Kafić Dobro jutro, dobar dan, laku noć i dobrodošli vol 10

Dobar dan.
Ćerka je danas završila praksu. Dobila je dva sertifikata, 17 lajkova na Linkedin, 300 impressions i lajkovali su joj po meni bitni ljudi. Mnogo je srećna hvala Bogu. I bilo joj je super. Zaradila je svoje prve pare u životu, i u avgustu dobija svoju prvu zaradu. Sve čestitke!
Aki je mnogo bolje, divno se staramo o njemu. Muž se super provodi, trenutno je na plaži.
Ja sada uživam i odmaram se, vikend je počeo, srećna sam zbog nje, muža i psa, nemam nikakve obaveze i bukvalno uživam. Konačno eto ko što rekoh. Uživamo svi i jedva čekam da muž vidi sertifikate.
Bravo za moju Mišicu. Ponosna sam na nju ❤️

Dobro veče.
Nas dve pravimo palačinke za večeru. Slušam muziku i bukvalno nemam nikakvog posla. Listam društvene mreže i odmaram se.
Uzela sam Braću Karamazove da čitam, a ona Kapetanovu kći.
Večeras ću možda da čitam a možda opet odspavam kao car, kao noćas.
U stanu je super, ceo dan duva klima, a ona je sada slobodna da odmori malo od svega.
Uživam u odmoru i jako mi prija. Nisam se ovako odmarala popodne ne pamtim.
Sad ćemo da jedemo palačinke. Večeras pravo opuštanje a sutra pijemo vino 🍷.
Dala sam joj puno predloga kako da divno provedemo ovo vreme zajedno. I pas je bolje, jede, pije vode, mazi se. Vidim kako se ponaša, mnogo je bolje. Što je lepo kad ovako možeš ako ti se ništa ne radi samo da džonjaš i imaš vremena da se opustiš...

Dobro jutro.
@Affro* šta si uradila sa telefonom, ne pitah te, a zanima me, i kako si?
@mali roker kako si ti i ćerka i muž, jel došlo dete kući?
Ja sam ustala ko vampir. Ćerka je otišla da uradi analize danas, ja mislim da će biti sve ok. Treba da izvedem cuka. On spava sad. Kad se ona vrati da pustim klimu. Nas dve ovih dana jedemo šta ima u kući.
Komšija nam je poslao kupus sa ovčetinom, bio je mnogo lep.
Danas jedemo oslić što sam imala u frizu i kuvam puding pošto imam puno mleka, a za večeru prženice. Ako ona bude htela umesto pudinga napraviću kolač s malinama. Muž je kod njegovih, pa će mi svekrva poslati još malina. Videću. Nemam obaveza danas, pa ću se odmarati. Dve večeri smo pravile palačinke, jele sa čim smo imale, krem, džem, pavlaka, pileća prsa, sir. To je ona htela i reko ajde. Danas bih mogla da čitam knjigu. Na Adu ne možemo ići dok ona ne završi lečenje. Za izlaske nemamo para. Ovog meseca je bilo puno neplaniranih troškova i plus pas, tako da tako je kako je. Ali i tada nas dve napravimo lep meni, bio muž sa nama ili ne. Ona voli da kuva, a ja volim kad sam slobodna. Imam još dva pakovanja malina u frizu za kolače, i imam jedno pakovanje ćufti, nisam ni znala da imam.
Imam neke čoko kuglice za doručak, ali nisam još gladna.
Juče mi je gledala u šolju.
Slušaj kažem ja, to se ovako radi pošto sam ja stara gatara. Vidim ti Lady unapređenje, povišicu, dobitke, puno para, sve u kući potaman, i tako...
Ništa ne zna kao duduk :lol:

