gost 435474
Aktivan član
- Poruka
- 1.496
Da slažem se, to je baš onako ful i najlepše. ?Dobro jutro!
Vidim sredjivanje za NG u toku. Ja dam se za Bozic pre neko veće montirala i toeto sada sam u fazonu apa drapa do daljnjeg.
Hello Africa tell me what you doing…????
Meni je ova haljina super. Ja volim bez… neki dobar veliki šal preko.. ja bih tako nosila. I velike mindjuse ili ogrlicu masivnu. Mene te haljine na to podsećaju.
Dobro veče.
Pala sam od posla danas.
Spremam se po drugu turu odlaska u nabavku, po piće ?
Bila sam već jednom, kupila sam za rusku, za tortu, sokove, kiselu, za sarmu i plećku za Božić, i naravno još usputnih stvari, ulje, kafu, brašno, da imam, koliko sam mogla da ponesem.
Kad se malo odmorim idem po fensi piće. Idem dok još nema gužve. Ostaje mi da kupim za predjelo. Sve sam obavila za 30 minuta i sve sam sama donela, muž kaže već?

Ne volim ja da kupujem po gužvama, a obično ne nađem najbolje sastojke koje tražim jer se sve proda. Ili ostanu skupa pakovanja, velika ili mala za ono što mi treba. Nije bilo nikakve gužve, a i sama sam sve donela u svojim fensi cegerima i sve sam našla, dosta toga na akciji. Za ono što sam platila jeftinije uklopila sam da kupim nes veliko pakovanje da imam. Muž je dobio Guess ceger kad je uzeo duks, i sad sam lepo ko dama otišla i sve fino kupila i nosila ko gospođa.
I nisam ni umorna mnogo.
Slušam muziku sad.
Muž pije jeger, ćerka uči, ja se odmaram i slušam muziku.
Danas je završio sobu, ivice, izgleda top.
Ja sam se danas spremala za godišnju reviziju rada, spremna sam za sutra.
I uzela sam poslednje pakovanje kokos princeza za ćerku i mene, sve ono što ja kupujem uvek se odmah proda.
Bilo mi je zanimljivo kada je BEO objavila snimak od Božića i milje na stolu. E reko Lady vidiš kako se vaše ideje šire ?
Muž mi je izdao instrukciju da odvojim za komšiju od naše ruske. Narafski. Uzela sam dva najveća Thomy pakovanja po 139 dinara, džab džabe.
Ima ruska da bude nesves'
Naravno ništa ne menjam, kuvaj, seckaj i sve ostalo.
Idem da pijem kafu pa odoh u kupovinu dok imam elana