!
Ionako sam grcala koliko sam radila. Mnogo sam se obradovala. Muž mi je već kupio košulju. Ćerka je dobila svoje parice i otišla da uživa u trošenju prve plate 💖
Ja imam još sutra i onda odmor, ali sam danas stvarno propala, i sutra ću isto, te nemam snage da idem u šoping sad. Ionako moram sići po neku večeru i po sladoled, pored mog sladoleda muž je tražio macho bela čokolada i jest taj sladoled najlepši, te ću sići da kupim.
Samo malo kasnije.
Trenutno da se dobro odmorim.
Ipak ćemo od Nove godine vratiti se na naš sprat, kad se renovira. Trenutno je gužva, buka, haos, kad mogu radiću od kuće, pošto mi smeta.
Još jedan dan i odmor! :zskace:
Jedva čekam! 💕

Svašta su lepo kupili. Njoj haljinu i džemperić, njemu košulju i majicu i meni košulju i haljinu. Tu haljinu meni su namenili da je nosim po kući i do prodavnice i tako van posla, ono što sam ja pre neki dan tražila, ali je meni toliko lepa da bih je nosila na posao. Oduševljena sam stvarima, i svojim i njihovim. Proveli smo više od sat vremena u prevlačenju. Ja sam jela mačo sladoled i kupila sam i kapri pakovanje kad sam sišla do prodavnice. Ona je u Liliju pazarila gomilu stvari, ne zna se šta je lepše. Ja sam dok su oni šopingovali dremnula i otišla do Maksija, i uzela gomilu sladoleda, voće za ceđenje, oslić, batake, pasulj, burger sos i zemičke i mortadelu. Oni kažu da su se ubili od ručka u kafani danas, ali sve što sam uzela valjaće. Mislim se da večeram.
Htela bih da produžim ovaj lepi dan, ali moram rano da ustanem. Slušaću malo muziku, nek ide život. 🏖️
Jer jbg...to je jače od mene... 🏆

Dobar dan.
Konačno sam na odmoru. 🌷
I imam još lepih vesti, ali o tome nešto kasnije.
Ne mogu da verujem da sam na odmoru i plus se lepih stvari izdešavalo. Puna sam utisaka i umorna kao pas, i stvarno mi treba debeli odmor, da napunim baterije.
Pustila sam klimu i ležim u mojoj novoj haljini koja je prelepa, crna, sa nekim belim balončićima, sa učkurom, materijal podseća na žersej, toliko je udobna i fina i lepo stoji.
Moji su otišli na ručak, još ih nema. Kada ogladnim, prvo ću da jedem mačo sladoled. Možda moram kasnije do prodavnice, ništa nismo uzele za večeru, a ne znam ni šta bih.
Toliko sam danas uradila posla da mi se slošilo, ali sam se i puno družila i to mi je jako prijalo. Uspela sam da većinu stvari završim, te da kolegama ostavim minimalno.
Noćas da se konačno naspavam. I da legnem kad hoću 💖 i da ustanem kad hoću.
Radujem se stvarima koje su se izdešavale, i uživam trenutno u hladovini i izležavanju.
Opuštam se i uživam u odmoru koji je počeo. 💖