Dobro jutro.
@Affro* šta si uradila sa telefonom, ne pitah te, a zanima me, i kako si?
@mali roker kako si ti i ćerka i muž, jel došlo dete kući?
Ja sam ustala ko vampir. Ćerka je otišla da uradi analize danas, ja mislim da će biti sve ok. Treba da izvedem cuka. On spava sad. Kad se ona vrati da pustim klimu. Nas dve ovih dana jedemo šta ima u kući.
Komšija nam je poslao kupus sa ovčetinom, bio je mnogo lep.
Danas jedemo oslić što sam imala u frizu i kuvam puding pošto imam puno mleka, a za večeru prženice. Ako ona bude htela umesto pudinga napraviću kolač s malinama. Muž je kod njegovih, pa će mi svekrva poslati još malina. Videću. Nemam obaveza danas, pa ću se odmarati. Dve večeri smo pravile palačinke, jele sa čim smo imale, krem, džem, pavlaka, pileća prsa, sir. To je ona htela i reko ajde. Danas bih mogla da čitam knjigu. Na Adu ne možemo ići dok ona ne završi lečenje. Za izlaske nemamo para. Ovog meseca je bilo puno neplaniranih troškova i plus pas, tako da tako je kako je. Ali i tada nas dve napravimo lep meni, bio muž sa nama ili ne. Ona voli da kuva, a ja volim kad sam slobodna. Imam još dva pakovanja malina u frizu za kolače, i imam jedno pakovanje ćufti, nisam ni znala da imam.
Imam neke čoko kuglice za doručak, ali nisam još gladna.
Juče mi je gledala u šolju.
Slušaj kažem ja, to se ovako radi pošto sam ja stara gatara. Vidim ti Lady unapređenje, povišicu, dobitke, puno para, sve u kući potaman, i tako...
Ništa ne zna kao duduk :lol:
Ništa, poiskljucivala te neke pozadinske aplikacije i to je to. Neka ga za sad pa videcemo, trenutno nisam raspolozena da se po ovom vremenu motam po servisu, a imam i mnogo preca posla.

Ništa, poiskljucivala te neke pozadinske aplikacije i to je to. Neka ga za sad pa videcemo, trenutno nisam raspolozena da se po ovom vremenu motam po servisu, a imam i mnogo preca posla.
Nadam se da je sve ok oko zdravlja, drži se. Ako ne želiš da pišeš, razumem.
Dobar dan.
Pečem oslić i skuvala sam puding 🍮. Ćerka briše prašinu.
Stigli su joj rezultati, sve je u redu, hvala Bogu.
Istuširala sam se i zaspala dva sata, ona me probudila zbog ručka. Dala sam Akiju da jede, jede miš.
Za večeru sam htela da pravim pljeskavice od tikvica, ali je ćerka kategorički odbila, pa ćemo jesti prženice i jogurt.
Posle ručka ću da slušam muziku ili čitam knjigu. Možda opet odspavam. Od jutros smo pod klimom inače bismo skapale. Nigde ne idemo, prevelika je vrućina. Nas dve uživamo zajedno i u kući nema mnogo posla, tako da se ja stvarno odmaram. Za nas dve oko hrane je najmanji problem, a i oko sudova.
Sutra ću ako me ne mrzi da pravim kolač s malinama da dočekam muža. Prosto se čudim da smo celu sedmicu zaređale sa domaćim slatkišima, ali i to se dešava. Ladno imamo još dve trećine čokolade koju nismo ni pipnule. Kod nas dve je pravilo da jedemo slatko ili ako smo gladne ili eventualno posle ručka, i to malo. Juče smo jele palačinke sa džemom od šljiva od svekrve, bile su izuzetne. Poslaće mi svekrva sarmice, divota. Ali mogu da odgovorno kažem da se kod nas dve ne jede ništa lošije nego kod moje svekrve, ako ne i bolje za neke novotarije i nešto što one ne prave. Šiju nas za torte, ali ja to ne volim da pravim. Kolače i nekako, ali torte baš ne volim. Ne volim mnogo ni da ih jedem, naročito ne teške torte sa puno kora. Htela sam reći da s obzirom na moje umeće, zapravo sam vrlo zadovoljna što nisam toliko slabija u kuhinji od svoje svekrve.

