Kafić Dobro jutro, dobar dan, laku noć i dobrodošli vol 10

Dobro jutro!
Vidim sredjivanje za NG u toku. Ja dam se za Bozic pre neko veće montirala i toeto sada sam u fazonu apa drapa do daljnjeg.
Hello Africa tell me what you doing…????

Meni je ova haljina super. Ja volim bez… neki dobar veliki šal preko.. ja bih tako nosila. I velike mindjuse ili ogrlicu masivnu. Mene te haljine na to podsećaju.
Da slažem se, to je baš onako ful i najlepše. ?
Dobro veče.
Pala sam od posla danas.
Spremam se po drugu turu odlaska u nabavku, po piće ?
Bila sam već jednom, kupila sam za rusku, za tortu, sokove, kiselu, za sarmu i plećku za Božić, i naravno još usputnih stvari, ulje, kafu, brašno, da imam, koliko sam mogla da ponesem.
Kad se malo odmorim idem po fensi piće. Idem dok još nema gužve. Ostaje mi da kupim za predjelo. Sve sam obavila za 30 minuta i sve sam sama donela, muž kaže već? :lol:
Ne volim ja da kupujem po gužvama, a obično ne nađem najbolje sastojke koje tražim jer se sve proda. Ili ostanu skupa pakovanja, velika ili mala za ono što mi treba. Nije bilo nikakve gužve, a i sama sam sve donela u svojim fensi cegerima i sve sam našla, dosta toga na akciji. Za ono što sam platila jeftinije uklopila sam da kupim nes veliko pakovanje da imam. Muž je dobio Guess ceger kad je uzeo duks, i sad sam lepo ko dama otišla i sve fino kupila i nosila ko gospođa.
I nisam ni umorna mnogo.
Slušam muziku sad.
Muž pije jeger, ćerka uči, ja se odmaram i slušam muziku.
Danas je završio sobu, ivice, izgleda top.
Ja sam se danas spremala za godišnju reviziju rada, spremna sam za sutra.
I uzela sam poslednje pakovanje kokos princeza za ćerku i mene, sve ono što ja kupujem uvek se odmah proda.
Bilo mi je zanimljivo kada je BEO objavila snimak od Božića i milje na stolu. E reko Lady vidiš kako se vaše ideje šire ?
Muž mi je izdao instrukciju da odvojim za komšiju od naše ruske. Narafski. Uzela sam dva najveća Thomy pakovanja po 139 dinara, džab džabe.
Ima ruska da bude nesves'
Naravno ništa ne menjam, kuvaj, seckaj i sve ostalo.
Idem da pijem kafu pa odoh u kupovinu dok imam elana :lol:

Idem da slušam muziku.
Bila sam i po piće i spremila večeru.
Večeras ću malo da ludujem do kasno, ne spava mi se. Čekam taj famozni petak da mogu da legnem u 6 ujutru i spavam do 4 i da me niko ne pita zašto :lol:
Još dva dana i kraj!
Za kafanu se mislim da li da idem u haljini, u tome JESAM atrakcija ali će mi se duša smrznuti, nisu oni vredni tolikog truda. Šef i kolege... Pih... Ali kad pomislim to mi je jedino društvo gde mogu da pokažem neki svoj modni krik... Pih ali pih...
Svejedno bubrezi su bubrezi a ja da se mrznem neću. Videću kakvo bude vreme.
Pošto imam običaj da idem na posao i prilično opuštena, nije kao da imam koga da impresioniram, znamo se.
Kolje me samo što ja volim.
Ali JA postim!

Screenshot_20211229-065245_Chrome.jpg

Неће то бити у хаљини хладно, ниси напољу. Ја сам данас била у баш краткој сукњи, тањим чарапама, не баш најтањим, кратким чизмама и капуту. Сасвим нормално је било.