Dobar dan.
Stavila sam ručak da se peče, dok bude gotovo da otkutim partiju. Ceo dan mi se samo spava. Ćerka večeras ide na večeru, pa me je za Adu odbila jer ne može da stigne. Nagovoriću je sutra da idemo.
Ja se mislim da idem sama danas. Muž Adu ne voli, a njega je moguće pokrenuti samo u kafić ili kupovinu. Ili da batalim Adu i nas dvoje izađemo večeras, kao što smo skoro i bilo nam je super.
Ogromna je vrućina i teško je podnosim.
Mislim se da li sam kompletna ludača ako odem sama na Adu, i ćerka ide sama, ali ona je devojka, to ima smisla. Meni je dosadno da idem sama.
Kupila je juče nove sandale. Računa koliko joj je ostalo para, jer planira da troši dok smo svi na odmoru na provod i zajebanciju.
Iskreno me i mrzi po ovoj vrućini čak i do Ade da odem, samoj mi se ne mili. Tako da ću preskočiti, ići ću sutra sa njom.
Sad bi me neko pitao što ne odeš sa nekom drugaricom, nemam baš neke drugarice, ovu koju imam Ada ne zanima.
Tehnički sam tek sad došla do problema da nemam s kim da idem na Adu ako ćerka ne može sa mnom, pa ću prelomiti pre ili kasnije i ići sama. Možda nađem neku drugaricu, mada to na mene ne liči, to liči na mog muža da se upoznaje sa nepoznatim ljudima na javnim mestima.
Da mi nije ovako jezivo vruće, ne bih ni pomislila na vodu, ali ovo je strašno.
Idem da legnem pod klimu, znam to je glupa ideja ali nije mi prvi put, i ladim kosti i čekam ručak. Glupa prostirka se toliko gužva, dok je posle namestim popizdim.
Verujem da treba malo da iskuliram i da upregnem muža da više idemo zajedno, jer realno ćerka će da se uda i nas dvoje ostajemo jedno drugom.
Moramo da se naviknemo da više budemo zajedno :lol: iako je tajna dobrog braka upravo u tome što se ne gušimo. Ali nismo više ni toliko mladi da bismo se gušili, kontam.
On će hteti da idemo u Galeriju po moj kupaći, a mene danas tako mrzi da idem u šoping da je to neopisivo. Mislim da je kompromis piće večeras.
Inače ne volim kompromise, ali je to sastavni deo života i nekada je vredniji dobar kompromis nego loš konsenzus.

Dobar dan.
Sinoć je ćerka bila u kafani u provodu, na večeri i na muzici i došla je kasno (mada smo i nas dvoje došli kasno) pa sam ja jutros izvela psa i otišla do prodavnice.
Nas dvoje juče bili u šopingu u Galeriji i seli posle na piće.
Kada sam konačno našla obuću u svom broju, nisu imali drugu cipelu u radnji jbt :lol:
To samo meni može da se desi, te danas moram u delta city da uzmem ceo par, ako jbt imaju.
Juče u Galeriji muž prilazi nekom čoveku i njih dvojica Bog zna kako, ja posle pitam ko je to, on kaže Duško Ilić. To mu je prijatelj iz studentskih dana. Kaže ćerka noćas pa ti si neviđena, čovek je na autobusima, a ti ne znaš ko je Duško Ilić. Kaže muž završiću ti za njegov program u pola cene :lol: (samo što to mene ne interesuje :lol:)
Ko ne zna ko je Duško Ilić neka ukuca Profex.
Sinoć nas dvoje izađemo na Brdu i pojedemo po pljeskavicu🍔 i vratimo se poslednjim tramvajem kao studenti. Omladina i mi.
Ćerka je bila u kafani ja mislim da se zove Petar Korčagin i kaže da je super, i odlično se provela.
Ja se sad vraćam da spavam, ona ide u šoping sa drugaricom i neće ručati kod kuće, on spava, pa kad ustanem da se opasuljim i uradim bar nešto u kući, iako cenim da mi još jedna tura šopinga ne gine, jer je on zapeo da uzmem ove espadrile.
Treba da odem i po farbu za kosu i ofarbam se pre puta, vratiću se u malo plavlje.
U stanu je malo prijatnije jer duva neki vetar napolju.
Odoh da možda spavam još, jer odmor je konačno počeo i prvi dan bio je ofanzivan.
Ništa od Ade danas, ona nije tu, a meni je vreme hladno za Adu i neću da idem sama. To baš kad budem očajna totalno.
Gledala sam kupaće, od onog mog sam odustala, stoji mi ko piletu sise. Pa ništa nisam kupila na kraju. On je uzeo Puma teniski šorts juče.
U Galeriji i nije neki izbor, sve se već prodalo ili nema, cene jesu povoljne, ali je izbor nikakav.
A s obzirom na to da ću se kupati ove godine još samo par puta, nije mi za o glavu da jurim kupaći koji mi ne stoji.
Imam dva problema.
Naći obuću zbog svog velikog stopala, i naći kupaći zbog svoje problematične figure.