Dobro veče.
Danas se hladimo i odmaramo. Ona je popila tri špricera i onda je navukla slušalice i pevala, mislim da se fino opila. Ja nisam pila, samo sam provela popodne zovući redom ljude, listajući smešne objave i Fejsbuk i smejući se sa njom mojoj zaovi. Muž se vraća iz banje nadomak svog mesta. Njih dvojicu čekaju kod kuće princes krofne. Mi smo ovde jele puding i prženice.
Sada je gospođica uronila u punu kadu i smeje se. Posle mnogo dana koje je provela u radu i sa određenim tegobama, sad se konačno ponovo smeje.
Rešila sam da joj u nedostatku para priuštim wellness kod kuće. Ja se ceo dan smejem svima redom i objavljujem po društvenim mrežama slike i uspomene.
Baš se onako zabavljamo. Muž ipak dolazi u ponedeljak, tako da nas dve imamo još jedan dan što bih ja rekla voljno. Ovo mi je kao mini odmor.
Duga je noć. Kasnije bih mogla ja da napunim kadu. I da napravim obema hladnu limunadu. Volim kada se ovako odmaram kod kuće a ona hvala Bogu smeje kao dete. ❤️

Dobro veče.
Danas nisam stigla pre da se javim.
Ništa posebno nismo radile.
Čistite smo kuću, išle u kupovinu, spremale hranu, ona je čitala knjigu i slušala muziku, ja sam čit četovala s mužem, kupala se, brinule se o psu, pričale sa njima. Njih dvojica su išli na bazen, a sad su otišli na utakmicu. Nas dve gledamo na tv. Lepo smo provele ova tri dana i divno smo se družile. Imale smo hrane puno jer malo jedemo a kupile smo i breskve, i dinju, i flips, i kokice, i slatkiše. Nikad manje nisam spremala i više se najela.
Trebalo je da odemo do Ada mola da pogledamo obuću, ali smo pogledale na netu, sve je bez veze, pa smo odustale.
I dalje nam je u stanu pakao, od juče se nesnosno ugrejalo. Pas je dobro.
Sad grickamo i gledamo utakmicu, ali je dosadna ubibože.
Klimu smo isključile jer je ona oprala kosu. Kuća je sasvim u redu i kuhinju sam isto sredila.
Ova tri dana smo provele u odmoru kod kuće. Nismo izlazile ali je meni bilo zabavno i lepo. Smejale smo se njima tamo i pričale smo puno i oko poslova smo bile kao sat, potpuno uhodano i sve po dogovoru, bez nervoze.
Nadam se noćas nekoj promaji.
Sad sam gotova da zaspim.
Pas je namiren i spava.
Osećam se kao posle kratkog ali pravog odmora. Ovo mi je tako prijalo i stvarno sam se opustila za sve pare.

Dobar dan.
Čekam muža da dođe.
Sve sam sredila u kući.
Ćerka je otišla na Adu.
Bliži mi se odmor, još 12 dana.
Uzbuđena sam a ne znam zašto, ne bi trebalo. Stavila sam parfem koji on voli i stavila karmin.
Kuća miriše na parfem i na cvetni arf valjda se tako zove.
Sad će opet da dođe ona kljusina od psa, i dlake, i nered i tako. Ali on je blesav, malo mi je i nedostajao. U kući je tiho bez njegovog laveža.
Od sutra u stari život. Pre bih rekla novi ili bar drugačiji. Ja sam spremila arf za pod i oprala sudove svaki dan, sve je čisto. Da li to znači da mi je nešto kvrcnulo? Ne znam, mislim da ne bih rekla 🥳 iako mi se sviđa što sve miriše, videćemo kuma Peru ne samo na jelu 🥳
Nadajmo se da je ova boles' prolazna 🥳