I to što kažeš.
Sutra 8 stepeni.
Vredi žrtve, ipak izlazim negde posle 3 meseca 👍

Haljina je malo drugačija od one na slici, boja, kragna i rukavi su isti, ali je kroj kao džak. Vrlo blesavo izgleda.
Zato mi se i sviđa, što je široka i delujem vrlo neobično a opet zanimljivo.
Moram da podelim sa vama utisak o Womens secret futrovanoj pidžami.
Toliko je topla i meka, ja spavam pod jednim ćebetom i ćebićem u ovoj našoj zimi, i super mi je toplo. Ujutru, uveče, sedim u njoj i nije mi zima.
A materijal mek ko bebina guza.
Prezadovoljna sam.
Popila sam kafu i čekam sa šefom sastanak.
Sinoć nisam slušala muziku, imala sam mnoooogo preča 'posla'
Zato sam spavala ko beba noćas.
Ako sumiram ovu godinu, sada kada joj se bliži kraj, mogu reći bila je teška, treća u nizu loših godina, ali sam ja zahvaljujući svom radu i svom angažovanju iz nje izvukla, koliko sam mogla, provod, izlaske, šoping, godinu je obeležila kupovina toliko lepih stvari, i ćerka i ja smo se složile da smo ove godine baš opremali ormane. Na poslu sam bila sjajna, što je prošlo zapaženo. Ćerka je bila super sa faksom. Smršala sam. Ostalo sve, ne bih pominjala.
Ali sam mnogo naučila. Ove godine više nego i u gorim i težim godinama. Stekla sam mnogo iskustva. Radila sam posao za evropske zemlje i mimo mog zvaničnog posla, i sa pravom videla mnogo širu sliku u poslu.
Naučila sam o sebi pre svega da nema tog posla koji ja ne mogu da uradim.

Dobar dan.
Završila sam sa poslom, grejem ručak.
Koliko sam se danas smejala, vilica mi se ukočila. Ćerka me je prozivala za moje poreklo koje sam ja pomerila na selo Žarkovo. Ovakav napad smeha ne pamtim kada sam imala.
Ona je otišla u Vero da dokupi još sitnih stvari koje fale. Sredili smo kuću, ona će da kiti jelku kad dođe. Uzela je šampanjac jutros, a otišla je i po Archers, biće i koktela (ja sam kupila sve ostalo). Kupila je nekih čokoladnih novogodišnjih zezalica ko i uvek, kao dete. Uzela je fensi ceger i oduševljena je. Sva je u prazničnom raspoloženju.

Danas mi je supa ispala savršeno, a ribić je baš mek, ručak mnogo lep.

Za posao sam svašta uradila, imala sam sastanak sa šefom danas i bilo je dobro. On je zadovoljan.

Sad se odmaram. Grejem bojler da operem kosu.
Još sutra i konačno počinje odmor.
Jelku ove godine kitimo veštačku. Svi smo se složili da nam je žao da drvo propada, da je veliki posao i da smo se zadovoljili godinama unazad, a takođe i da je skupo. Za te pare kupila sam haljinu.
A naša jelka je lepa i veštačka, imamo kvalitetnu jelku i mnogo ukrasa, možemo godinama da menjamo postavku.
Ćerka u tome uživa.
Svi smo se orijentisali ka kupovini odeće i hrane, a jelka, godinama je bila do plafona, kanda smo svi malo odrasli.
Ja pre svega želim da se dobro odmorim. Sada ozbiljno nemam nekih velikih želja za narednu godinu. Samo zdravlja, sve ostalo tu smo da radimo na tome.

Dobro veče.
Pošto nije našla Archers, išla sam ja da tražim i svuda smo zvali i nema.
Ali mi ne odustajemo od Sex on the beach za praznike i uzela sam na kraju po receptu muža rakiju od breskve, on kao stari kafedžija mi je rekao da uzmem to.
I uzela joj poklon. Oduševila se. Mislila sam se šta nema i toliko sam potrefila da nije mogla da veruje. Angled eyeliner četkicu i Bourjois maskaru koju je htela. Za četkicu je rekla da ne može da veruje da sam potrefila šta ona nema, ja koja se ne šminka sem karmina i ne zna ni šta ona ima, i toliko je rekla neverovatna si 💖
Onda je i ona meni dala poklon. Parfem koji je savršenstvo. Pokazaću vam kad stignem. Odmah sam ga probala, oduševljena sam.
To je ta veza, nije bitna cena, bitna je vrednost u očima onog koji poklon prima.