Dobar vam dan sa osvježavajućih 19 stepeni.
Ćuti ćuti ćuti neka bude trideset cetrdeset koliko god...hladna voda rashladjivanje sve se susi odmah...bolje to nego smrzavanje zimi kad nema drva nema nicega te kapa dva cebeta zimska jakna novembar decembar januar februar mart april cesto maj koji nije dovoljno topao...
Bolje leto uzmem hladnu vodu operem kosu osusi se zato sto je toplo vreme osusi se peskir kad je toplo vreme...
Kad je hladno lovim kad smem da operem kosu osusim u ormaru se danima susi peskir...nemam ideju sta ce biti ove zime imam drugi peskir beli veci to kako ce sam da se osusi nemam ideju...

Ćuti ćuti ćuti neka bude trideset cetrdeset koliko god...hladna voda rashladjivanje sve se susi odmah...bolje to nego smrzavanje zimi kad nema drva nema nicega te kapa dva cebeta zimska jakna novembar decembar januar februar mart april cesto maj koji nije dovoljno topao...
Bolje leto uzmem hladnu vodu operem kosu osusi se zato sto je toplo vreme osusi se peskir kad je toplo vreme...
Kad je hladno lovim kad smem da operem kosu osusim u ormaru se danima susi peskir...nemam ideju sta ce biti ove zime imam drugi peskir beli veci to kako ce sam da se osusi nemam ideju...

Kad smo kod drva i ogreva, cene ove godine apsolutno nisu normalne. Mi smo njima obezbedili pola drva, pola još nismo, i sad si me podsetila na taj problem. Zima bez cg je strašna, iako je naše cg ravno nuli. Ko nema para za ogrev, taj je debelo najebao, a ne znam koliko starih ljudi ima 2000 evra sada za ogrev. Ne samo starih, bilo ko. Što ti kažeš, treba se nadati što dužem letu i što kraćoj zimi.
Kad pomislim na to, muka me spopadne.

Ćerka nije otišla sa drugaricom, jer je ova dobila temperaturu, pa će ići sa mnom do delta city - ja. Ostavila sam espadrile, da ako mi ih sačuvaju.
Pokazaću vam ih kad ih ako Bog da kupim, imam sliku. Pečem ručak i gladna sam. Spavala sam do dva.
Ćerki sam upala za provod ko kec na 11.
Sad bi neko rekao zašto njih dve ne ostave 2000 evra za ogrev. Ne mogu one da skupe te pare. Nemaju od čega.
Kad pomislim na sve to, želudac mi se okrene. Ali rešiće se. Rešićemo nas dvoje nekako, kao i uvek.
Jedva čekam da idem u kupovinu sa njom.

Imamo da nađeno moju obuću, odemo u Lilly i sednemo na zasluženu kaficu.
Večeras i sutra baviću se poslom po kući. Ako ubodem ove sandale, baš ću na poslu izgledati cool i u izlascima, atraktivne su. Ćerka me požuruje da se sredim. Obući ću svoju blue bell haljinu, nisam prošlo leto a haljina je baš lepa. I kad uzmem espadrile da se preobujem. Staviću Samo karmin, možda maskaru. U Liliju da pogledam masku za kosu, farbu za kosu, kremu, dezodorans i neki lep šampon. Šminke imam za sad. Nešto za sunčanje. Parfema imam i to lepih. Suvi šampon imam i dalje. A posle idemo na kafu. Hoću da se sredim, više mi je dojadilo razvlačenje po krevetu. Nas dve smo majstori za kozmetiku.