Nemam sta lepo da pisem pocinjem da se osecam krajnje sjebano zato sto nemam sta lepo da napisem...
Ne nema posla ni za njega sa radnom biografijom ni pismom koje ide uz to ne nema drustva otisli su ili u inostranstvo ili se preselili kontakt prestao ne nema nicega.
Pun mi je ***** svih koji lupetaju razne gluposti da je lako meni nemam ni jednu brigu dok meni po mozgu skace kako on hoce da se ubije ne ubija se zato sto mu nesto ne da...ako bi se ubio mogu ja za njim odmah nemam ni jedan razlog da zivim...
Razocarana sam duboko mislila sam kako ce se sve vremenom promeniti na bolje ne otislo je u ***** krasni redom sta je moglo da ode...
Gubim vreme na forumu koliko vec zato sto se resenja uzivo ne pojavljuju / trazim ih ovde trazim ih gde god mogu kako bi se bar neko naslo...
Udarac za udarcem tolika praznina osecaj neadekvatnosti osecaj besmisla osecaj nepotrebnosti nesigurnosti sjebanosti do kraja krajeva...
Jebena socijalna izolacija dve godine strah osoba da ih dotaknem osobe su nestale.
Pojma blagog nemam kako se izvuci iz svega pojma blagog nemam gde je taj jebeni izlaz ka boljem.
Mislila sam da je to zubar mislila sam da je to imati para za zubara eto bilo je ono sto je dala drzava idem osla sam odose pare odem danas ne vidim sta to menja...
Cuva me dobro je samo nije resilo ono sto sam smatrala da ce resiti...
Oporavak od operacije oporavak organizma moj strah panika sta kad jednog dana svi odu Gore sta meni ostaje kada su ostali otisli svojim zivotima...
Jebeno se osecam neadekvatno za sve nemam pojma zasto sam uopste ziva kada sve ovo deluje bezizlano...pri tom njegovo vidjenje svega je porazavajuce toliko te zadnji ekser u kovcegu te kraj te nista.
Promasila sam pdf od pocetka jedino je on bio aktivan te hajde da pisem ovde izgleda da je to isto bila greska jbg.
Bila sam do zubara bolelo me kad grizem sada je u redu misic me je izgleda boleo sto znaci da sam napeta preko svake mere.
Preplakala sam toliko shvativsi da se neko za koga sam smatrala da je moja nada toliko promenio da ni dobar dan nece da mi kaze kamoli nesto drugo e on ae zaposlio on ima devojku on postao program boli ga dupe za proslost makar na nekom nivou ljudskosti ako nista drugo..

Juce pricamo mozda on da ima dete sa nekom na koju naidje eto ako ta naidje ako ga neka hoce takvog kakav je.... to je kao uz ono bice bolje kad desi se eksplozija svadja htedoh da je izbegnem ne vredi...
Danas procitah ovo https://zadovoljna.nova.rs/njena-pr...-rekla-mi-je-na-porodjaju-ugusila-se-dabogda/ detetu ne bi imala sta da dam ne sada ne u ovoj situaciji plus da se muci kao ja da prolazi ovo sve kao ja da ga osudim na ovo stvarno se ne usudjujem...
Juce zavesa na pranje / otpale tapete (deo) treba da se kupe pritiskaci oni imaju ime ne secam se koje je /da se pritisnu da stoje / NEMA IH u prodaji tapete u veliku kesu kad bude kupice se zakaciti...gledam u zelen deo zida osecam se porazeno do krvi...
Svaki dan se neki deo zida okruni stalno po malo ...kad padne na krevet pocisti se asepsolom prebrise eto gledam u popucali plafon kruni se po malo kao fina prasina malo se odlepljuje...