Dobro veče.
Bilo nam je baš fino, zabavno.
Ne mogu da kačim sliku, a ceo outfit nemam, moraćete da verujete na reč.
U odlasku mi nije bilo hladno, u povratku jeste, jer sam išla prevozom, a imam malo da pečašim. Ali vredelo je.
Ja se štono kažu osećam u kafani kao najdraži gost ? i konobari uvek mene pitaju jel sve u redu i tako to.
Super sam se provela i roštilj je bio odličan. Smejali smo se non stop.
Više od kolega, koje ko što sam pričala uopšte ne interesuje moje oblačenje, je moj outfit prošao zapaženo na ulici.
Svejedno ja sam se prvo super osećala što sam se sredila, a drugo mnogo važnije divno se provela i divno smo se družili.
Baš mi je prijao ovakav kraj radne godine.
Sad sam i zvanično na odmoru 10 dana ❤️

Sad sam došla kući i popila kafu, i sad pošto sam na odmoru, jal ću po cigare kasnije, jal ću da nešto uradim kasnije.... Opušteno.
Ćerka je napravila danas tortu i obrisala prašinu, i ispržila šnicle i krompir i podgrejala supu od juče, a ja sam na pauzi otišla po predjelo.
Sve smo uradili.
Sutra samo polako, konačno sam se stvarno opustila.

Dobar dan. Kuvam jaja, meso i povrće za rusku, pa da je seckam. Ćerka je otišla na šišanje i feniranje. Muž čita vesti. Imam još prilično posla po kući. Uhvatila me neka kijavica. Za razliku od nekoliko godina ranije kada sam sa velikim oduševljenjem čekala Novu godinu i stvarno se trudila da mi taj dan bude nešto posebno, sada sam više u fazonu da mogu i da preskočim lumpovanje i ludovanje.
Svečani ručak i svečana večera, piće i alkohol i muzika i meni dosta. Posle 12 stvarno planiram ili da slušam muziku sama ili da idem da spavam.
Ako ne budem pospana, možda pogledam neki film. Ove Nove godine ću da pijem više nego inače, može mi se. I verovatno se samo strovalim u krevet.
Od pića imamo šampanjac, roze i Sex on the beach i gomilu limenki poznatih i nepoznatih pića, nisam čitala šta je ona sve dovukla iz Vera, oni to piju, ja jok, i naravno ovu mrak rakiju od breskve. Nekih kafa bogtepita ne znam ni kako se zovu. Ona je nakupovala pića kao da pravimo koktel party.
Za razliku od mene koja nije ni pročitala kako se zovu te neke fensi limenke, gospođica je već sredila nokte, ima već sve šta će obući, koju šminku, koje minđuše, koje prstenje, koji parfem, o garderobi da ne pričam.
Bila sam i ja takva do skora.
Posle se pitam na koga liči :lol:

Dobro veče.
Bilo nam je baš fino, zabavno.
Ne mogu da kačim sliku, a ceo outfit nemam, moraćete da verujete na reč.
U odlasku mi nije bilo hladno, u povratku jeste, jer sam išla prevozom, a imam malo da pečašim. Ali vredelo je.
Ja se štono kažu osećam u kafani kao najdraži gost ? i konobari uvek mene pitaju jel sve u redu i tako to.
Super sam se provela i roštilj je bio odličan. Smejali smo se non stop.
Više od kolega, koje ko što sam pričala uopšte ne interesuje moje oblačenje, je moj outfit prošao zapaženo na ulici.
Svejedno ja sam se prvo super osećala što sam se sredila, a drugo mnogo važnije divno se provela i divno smo se družili.
Baš mi je prijao ovakav kraj radne godine.
Sad sam i zvanično na odmoru 10 dana ❤️

Sad sam došla kući i popila kafu, i sad pošto sam na odmoru, jal ću po cigare kasnije, jal ću da nešto uradim kasnije.... Opušteno.
Ćerka je napravila danas tortu i obrisala prašinu, i ispržila šnicle i krompir i podgrejala supu od juče, a ja sam na pauzi otišla po predjelo.
Sve smo uradili.
Sutra samo polako, konačno sam se stvarno opustila.
Dakle, ćerka majstor za torte! z;) Može 'ladno da ode u poslastičare kad joj posao dobro ide.

Back