Uzela sam ih i odmah obula.
Ostavili su mi.
Evo ih

Prilozi

• IMG-ad78e167038137f91d3660110318b83f-V.png
    IMG-ad78e167038137f91d3660110318b83f-V.png
    116,8 KB · Pregleda: 46
Ona je otišla sa drugom drugaricom na Brdo, muž je izveo psa, ja da uključim prekrivače i operem sudove.
Kako je divno biti na odmoru.
Cela noć je preda mnom.
Kasnije ću da se farbam, na miru, i na brzinu ispečem picu njima za večeru. Mnogo sam srećna što sam uzela cipelke, poslednji par u mom broju.
Baš će mi lepo ići uz garderobu za posao i haljine i suknje što imam.
Još kosu da sredim i spremna sam za put. Sutra idem kod Kineza po brus, jedino oni imaju jeftine prave wonder bra. I haljinu za po kući da operem na ruke i sutra uključim belo.
Konačno imam vremena za kafu, odmor, šoping, pa i forum. Obično nemam vremena ni za šta. Mogu da spavam ko čovek konačno. Inače sam dobila na poklon u delta city - ju upaljač winston jer sam ih saslušala minut u nekoj anketi. Taman mi dobro dođe. Prišle nam dok smo sedele u Monumentu.
I da se pohvalim, ćerka je iz sinoćnog provoda izašla sa drugaricom u novinama Beograd noću. Neću vam kačiti tu sliku, objavila sam na fejs.

Treći dan odmora protiče u odmoru, pravom. Oni gledaju film, ja uključila belo i jela purenjake, sad slušam muziku, pa da idem da perem haljinu i torbu. Nisam se ofarbala još, nisam stigla, večeras ću ili sutra. Kupila sam savršen brus, dodaje mi dva broja u sisama. I nas dve smo bile u kafani na ručku, odlično se provele. Večeru ne spremam, a ostatak njegove čorbe ide u frižider za sutra, uklopiću već nešto. Sutra idem ja u prodavnicu da idem u moj lov. Kupila sam i brus i dezodorans, sad sam kompletna. Još ovu haljinu za svaku priliku da operem i onu drugu torbu i uja. Uzela sam od ćerke plutanu torbu koja je više za plažu danas za kafanu, i lepo je išla uz moje japanke. Ne nove sandaley ide i uz njih, već japanke sa kamenjem. Nisam ih nosila odavno. Torba je baš lepa, poneću je na put, ima sidro na sebi, nova novcata, ona je nosila jednom. A ova kućna haljina biće mi za po kući dok sam tamo, ako dođu kakvi gosti da sam obučena lepo. U kafani je bila super hrana. Treći dan od odmora uživam baš i po ceo dan se odmaram. Dva dana izlaska, dva dana šopinga i kafana danas - ma super. Moram oprati sve pre puta. I još da se ofarbam. Naravno boju ću vam odmah pokazati kad bude gotova. Možda bih mogla sad dok radi mašina, treba joj još sat i po sigurno, a stvari mogu kasnije da operem. Ne spremam nikakvu večeru danas, kome se ne sviđa ima Maksi u Žarkovu pa nek ode pa nek kupi. Jeli smo ovih dana mnogo i niko nije željan ičega.
Brus mi stoji boli glava. Sad sam se kompletirala. Odeća, obuća, i sve ostalo, svega imam koliko hoćeš.
Uživam večeras, pa se mislim pranje ili farbanje, ili se namažem pa perem. Baš me zanima kakva će mi biti kosa.
Ova promena je bila zanimljiva, ali ima svoje nedostatke.
Bitno mi je da sam kupila moju masku, a krajevi još izgledaju dosta dobro. Pa kad mi dosadi plavo a ja u med. Ustanovila sam da mi je lepo i jedno i drugo i da mogu komotno da menjam boju s vremena na vreme.

Poslednja izmena:

Back