Poslednja izmena:
Nemam snage da zivim sa svim ovim teretom na ledjima na umu opterecujuce je previse...Gledam njih dvoje zagrljene mene nema ko na taj nacin tako da zagrli te se osecam bedno jadno sjebano do kraja zbog toga.Sve je oprano cisto mirisljavo trebala bih da se osecam fenomenalno trebala bih da budem izvanredno (posto eto desilo se na srecu da je to moguce) zao mi je sto ne moze tako sve da se opere kada je tu zao mi je sto pita moze li na ruke(tuga taj strah pare za vodu pare za struju verovatno ne znam sta je) (ne,tako je bilo godinama ode vreme boli sve boli kicma tako trebalo mi je da odem do vode da se opustim odmorim)...
Krpa preko onog otvora sa resetkicom na podu posto tuda "mozda izlaze bube" ...neki crni pauk u sudoperi dva puta neko video izbacio nije mi do pauka vec da nekog ne povredi...eto takvo je stanje...

Screenshot_20220726-111650_Chrome.jpg

Izlazi ova reklama ....pre neku noc trudnica seta...sedi u parku sveze je fino...
Juce devojka sa kolicima marke skupe sprema hranu u flasici za bebu...ona ima neku svrhu neki smisao...
Razmisljam mnogo o proslosti buducnosti opterecujem se nikako da prestanem sa tim sto mi stvara napetost.

Poslednja izmena:
@Zauz
Mnogo mi je teško ovo da čitam, mnogo. Teško je nekom dati savet ili ga trgnuti u takvom stanju. Pokušaću da kažem nešto, da znaš bar da te neko čita i da saoseća.
Svi mi imamo probleme. U svetu je opšti haos, u Ukrajini rat, i dalje je korona, svetom se dešavaju užasne stvari. I bogati i siromašni imaju probleme. Oni koji imaju pare i partnere imaju probleme sa partnerom, decom, zdravljem, porocima. Tebi samo izgleda da su drugi srećniji ali nisu, bar nije većina.
Oni koji jesu srećni su to zbog sebe. Ne zbog drugih, zbog sebe. To su ljudi koji znaju da su moralne vrednosti važne i biti dobar čovek. Takvih je malo, ali oni ne zavide nikome, ne ismevaju nikoga i ne trude se da budu ono što nisu. Htela sam ti reći, ako misliš za sebe da si dobar čovek, a to svako intimno zna za sebe, to je dovoljno. Bilo je mnogo ljudi mladih i srećnih - umrli su mladi. Modesti, Britanny, Maja... Zahvali se Bogu što smo živi, zdravi i ne živimo u ratu. Mi još ovde imamo pristojan život kada nam je problem zavesa ili nešto slično.
Da ne ispadne da te kritikujem.
Ako taj gospodin ne valja, pojaviće se drugi. Život nam odnosi i donosi mnoge ljude dok živimo ovaj život, pred tobom su tek život, novi ljudi i promene. Upiši neki stručni kurs i probaj naći posao u tome. Da upoznaš nove ljude. A svaka promena uvek donese bar nešto dobro. Uvek.

Dobar dan.
Ne radim ništa, pravim pauzu. Nisam još ni doručkovala od posla. Odoh da jedem pa da pijem kafu.
Nešto sam prilično bezvoljna u nedostatku para, a vrativši se u normalan život, tako da sam prilično bez veze.
Mislim... Šta sad... Niko nije umro od gladi za nekoliko dana, ali ovaj osećaj ovako me prilično deprimira.
Baš onako nemam volje ni za čim i para ni za šta.

Koleginica je operisana a kolega koji mi je bio pomoć ide na odmor. Samo da ona ozdravi i bude sve ok. Imam previše i svog i tuđeg posla, živaca nigde, a para još manje... Čekam platu i odmor. Ispaljeni smo za neke pare i sad kurc. Posao, pare, sve me nervira... Muče nas i druge brige, oko pasa. Samo razmišljam stisnuću zube i prepustiti se sudbini ovako kako jeste sad, jer iz kože ne mogu. Želim neke promene. Potrebne su mi. Stalno imam osećaj da živim sve jedno te isto, radim jedno te isto, i smišljam način da se nešto promeni. To je svakako lako reći, ali nije lako uraditi kada za većinu stvari zavisiš od drugih, posla, porodice, kolega. Ponekad unesem neku promenu ali je kratkog daha. Borim se već ne znam ni koliko dugo da na poslu nešto promenim, i ništa, mrtvo more. Menjati navike porodice u ovim godinama je nemoguće. Počela sam da menjam bar neke stvari kod sebe. Da od nečeg krenem. Na duhovnom planu. Ne mogu da pišem šta je, ali radila sam na sebi. U svim teškim situacijama postala sam ja taj koji daje moralnu podršku, savet, osvešćuje druge i pomaže im, čak i kada je meni teže. Našla sam da imam snagu da drugima pomognem saosećanjem i svojim razmišljanjem. Sve prođe, pa i loš period. Dođe bolji posle toga i stalno ukrug. Ali smo mi ostavili neki trag svojim ličnim uspesima i tek ćemo. Nismo u ovom periodu disali vazduh badava i kukali samo bez rezultata. I ćerka, i muž, i ja.
Promene mi svakako sleduju. Uskoro. I ja im se radujem. Nalazim motiv ponovo u tome kad pomislim da će se ovoga puta moj život stvarno malo promeniti. Ne nužno ni bolje ni gore, uvek smo mi živeli isto, normalno i bili normalni, ali će se moje brige premestiti u drugi krug briga, ali i sasvim nove nepoznate radosti i veselja.
Sad čitam kolegu, žena je umrla u trudnoći 34 godine, bolest koju dobije 15 ljudi u svetu...
I šta reći na to. Beba je ostala iza nje.
Ide život kako ide, samo kao što sam rekla biti i ostati dobar čovek, to je važno, i brinuti se i starati o nekom, to je važno. Kada voliš, onda je sve drugo kako da kažem nešto što će ti srce reći kako da rešiš, ako srcem idemo život će nam ljubavlju vratiti. A možda je to jedino što je sreća, ne znam, ali mislim da jeste, jer bez ljubavi život je samo preživljavanje tumaranje po vremenu bez smisla i poente.

Idem pušiti jednu na drugu, to mi je u ovom trenutku kao melem. Imam cigareta i kafe i puno voća, taman ono što mi treba da malo se osvežim i bude mi bolje. I neku osvežavajuću kiselu. Neke sam bitne poslove uradila, a koleginica se po malo uključi i pomaže, izguraćemo i ovo.
Bar kao prava ala imam da biram koje ću voće jesti, sada kada mi se jede više nego što mi se ikad jelo. Idem da pojedem borovnice. To će me malo podići i dve dobre pljuge, pa na posao. Posle posla ću srediti malo živce i odmoriti, kada završim jednu obavezu sa ćerkom. Slušalice ipak rade, juče sam ponovo uživala u muzici.

@Zauz
Mnogo mi je teško ovo da čitam, mnogo. Teško je nekom dati savet ili ga trgnuti u takvom stanju. Pokušaću da kažem nešto, da znaš bar da te neko čita i da saoseća.
Svi mi imamo probleme. U svetu je opšti haos, u Ukrajini rat, i dalje je korona, svetom se dešavaju užasne stvari. I bogati i siromašni imaju probleme. Oni koji imaju pare i partnere imaju probleme sa partnerom, decom, zdravljem, porocima. Tebi samo izgleda da su drugi srećniji ali nisu, bar nije većina.
Oni koji jesu srećni su to zbog sebe. Ne zbog drugih, zbog sebe. To su ljudi koji znaju da su moralne vrednosti važne i biti dobar čovek. Takvih je malo, ali oni ne zavide nikome, ne ismevaju nikoga i ne trude se da budu ono što nisu. Htela sam ti reći, ako misliš za sebe da si dobar čovek, a to svako intimno zna za sebe, to je dovoljno. Bilo je mnogo ljudi mladih i srećnih - umrli su mladi. Modesti, Britanny, Maja... Zahvali se Bogu što smo živi, zdravi i ne živimo u ratu. Mi još ovde imamo pristojan život kada nam je problem zavesa ili nešto slično.
Da ne ispadne da te kritikujem.
Ako taj gospodin ne valja, pojaviće se drugi. Život nam odnosi i donosi mnoge ljude dok živimo ovaj život, pred tobom su tek život, novi ljudi i promene. Upiši neki stručni kurs i probaj naći posao u tome. Da upoznaš nove ljude. A svaka promena uvek donese bar nešto dobro. Uvek.
To zivim pretesko je svakog dana se nositi sa tim...promasajima odbijanjima propustima iz proslosti kada je bilo drugacije...
Sada oporavak visemesecni od operacije stalni pritisci oko toga stalan strah oko toga dozivotno se treba cuvati svega od korone sta god bila do najmanje prehlade pri tom se ne sme nervirati te je sve oprezno...uz ova poskupljenja otislo u tri lepe redom...nekada nisam shvatala one koji na muziku idu napolje imas je u stanu kuci gde si vec sad shvatam...
Zao mi je zbog svih koji su mladi puni zivota smisla volje za zivotom otisli Gore...bolje da sam ja umesto njih da oni sa svrhom smislom ostanu da zive kada to ima poentu...
Da ma molim za izlaz resenje kako vec da sve bude dobro zato sto je ovo mrtva tacka koja predugo traje.
Dala sam pare za zubara nemam ih cak pozajmih nesto da bi imala sad za odlazak.
Sve se nadam da onaj Gore ima neki plan da meni bude dobro nama bude dobro zato sto ova mrtva tacka predugo traje te treba nesto da se desi za promenu na dobro.
Hvala...shvatam da mnogi ne shvataju sta je kad cimas stalno od toga imas malo mira posle ponovo...shvatam da zabole.nekog da se opterecuje tudjim zivotom sve mi je jasno videla sam kod okretanja ledja kako je sve pocelo da se rasciscava...
Menjam detalje koje mogu trudim se da ostanem ziva koliko mogu u svemu ovome sto se desava.
Ili bolje napisati ne desava zato sto sam videla pravo lice osoba kojih nema koje ne zanimaju drugi.

Nisam te vredjala ne zanimaju me uvrede...jbg...kao sto je tebi lakse da napises svoj svaki dan tako je meni lakse da napisem sta imam al' ti ne dajem dijagnoze nisam strucna drzim se toga da svako ima pravo da pise kako se oseca bez osude...

Oporavak od operacije je izuzetno naporan zahteva cuvanje od svih bolesti grip moze da bude fatalan vrlo je naporno...drugacija hrana drugacije sve...sve se promenilo mnogo tokom tog vremena...stalno maske stalno asepsol stalno cuvanje...zgadili su mi se lekari uz sve to msm svaka cast dobro dok ih ima al' su mnogo teske price...

Izgurala sam važne sastanke danas i prilično sam zgažena.
Lepo mi je leglo voće i kisela sa šumskim voćem. Grejem nama dvema ručak što je svekrva poslala. Imaćemo i za sutra. Baš volim sarmice i jedva čekam.
Ćerka je preko prakse našla novih 70 konekcija i jednu novu drugaricu. Promena u poslu ili timu može vratiti motivaciju koja se izgubi.
Što se mene tiče, ja očekujem bolju poziciju i povišicu. Ako je ne bude biću razočarana, to ne krijem.
Ide na period da ćerka privede kraju faks, i kad to završi da traži posao. To nije nikakva rutina, to su ozbiljne promene u životu za nju i za nas.
I sve ovo što se dešava nije rutina meni, puno je promena, stresa i neizvesnosti i briga. Rutina je kada ti se dešavaju iste stvari kojima si u principu zadovoljnan.

Back